Witam, zadzwonil do mnie znajomy, po 41min rozlaczylo nas, uznalismy ze no ok, czasem sie tak dzieje, obaj jestesmy w bdb zasiegu, nie zmienialismy nawet miejsca o metr gdzie wykonywane bylo polaczenie. Po polaczeniu zerwalo nam po 49minucie. Na moim koncie jest aktywna usluga wymiany polaczen przychodzacych na wychodzace. czy to znany problem w play?
Strona 1 z 1
PLAY rozlacza dlugie polaczenia przychodzace?
Napisano 24 April 2008 - 22:51
Nie ma żadnych blokad lub tego typu rzeczy, żeby połączenie było celowo rozłączone przez Play po takim czasie.
Napisano 26 April 2008 - 08:13
Zgłoszenia przez www rzeczywiście zmieniają po jakimś tygodniu tylko status,wlecze sie to nie miłosiernie.Co do Ery to nie przesadzaj,nie zdarzyło mi się jeszcze żeby odpisali w dni robocze później niż w 48 godzin.
Napisano 03 May 2008 - 12:57
Ja często doładowuję sobie minuty z mojego firmowego numeru w Orange i praktycznie zawsze włączam telefony na ok. 90-100 minut wszystko jest ok. Raz zdarzyło mi się, że po 20 minutach rozmowa została rozłączona ale to pewnie dlatego, że mieszkam w miejscu, gdzie jest słaby zasięg Play a Orange jest tylko w jednym miejscu w domu
Tak więc raczej nie ma żadnej blokady.
Co do czasu rozpatrywania to jeśli reklamacja dotyczyła zwrotu niesłusznie pobranej kwoty to przeważnie rozpatrzenie trwało ok. 3 tygodnie.
Tak więc raczej nie ma żadnej blokady.
Co do czasu rozpatrywania to jeśli reklamacja dotyczyła zwrotu niesłusznie pobranej kwoty to przeważnie rozpatrzenie trwało ok. 3 tygodnie.
Strona 1 z 1

Logowanie