- (5 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
Zielon punkty PLAY - punkty sprzedaży które polecamy
Napisano 25 October 2008 - 14:45
Pozwolę sobie polecić punkt Play:
Empik Stary Browar Poznań
Naprawdę miła i kompetentna obsługa, pomogli mi szczególnie w związku z wymianą telefonu i nie traktowali jak cwaniaczka, który chce wyłudzić telefon (Playzone Poznań). Ogólnie wysoka kultura obsługi, nawet jeśli sprzedawca nie do końca zorientowany jest w jakiejś sprawie, to konsultuje się z "górą", a nie odsyła z kwitkiem albo wmawia niestworzone rzeczy (Playzone Poznań).
Empik Stary Browar Poznań
Naprawdę miła i kompetentna obsługa, pomogli mi szczególnie w związku z wymianą telefonu i nie traktowali jak cwaniaczka, który chce wyłudzić telefon (Playzone Poznań). Ogólnie wysoka kultura obsługi, nawet jeśli sprzedawca nie do końca zorientowany jest w jakiejś sprawie, to konsultuje się z "górą", a nie odsyła z kwitkiem albo wmawia niestworzone rzeczy (Playzone Poznań).
Napisano 26 October 2008 - 21:15
Eniaaa napisał:
W Tarnowie gody jest polecenia Play w Germanosie DH Świt Osbługa miła, zna się na rzeczy i są bardzo, bardzo cierpliwi
długo się zastanawiałam nad wyborem modelu telefonu, a oni mieli do tego cierpliwość
naprawdę polecam
i można załatwić każdą sprawę, ja jestem parę dni w Play, ale mojej rodzince wcześniej skończyły się umowy w Erze, więc byłam tam dość często
szczegółowo omówili mi wybraną taryfę, (w którą i tak byłam wtajemniczona) ale to duuuuży plus! 
Potwierdzam pozytywne wrażenia z Punku Play Germanos w Tarnowie.
- (5 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5

Logowanie