Trochę jestem zielony w tej materii a bardzo potrzebuję ładowarki "samochodowej" do LG Ku250.
Czego w ogóle mam szukać? Widziałem że są ładowarki telefon-zapalniczka, ale pamiętam mgliście że są też inne z przetwornicą albo? czymś - co wybierać. Szczególnie mi zależy na ładowaniu Ku250 w autokarze u kierowców.
Widziałem w sklepie ładowarkę do zapalniczki ale tam było napisane "do modeli LG: min. LG800, Chocolade itp" a mojej KU250 nie było. Czy 800 i 250 mają takie same gniazdo (na oko wygląda tak samo)?
I gdzie można kupić takie cuda? W Media Merkcie - jest tylko do zapalniczki za 60 zł a jak dzwoniłem do Playa w Gdańsku to mnie zbyli że to można kupić w każdym serwisie telefonów. Na Allegro są już jakieś cuda za 3 zł - podobno pasują do wszystkiego - tyle że na wysyłkę już nie mam czasu - na dodatek nie wiadomo czy to działa.
Tradyscyjnie proszę o wsparcie.
Strona 1 z 1
Ładowarka samochodowa
Napisano 01 June 2008 - 10:20
Poszukaj na allegro, ja tam kupiłem i jestem zadowolony. Tak, do KU250 jest ta sama co do KG800... Podałbym Ci jakiś link, ale nie wiem czy nie zostanę za to ukarany, więc jak chcesz wiedzieć od kogo ja kupiłem całkowicie sprawną chyba za 9 złotych bez przesyłki to pisz na PW.
Pozdraiwam - Quindy
Pozdraiwam - Quindy
Strona 1 z 1

Logowanie