Strona 1 z 1
Motorola V9 czy Samsung U700 ?
Napisano 18 April 2008 - 18:27
Witam, wreszcie zdecydowałem się przejść z oferty pre-paid na abonament. Nie dzwonię za dużo, więc abo. 50 wydaje się wystarczający. W tym przedziale Play ma obecnie chyba najkorzystniejszą ofertę. Nie chcę wydawać na telefon więcej niż 100zł, więc moją uwagę zwróciły 2 modele wspomniane w temacie. Nie mam specjalnych preferencji jeśli chodzi o to czy ma to być slider lub tel. "z klapką". Jedyne co mnie zaniepokoiło, to opinie o schodzącej farbie w U700. Z góry dziękuję za opinie.
Napisano 18 April 2008 - 21:44
DaNTe napisał:
bierz to co Ci się bardziej podoba....jak będziesz miał trafić na wadliwą sztukę to nawet milion pozytywnych opinii nie pomoże 
Żebyś wiedział że to się sprawdza w 100%.
ale wracając do tematu najlepiej jeśli sam wiesz po co wybierasz telefon jest masa osób która wybiera telefon tylko po to aby go sprzedać lub aby dopiec kumplom że ma się lepszy sprzęt :-) Pozdrawiam i właściwego wyboru
Napisano 24 April 2008 - 15:36
Jakieś 40h po ładowaniu i obecnie poziom 3/6, gdy sprawdzam w ustawieniach telefonu. Funkcja oszczędzania baterii włączona (nie wiem co to dokładnie robi
) Jasność wyświetlacza ustawiona na 2/6. Nie rozmawiałem za dużo przez ten czas (jakieś 20 minut),
zrobiłem kilka kontrolnych fotek, drobne testy odtwarzacza mp3. Ogólnie nie mam powodów do narzekań
zrobiłem kilka kontrolnych fotek, drobne testy odtwarzacza mp3. Ogólnie nie mam powodów do narzekań
Napisano 24 April 2008 - 19:14
Slyszalem duzo zlego na temat tego wielgachnego wyswietlacza zewnetrznego, ktory zre pradu tyle co pralka. Ale jak tak mowisz, to moze jednak jest inaczej?
Napisano 02 August 2008 - 07:37
Żeby być precyzyjnym, to w V9 część wyświetlacza reaguje na dotyk. U dołu pojawiają się, jeden koło drugiego, trzy przyciski uformowane w pasek o szerokości ok. 5mm. Jak tam dotykasz to działa:D Pozwala to na obsługę odtwarzacza mp3, przeglądania zdjęć i chyba jeszcze wiadomości można odczytywać.
BTW całkiem fajny telefonik. Żonka ma i jest zachwycona.
BTW całkiem fajny telefonik. Żonka ma i jest zachwycona.
''...i pamiętajcie aby te plusy nie przysłoniły wam minusów!''
jabber ID: Lipos@aqq.eu
jabber ID: Lipos@aqq.eu
Napisano 02 August 2008 - 13:46
DaNTe napisał:
bierz to co Ci się bardziej podoba....jak będziesz miał trafić na wadliwą sztukę to nawet milion pozytywnych opinii nie pomoże 
Taaa... Powiedz to tym od tośki G500....
A w racając do tematu to motorolki te lepsze są wytrzymałe, maja fajne menu i tylko sprawdż jak działa dialup przez bluetooth. Bo w v3xx i v6xx niedziała
[ Dodano: 2008-08-02, 14:49 ]
aero napisał:
ansag napisał:
I jak on działa?
sprawuje się bardzo dobrze, jest czuły na dotyk, i o to chodzi
Jako posiadacz v6maxxa wolę zwykłe przyciski, wystarczy że masz tela pod podkoszulką i d... zbita, nie da się ich wyczuć. nie mogli porobić jakichś wypustek czy wzgórków w miejscu przycisków?
Strona 1 z 1

Logowanie