Witam, kupilem dla mamy starter play 9, niestety karta jest nie aktywna, niby laczy sie z siecia wszystko ok, ale nie mozna nigdzie dzwonic, wpierw slysze tekst nie ma takiego numeru, gdziekolwiek bym nie dzwonil, czy sprawdzal poczte, czy dzwonil do kumpla, wiec nie moglem aktywowac karty, po godzinie prob, uslyszalem ze konto zostalo zawieszone, hmmm niby jakim cudem, jak nie wykonalem ani 1 polaczenia, bo niby niema takich numerow, moge sprawdzac stan konta, pisze 9zl i waznosc polaczen wychodzacych do 27 tego miesiaca, co robic?? w salonie wymienia mi tą karte?? Karta jest do telefonu nokia 2600 tam nie działa sprawdzalem tez na moim sonny ericsson j210i w nim tez nie działa ta karta(a moja inna działa caly czas) wiec wina nie lezy po stronie aparatu aha Starter 9zl jakas Limitowana Edycja co robic isc do salonu i poprosic o wymiane??
Strona 1 z 1
Problem z karta Play
Napisano 16 April 2008 - 20:33
Tak,zarejestrujesz w salonie kartę na mamę (potrzebny dowód i kod puk) lub siebie i kartę Ci wymienią od ręki
Napisano 17 April 2008 - 07:19
aha dzieki, no to luzik dzisiaj skocze do salonu, dam znac jak sprawa sie zakonczy pozdro
[ Dodano: 2008-04-19, 21:35 ]
bylem w salonie wymienili karte i nic, problem nadal ten sam, zgloszenie zostalo przyjete, i mialem wczoraj dostac telefon odpowiedz od play, nic, zero odzewu, poczekam do wtorku, bo moze w weekend nikomu nie bedzie chcialo sie dzwonic do mnie ;] jesli w pon nie otrzymam odzewu wbijam do salonu ponownie;] i moge w takim przypadku, zasugerowac wymiane startera na nowy inny ???
[ Dodano: 2008-04-19, 21:35 ]
bylem w salonie wymienili karte i nic, problem nadal ten sam, zgloszenie zostalo przyjete, i mialem wczoraj dostac telefon odpowiedz od play, nic, zero odzewu, poczekam do wtorku, bo moze w weekend nikomu nie bedzie chcialo sie dzwonic do mnie ;] jesli w pon nie otrzymam odzewu wbijam do salonu ponownie;] i moge w takim przypadku, zasugerowac wymiane startera na nowy inny ???
Strona 1 z 1

Logowanie