W PLAY gruszki i ceny minut spadają same
Napisano 04 April 2008 - 18:42
I jeszcze czy jak raz doładuje konto np. za 200zł to rozmowy w sieci i na stacjonarne będą za 30gr cały czas czy jak doładuje następnym razem konto np za 30zł to już stawka wraca na 59gr?
Napisano 04 April 2008 - 18:53
Cytat
Jeżeli będziesz zachowywał ważność połączeń wychodzących to będziesz miał taniej....zapomnisz się jeden dzień i jesteś w du*ie zbierasz profity od nowa
Napisano 04 April 2008 - 18:56
DaNTe napisał:
Cytat
Jeżeli będziesz zachowywał ważność połączeń wychodzących to będziesz miał taniej....zapomnisz się jeden dzień i jesteś w du*ie zbierasz profity od nowa
Ok czyli rozumiem, że jak raz doładuje za 200zł to będę miał rozmowy w sieci i na stacjonarne za 30gr na zawsze trzeba tylko utrzymać ważność połączeń wychodzących dobrze rozumiem mam nadzieję
A co z pakietem 1000sms/mms? Deaktywuje się? I czy prawdą jest, że nie będzie bonusów za doładowania jakie są do tej pory od kwoty 50zł?
Napisano 04 April 2008 - 20:50
Jeśli ktoś będzie posiadał regulamin to dajce linka bo to co jest na www. bglogplay.eu można też przeczytać na playmobile.pl zakładka media
Napisano 04 April 2008 - 21:05
donat2000 napisał:
No to już jest lekka przesada :-x
Napisano 04 April 2008 - 21:05
axe napisał:
donat2000 napisał:
Napisano 05 April 2008 - 18:45
susek napisał:
axe napisał:
donat2000 napisał:
Skoro kolega nam daje tu taką wykładnie jak należy rozumieć ofertę to może podzieli się także regulaminem który zapewne posiada, albo kolaka prowadzi sobie na swój użytek dywagacje krótkie dywagacje które nie mają żadnych podstaw merytorycznych. <lol>
Napisano 06 April 2008 - 19:08
Napisano 07 April 2008 - 16:37
telefon na deser - przechodzi
pakiet 200sms - nie przechodzi
pakiet 1000sms/mms - nie przechodzi
suma doładowań do momentu zmiany taryfy - nie istotna
stawka w nowej taryfie - liczona od pierwszego doładowania po zmianie taryfy czyli stary u żytkownik zaczyna od nowa.
Moja opinia - mi się przechodzić nie opłaca ponieważ stracę pakiet sms200 no i nic w sumie nie zyskam.... A dlaczego stwaki są wyższe w przedziale 0-34 zł? Bo żeby gluty nie kupowały sobie coraz nowego startera i żeby nie miały za tanio na początku... Może coś bardziej interesującego wymyśli kreatywny dział marketingu aby nie tracić klientów :/
Napisano 07 April 2008 - 19:52
Napisano 07 April 2008 - 20:01
SPEEDER napisał:
A wiesz dlaczego? Popatrz:
Ja np. doładowuję sobie zawsze za 50 zł i dostaję 20 zł; prosta matematyka i wychodzi na to, że w rzeczywistości płacę 35 gr / min.
Tym samym, jeśli by zachowali te premie, to po spuszczeniu doładowaniami ceny do 30 gr płaciłbym naprawdę 21 gr / min, a to już chyba nie byłoby tak opłacalne.
Gdzieś czytałem, że w tej chwili koszty w Polsce tak spadły, że ceny za minutę połączenia powinny wynosić 15 gr do swojej sieci oraz 70 gr poza sieć macierzystą (i tak będą zarabiać dużo), także jeszcze mamy duuużo luzu
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
Napisano 08 April 2008 - 09:26
Napisano 08 April 2008 - 10:22
donat2000 napisał:
Nie warto i nie opłaca się
donat2000 napisał:
A ja się dziwię: ich siła tkwiła do tej pory w atrakcyjnych stawkach DO INNYCH OPERATORÓW, w tym pakiety.
Zwróciliście uwagę że z nową ofertą na kartę ceny poszły w górę? Chyba nie mają aż takiego popytu by sobie na to pozwolić <lol>
donat2000 napisał:
A jak dla mnie to chyba chcą zniechęcić klientów.
Dla mnie to wszystko nie jest przejrzyste i to istny pic na wode. Czekam na wakacyjne promocje bo wiosenne są do du*y :-)
W każdym bądź radzie co z hasłami:
"u nas najtaniej"
" w play nie dzielimy znajomych na lepszych i gorszych"
No słucham co się z nimi stało? Czyżby wiosenne powietrze źle podziałało?
Jako użytkownik play czuję się troszkę oszukany.
Napisano 08 April 2008 - 12:16
aju napisał:
donat2000 napisał:
Nie warto i nie opłaca się
donat2000 napisał:
A ja się dziwię: ich siła tkwiła do tej pory w atrakcyjnych stawkach DO INNYCH OPERATORÓW, w tym pakiety.
Zwróciliście uwagę że z nową ofertą na kartę ceny poszły w górę? Chyba nie mają aż takiego popytu by sobie na to pozwolić <lol>
donat2000 napisał:
A jak dla mnie to chyba chcą zniechęcić klientów.
Dla mnie to wszystko nie jest przejrzyste i to istny pic na wode. Czekam na wakacyjne promocje bo wiosenne są do du*y :-)
W każdym bądź radzie co z hasłami:
"u nas najtaniej"
" w play nie dzielimy znajomych na lepszych i gorszych"
No słucham co się z nimi stało? Czyżby wiosenne powietrze źle podziałało?
Jako użytkownik play czuję się troszkę oszukany.
A ja proponuje wszystkim za żenowanym przejście do Mixa tam od początku wejścia tej oferty nic się nie zmieniło no może oprócz tej niby promocji Payfon czyli zaniżenia kilku telefonów i to wszystko nic się nie zmienia nie ma jakichś bzdurnych pakietów które w Plusie zapychają linię i możesz sobie tel w d..e wsadzić bo się nie dodzwonisz i nie sytuacji że telefon w ciągu doby wykonuje 23 godziny rozmów bo nie ma takich pakietów dlatego w tym Play jest konsekwentny wyobraża sobie ktoś takie coś jedne z drugim jak siedzi 5 czy 10 godzin i prowadzi wideo rozmowę z kimś a jak musi k..e zrobić to co idzie i rozmawia dalej przy okazji pokazując wnętrze sedesu itd. :-) szok normalnie

Logowanie