Witam!
Zaznaczam ,iz wszystko wczesniej mi dzialalo.Zrobilem re instalacje systemu ,i teraz moge czekac w nieskonczonosc przy probie laczenia czyli odliczaniu..(okienko wyboru co do typu polaczenia ,jest tam usb cable i inne).
Bylo to tak ze zainstalowalem PC Studio 3 nastepnie sterowniki.Pomyslalem ze tutaj tkwi blad.Odinstalowalem sterowniki usb i ponownie zainstalowalem.Dalej to samo bylo ,wiec odinstalowalem PC Studio i zainstalowalem ponownie.I niestety dalej to samo.. mysle ze odisntalowalnie pc studio jak i sterownikow usb ,dodatkowo ponowna instalacja w kolejnosci usb pc studio nie pomoze.
Macie jakies pomysly?
Strona 1 z 1
Problem z Pc Studio
Napisano 21 March 2008 - 01:11
Ja zawsze instaluję tylko PC Studio. Sterowniki są już w nim dołączone. Na płycie jak i w internecie masz osobne sterowniki po to, abyś je mógł zainstalować jak nie będziesz korzystał z PC Studio. Podczas instalacji PC Studio czekasz z podłączeniem telefonu do komputera do momentu aż pojawi się informacja abyś to uczynił. Jeśli zrobiłeś to wcześniej to PC Studio nie będzie chciało chodzić. W większości przypadków pozostaje całkowite usunięcie PC Studio i sterowników i spróbowanie od nowa. Może się jednak to nie udać, gdyż PC Studio jest trochę kiepsko napisane i jedynym wyjściem będzie reinstalacja systemu i ponowne zainstalowanie SAMEGO! PC Studio. Odinstaluj wszystko i spróbuj a może się uda.
Napisano 21 March 2008 - 18:36
Ok sprobuje!
Pousuwam rowniez wpisy w rejestrze...
A co do tego ,ze nie podlaczac dopoki ,dopoty nie poprosi o to sam program to wiem...
jest jakis inny program procz Pc Studio??
p.s wczesniej instalowalem i Pc Studio i sterowniki i wszystko bylo ok ... dziwny program
Pousuwam rowniez wpisy w rejestrze...
A co do tego ,ze nie podlaczac dopoki ,dopoty nie poprosi o to sam program to wiem...
jest jakis inny program procz Pc Studio??
p.s wczesniej instalowalem i Pc Studio i sterowniki i wszystko bylo ok ... dziwny program
Napisano 21 March 2008 - 21:17
Ja osobiście nie używałem innego programu poza PC Studio. Po instalacji jest nawet ok tylko czasami ma właśnie takie kaprysy i problemy z wyszukaniem telefonu. Jak już zainstalujesz go i połączysz z telefonem i wszystko będzie ok to go zaktualizuj. Zyska na tym stabilność programu.
Napisano 25 March 2008 - 18:37
Wiec tak
Wyczyscilem caly rejestr z wpisami od Pc Studio.Nastepnie odinstalwalem program i sterowniki.Restart komputera... nastepnie instalacja samego Pc Studio.I nic nie pomoglo... odlicza caly czas i odlicza.Nic sie nie dzieje...
Moze aktualizacja by pomogla?Tylko z tym ,ze jak odpalam program odrazu wyskakuje mi okienko z laczeniem...
Sterownikow dolaczonych na plycie nie instalowalem ,gdyz PC Studio zawiera sterowniki....
Wyczyscilem caly rejestr z wpisami od Pc Studio.Nastepnie odinstalwalem program i sterowniki.Restart komputera... nastepnie instalacja samego Pc Studio.I nic nie pomoglo... odlicza caly czas i odlicza.Nic sie nie dzieje...
Moze aktualizacja by pomogla?Tylko z tym ,ze jak odpalam program odrazu wyskakuje mi okienko z laczeniem...
Sterownikow dolaczonych na plycie nie instalowalem ,gdyz PC Studio zawiera sterowniki....
Strona 1 z 1

Logowanie