Mój Play: Problem z Pc Studio - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Problem z Pc Studio

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   szatek009 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7
  • Rejestracja Fri, 06 Jul 07
  • Miejscowość:Goleniów

Napisano 20 March 2008 - 20:07

Witam!
Zaznaczam ,iz wszystko wczesniej mi dzialalo.Zrobilem re instalacje systemu ,i teraz moge czekac w nieskonczonosc przy probie laczenia czyli odliczaniu..(okienko wyboru co do typu polaczenia ,jest tam usb cable i inne).
Bylo to tak ze zainstalowalem PC Studio 3 nastepnie sterowniki.Pomyslalem ze tutaj tkwi blad.Odinstalowalem sterowniki usb i ponownie zainstalowalem.Dalej to samo bylo ,wiec odinstalowalem PC Studio i zainstalowalem ponownie.I niestety dalej to samo.. mysle ze odisntalowalnie pc studio jak i sterownikow usb ,dodatkowo ponowna instalacja w kolejnosci usb pc studio nie pomoze.
Macie jakies pomysly?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   bbart79 Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 120
  • Rejestracja Tue, 18 Sep 07
  • Miejscowość:Jegłowa

Napisano 21 March 2008 - 01:11

Ja zawsze instaluję tylko PC Studio. Sterowniki są już w nim dołączone. Na płycie jak i w internecie masz osobne sterowniki po to, abyś je mógł zainstalować jak nie będziesz korzystał z PC Studio. Podczas instalacji PC Studio czekasz z podłączeniem telefonu do komputera do momentu aż pojawi się informacja abyś to uczynił. Jeśli zrobiłeś to wcześniej to PC Studio nie będzie chciało chodzić. W większości przypadków pozostaje całkowite usunięcie PC Studio i sterowników i spróbowanie od nowa. Może się jednak to nie udać, gdyż PC Studio jest trochę kiepsko napisane i jedynym wyjściem będzie reinstalacja systemu i ponowne zainstalowanie SAMEGO! PC Studio. Odinstaluj wszystko i spróbuj a może się uda.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   szatek009 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7

Napisano 21 March 2008 - 18:36

Ok sprobuje!
Pousuwam rowniez wpisy w rejestrze...
A co do tego ,ze nie podlaczac dopoki ,dopoty nie poprosi o to sam program to wiem...

jest jakis inny program procz Pc Studio??

p.s wczesniej instalowalem i Pc Studio i sterowniki i wszystko bylo ok ... dziwny program
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   bbart79 Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 120

Napisano 21 March 2008 - 21:17

Ja osobiście nie używałem innego programu poza PC Studio. Po instalacji jest nawet ok tylko czasami ma właśnie takie kaprysy i problemy z wyszukaniem telefonu. Jak już zainstalujesz go i połączysz z telefonem i wszystko będzie ok to go zaktualizuj. Zyska na tym stabilność programu.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   szatek009 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7

Napisano 25 March 2008 - 18:37

Wiec tak
Wyczyscilem caly rejestr z wpisami od Pc Studio.Nastepnie odinstalwalem program i sterowniki.Restart komputera... nastepnie instalacja samego Pc Studio.I nic nie pomoglo... odlicza caly czas i odlicza.Nic sie nie dzieje...
Moze aktualizacja by pomogla?Tylko z tym ,ze jak odpalam program odrazu wyskakuje mi okienko z laczeniem...
Sterownikow dolaczonych na plycie nie instalowalem ,gdyz PC Studio zawiera sterowniki....
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   bbart79 Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 120

Napisano 25 March 2008 - 21:09

Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Spróbuj tutaj znaleźć informacje na ten temat.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   szatek009 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7

Napisano 27 March 2008 - 18:16

Zalozylem juz na tym forum temat... i malo kto odpisal ,tym bardziej pomogl :/

[ Dodano: 2008-04-01, 13:32 ]
Czy nikt z was nie mial podobnego problemu?
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   kasica666 Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 130
  • Rejestracja Mon, 02 Apr 07
  • Miejscowość:Łódź
  • Zainteresowania:seks;P

Napisano 27 June 2008 - 13:39

U mnie USB nie działa tzn niby komórka widzi kompa ale poza ładowaniem nic więcej nie osiągnelam:( Zainstalowałam sterowniki(nawet ściągałam z neta) i nadal nic....W końcu zakupiłam Bluetotha do kompa i jest GIT!;)
ćwierć wieku już posiadam;p
0

Strona 1 z 1