Otrzymałem identyczną odpowiedź na złożoną reklamację.
Urodzinowe złotówki
Napisano 11 April 2008 - 21:22
Ja nie poszedłem doładować na szybko, najpierw wysłałem przez www zgłoszenie, czy promocja jest dla wszystkich i problem z głowy. Ale chamskie strasznie, że to było dla wybranych. Ciekawe, czy czymś się kierowali, czy po prostu maszyna wysłała przypuśćmy tysiąc SMSów do losowo wybranych osób?
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
Napisano 12 April 2008 - 15:38
Powiem Wam że ja nie dostałem smsa o urodzinowej promocji. Za to w styczniu lub lutym dostałem podobnego smsa że jśli doładuje podaną kwotą to dostanę extra złotówki na konievc miesiąca (chyba też chodziło o 10 zł przy 50 doładowaniu) oprócz premi... Niestety tylko tak napisali :/ Szkoda że nie zostawiłem sobie tego smsa bo mógłbym zgłaszać wtedy reklamacje...
Napisano 12 April 2008 - 15:43
Pomerol napisał:
Szkoda że nie zostawiłem sobie tego smsa bo mógłbym zgłaszać wtedy reklamacje...
Reklamacje i tak możesz złożyć, PLAY powinien mieć tego SMSa u siebie. A tak w ogóle to nie było 10 zł, tylko 10 minut...
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:
Napisano 19 April 2008 - 09:53
A może ktoś kojarzy jaki był wspólny mianownik jeśli chodzi o wybór osób, które tego SMS'a dostały i dlatego mogły wziąć udział w promocji? Bo jakoś w całkowitą losowość nie chce mi się wierzyć...
W każdym badź razie wydaje mi się to rzeczywiście nie fair - w Play podobno wszyscy mieli być równi, a tu nawet w ramach dokładnie tej samej oferty (Play Karta) wyróżnili (lub pominęli) część osób...
W każdym badź razie wydaje mi się to rzeczywiście nie fair - w Play podobno wszyscy mieli być równi, a tu nawet w ramach dokładnie tej samej oferty (Play Karta) wyróżnili (lub pominęli) część osób...

Logowanie