Muzyka na czekanie
Napisano 08 March 2008 - 19:09
Mam takie pytanie do Was: czy mileiście problem z jakościa nagrania puszczanego w ramach usługi muzyka na czekanie? Porównując jakoś usługi Play a Era wygrywa Era. Kolejny utwór który sobie zamówiłem i kolejne sygnały od znajomych którzy dzwonią i nie wiadmo co słyszą niby leci jakiś utwór ale jest ob bardzo nie wyraźny szumi etc. Dla porównania w erze dzwoniąc z jednego telefonu jakość jest poporstu the best a w play kicha. :-?
Jeśli macie jakieś sugestie co zrobić piszcie.
Jeśli macie jakieś sugestie co zrobić piszcie.
Napisano 09 April 2008 - 19:14
Ostatnio przysłali mi informacje, że mogę sobie ustawić bez opłaty muzykę na czekanie z motywem z różowej pantery. Przyznam, że nie lubię za bardzo tego kawałka, ale włączyłem usługę by sprawdzić, czy coś się poprawiło od listopada, kiedy to ciężko było rozpoznać, co tam "szurszczy" w słuchawce osoby dzwoniącej. Jestem mile zaskoczony jakością. Moim zdaniem nie odbiega ona od tej świadczonej w Erze. Brakuje mi teraz jakiś nowych kawałków, które można by było sobie ustawić. Nie ma żadnych hitów numer 1 znanych z radia. Szkoda, bo wtedy usługa była by znacznie ciekawsza. Czekam na dodanie kilkuset nowych piosenek.
Napisano 30 May 2008 - 14:18
Ja tam mam singiel Madonny 4 minutes jako muzykę na czekanie i jestem bardzo zadowolony.
Napisano 06 June 2008 - 19:24
To ja dorzucam od siebie opinię - kilka dni temu zrezygnowałem całkowicie z Muzyki na Czekanie. Rzeczywiście w Erze jest dużo lepiej. Już nawet nie chodzi o jakość utworu, ale też o szumy, trzaski. Pisałem do Play czy nie da się czegos z tym zrobić - Ci przepuścili to przez standardową procedurę reklamacyjną (!), i po nie dłużej ani nie krócej jak po 2 tygodniach dowiedziałem się, że Muzyką na Czekanie zajmuje się forma z zewnątrz i oni nic nie mogą z tym zrobić. Tak więc - nie polecam. Zwykły sygnał jest chyba przyjemniejszy.
Napisano 06 June 2008 - 22:43
Dokładnie, mnie też się wydaje, że jakość usługi Muzyka na czekanie jest dobra.

Logowanie