Hej przejrzałem/przeszukałem cały topic + FAQ i nie znalazłem odpowiedzi na następujące pytania:
1) Wyłączanie poszczególnej funkcjonalnosci:
czy mozna wylaczac pojedynczo modul telefonu. Gdzies wyczytalem że po odpaleniu Offline mode nie dziala rowniez WIFI (moze i Bluetooth). Czy ktos moglby opisac/przetestowac ta funkcjonalnosc?
2) Czy da sie uruchomic telefon i uzywac aplikacji/javy bez karty SIM w srodku?
3) copy paste
Gdzies przeczytalem ze to wada ze klawisz kopiuj przeniesiono na #. Czy w jakiś sposób to ogranicza? Podobno nie wszędzie działa (nie bylo napisane dlaczego)
4) audio jakosc (playback mp3)
Szukam opinii nie na temat jakosci sluchawek ale jesli chodzi o glebie dzwieku (jakosc przetwornika audio). Czy ktos potrafi porownac jakosc odtwarzania z K750/W800/W810i ktore byly w tym wzgledzie b mocne.
5) Java
czy da sie uruchomic pare aplikacji java na raz? Nie uzywalem symbian i nie wiem jak radzi sobie emulator. jesli tak to rozumiem ze mozna latwo sie przelączać za pomocą przycisku "Domek"
6) Skrót do playera
czy jesli gra jakis kawalek mozna w latwy sposob przejsc do nastepnego? (w w800 mozna bylo przytrzymac przycisk glosnosci z boku). Na pewno problem rozwiazuje kupienie AD41
7) Polskie znaki sms (podobno rozwiązane w e51)
Rozumiem że założenie jest takie: T9 używamy polskiego; wyświetlane są polskie ogonki natomiast już nie są one wysyłane (powiększają rozmiar sms)
Czy fakt że u niektórych telefonów zachowują się inaczej wynika ze starego firmare?
Strona 1 z 1
Nierozwiązane pytania
Napisano 02 March 2008 - 13:52
1. BT i WIFI działają bez karty
2. Tak
3. Nie wiem
4. Nie znam się
5. Na symbianie javy się tak bardzo nie używa
Raczej aplikacji sis lub sisx. Ale oczywiście, można miec w tle wiele aplikacji, zwłaszcza, że e51 ma dużo ramu.
6. Nie wiem
7. Wyświetlają się. ale nie zwiększają kosztów tj. 1sms 160znaków bez znaczenia czy są ogonki czy nie.
2. Tak
3. Nie wiem
4. Nie znam się
5. Na symbianie javy się tak bardzo nie używa
6. Nie wiem
7. Wyświetlają się. ale nie zwiększają kosztów tj. 1sms 160znaków bez znaczenia czy są ogonki czy nie.
Napisano 04 March 2008 - 19:17
co do jakości muzyki to jest FATALNA. Słychać szumy. Na oryginalnych słuchawach (tak swoja droga beznadziejne) szum jest cichy jednak po podłaczeniu przez przejsciówkę (która zapewne pogłebia szumy) słuchawek Creative ep-630 szum staje sie nie do zniesienia... Przy słuchaniu wolnej i spokojnej muzyki (np Katie Melua) szum jest praktycznie czasem glosniejszy niz muzyka takze bez komentarza... Jak ktoś mogłby polecic jakąs lepsza przejsciówke na mini jacka to niech da znac... ja przetestowałem kilka i na kazdej efekty sa gorzej niz mizerne...
Napisano 30 October 2008 - 15:52
Jeśli chodzi o słuchawki, to proponuje model HS-42 - są fenomenalne i dają świetny dźwięk.
Strona 1 z 1

Logowanie