Wiatm uprzejmie. Wczoraj dokonalem proby zdjecia simlocka zgodnie z instrukcja podana na tym forum. Niestety nie udalo sie, a co gorsza usuniete zostaly wszelkie konfiguracje. i nie chodzi tu tylko o konfiguracje wap i mms, ktore mozna sciagnac ze strony PLAY;a, lecz generalnie o wszystkie dane potrzebne do wysylania mms'ow, wap'owania,sprawdzania emaili. Dla przykladu chodzi mi o to, co nalezy wpisac w MENU->WIADOMOSCI->USTAWIENIA WIADOMOSCI->MMS->PROFILE MMS. Jest tam teraz tylko napis "Polaczenie01", w ktorym wszystkie pola, tzn.nazwa punktu dostepu, adres proxy, sa puste. Autokonfiguracja nie pomaga:( prosze kogos o podanie mi tych danych, a takze o instrukcje jak pozniej skonfigurowac usluge e-mail. Uprzedzam wytykanie mi niekompetencji tudziez nieznajomosc regulaminu, poniewaz owzem, takowy temat znajduje sie juz na forum, jest tamm link z ktorego korzytalem konfigurujac telefon kilka miesiecy temu, lecz teraz odsyla on na jakas dziwna strone:http://www.sedoparking.com/cparking.php?u=nadchodzi4.info&o=khg44dsysahwinfdhwin_2_1
Z gory dziekuje za wszelka pomoc.
Strona 1 z 1
Pomoc po restarcie
Napisano 22 February 2008 - 11:29
Widzę, że nikt nie jest tak uprzejmy to już ci mowie w linku który znalazłeś na tym forum musisz zmienić taką oto rzecz: zamiast nadchidzi4.info zamień na mojplay.pl i stronka się i ukarze tez miałem problem z pewnym tematem ale nikt z moderatorów nie zauważył że linki z adresem nadchodzi4.info nie działają i trzeba ręcznie zamienić na mojplay.pl i wtedy dany link do stronki działa pozdrawiam i dzięki za kliknięcie na pomógł mam nadzieje że pomoże
Strona 1 z 1

Logowanie