Cześć. Przyszłam prosić Was o pomoc! Jakąkolwiek :cry: Mam problem ze znalezieniem i umieszczeniem w telefonie [LG KU250 oczywiście] GG. Nie wiem zupełnie co się dzieje :/ Wszystko jest w porządku, telefon skonfigurowany itede, ale nie mogę sobie poradzić i z instalką i ze znalezieniem odpowiedniej aplikacji. Pomocy...
Strona 1 z 1
PROBLEM Z GG
Napisano 16 February 2008 - 11:55
Cześć,
Ja również mam podobny problem z komunikatorem i zastanawiam się czy na tym telefonie w ogóle można używać jakiegokolwiek komunikatora. Przy instalacji gadu-gadu pisze "nieprawidłowy deskryptor" czy coś takiego. Natomiast przy jadu-gadu nie chce połączyć się z serwerem. Ustawienia internetu mam chyba dobre, bo opera mini działa u mnie na telefonie bez problemu. Proszę o pomoc...
Ja również mam podobny problem z komunikatorem i zastanawiam się czy na tym telefonie w ogóle można używać jakiegokolwiek komunikatora. Przy instalacji gadu-gadu pisze "nieprawidłowy deskryptor" czy coś takiego. Natomiast przy jadu-gadu nie chce połączyć się z serwerem. Ustawienia internetu mam chyba dobre, bo opera mini działa u mnie na telefonie bez problemu. Proszę o pomoc...
Napisano 16 February 2008 - 20:37
Witam co do gg również mam problem ale innej treści. Oto mój temacik: http://www.mojplay.p...pics37/2574.htm
Ja osobiście polecam komunikator PARLINGO jest na stronie www.parlingo.com
trzeba najpierw założyć darmowe konto przez komputer.
Następnie zamówić na stronie www powyżej wersję na telefon w formacie java i podać nr. telefonu a na telefon przyjdzie SMS z adresem www z którym trzeba się połączyć nasz LG w tym czasie pobierze komunikator PARLINGO i zapisze go na telefoni (bądź na karcie zależy co masz ustawione jako pamięć domyślną :-) <lol>
). Plik waży około 250 KB 8-) . Jest on po angielsku jednak obsługuje gg i ma bardzo ładny design i obsługę. Ja jednak tak jak w powyższym moim topiku proszę o odpowiedź użytkownika misioo gdzyż on też ma LG KU250 i mu działa Parlingo bez problemu pozdrawiam i liczę na pomoc.
Ja osobiście polecam komunikator PARLINGO jest na stronie www.parlingo.com
trzeba najpierw założyć darmowe konto przez komputer.
Następnie zamówić na stronie www powyżej wersję na telefon w formacie java i podać nr. telefonu a na telefon przyjdzie SMS z adresem www z którym trzeba się połączyć nasz LG w tym czasie pobierze komunikator PARLINGO i zapisze go na telefoni (bądź na karcie zależy co masz ustawione jako pamięć domyślną :-) <lol>
Strona 1 z 1

Logowanie