Mój Play: Deser w Play na kartę - Mój Play

Skocz do zawartości

• (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Deser w Play na kartę

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   Troskliwy Miś Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Pracownicy Play
  • Postów 1368
  • Rejestracja Wed, 02 Jan 08
  • Miejscowość:z animki
  • Zainteresowania:
  • Operator:PLAY
  • Telefon:działa :)
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 21 May 2008 - 21:20

Wybaczone :P
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
0

#62 Użytkownik nie jest zalogowany   pdecu Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 63
  • Rejestracja Thu, 20 Mar 08
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 22 May 2008 - 11:55

pidzej napisał:

to dowiesz się w grudniu jaki cennik i wybierzesz to co trzeba :)

ej, kolego, chyba przesadzasz ;] Jesteś konsultantem Play? Jeżeli tak- to wiele tłumaczy... :/

Nie rozumiesz, ze kazdy chce TERAZ wiedziec na czym stoi? Czemu mamy jak zagubione baranki doladowywać konto za 50zł na miesiac by w grudniu dostac telefon w cenie z kwietnia? :shock: Do tego czasu telefony moga tak stanieć, że taniej bedzie sobie kupić po prostu zestaw z Play Kartą (nie mowie tu oczywiscie o telefonach, które sa teraz za 1zł, a o lepszych modelach).

I nie broń tak Playa, bo tutaj jest ewidentne niedomowienie co do reguilaminiów, którego beda obowiazywały...
0

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   pidzej Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 1413
  • Rejestracja Tue, 15 May 07
  • Miejscowość:Warszawa
  • Zainteresowania:Mam
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 22 May 2008 - 16:59

OK jest niedomówienie przecież ja nie mówię, że go nie ma. Tak pracuję w PLAY ale co to ma do rzeczy? Do tej pory ufałeś firmie że dostaniesz ten telefon za złotówkę a teraz to się nagle zmieniło bo oferta się zmieniła? Pomyślałeś choć przez chwilę co by się stało jakby nie wywiązali się z umowy lub chcieli kogoś oszukać? zdajesz sobie sprawę jakie to miałoby konsekwencje dla firmy? Jak będziesz prowadził firmę to też będziesz chciał zarobić jak najszybciej a potem nie mieć klientów bo tych pierwszych oszukasz? Zrozum że oszustwo lub jakikolwiek przekręt przy cennikach wyszedłby Playowi bokiem więc NA PEWNO tego nie zrobią.

A tak na marginesie - doładowujesz te 50 PLN dlatego że chcesz telefon czy dlatego że je wykorzystujesz?
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje

Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
0

#64 Użytkownik nie jest zalogowany   Doki Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 221
  • Rejestracja Mon, 07 Apr 08
  • Miejscowość:Tychy
  • Zainteresowania:Tym, czym nie trzeba

Napisano 22 May 2008 - 17:17

pidzej, ORŻNĄĆ jakoś się tym nie przejmuje ;)
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:

G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
0

#65 Użytkownik nie jest zalogowany   typ009 Ikona

• Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Pracownicy Play
  • Postów 2694
  • Rejestracja Tue, 20 Mar 07
  • Miejscowość:Rybnik
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 22 May 2008 - 17:23

jedno jest pewne, jak ktoś sobie myśli że weźmie coś takiego jak i780 czy G900 za 1 zł to sie myli oj
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#66 Użytkownik nie jest zalogowany   pidzej Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 1413

Napisano 22 May 2008 - 17:34

Doki, orżnąć może sobie niestety na takie praktyki pozwolić bo ma 10 milionów klientów jak nie więcej i są już długo na rynku więc raczej bankructwo im nie grozi, a Play na razie walczy o wizerunek.

typ009, dodam do tego jeszcze N95 8Gb ;)

0

#67 Użytkownik nie jest zalogowany   pdecu Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 63

Napisano 22 May 2008 - 18:01

pidzej- nawet gdyby Play w grudniu zaproponowałoby telefon po cenie z kwietnia- nikt nie mógłby zarzucić im oszustwa, bo regulamin jest napisany w taki sposob, że wszystko byłoby OK. Oczywiscie- buczelibyśmy w internecie, ale nikt by tego nie opisał chociażby w prasie i Playowi nic by się nie stało.

Jak dla mnie sprawa jest klarowna (i dla każdego powinna być)- telefony dostaniemy po cenie z cennika do 'Playfona' i 'Play mixa' z 16 kwietnia i tyle. W końcu tak mówi regulamin... A dlaczego Play miałby nagle nam dawać możlwość wejścia w posiadanie innych telefonów, po atrakcyjniejszych cenach? Można jedynie liczyć na ich dobry gest- ja jednak chce wiedzieć to już teraz, uważam, że jasne postawienie sprawy w tym przypadku jest wręcz konieczne.

Jeżeli zaś chodzi o moje doładowania- doładowuje konto, bo z niego korzystam. Nie histeryzuje i nie będę krzyczał na forum- 'OSZUŚCI! ZMIENIAM SIEĆ!', bo nie o to mi chodzi. Mam swoj przeniesiony numer w Play Karcie i bede 'odchodził'. Niemniej- zawsze zostaje mi nadwyżka z doładowania, tzn. wykorzystuje ok. 40zł na miesiac, z czego 20zł to premia. Chomikuję trochę pieniążków, dlatego gdyby okazało się, że będziemy liczeni na podstawie tego cennika do starego Mixa- nie będę kurczowo trzymał się tych terminów- 'co miesiąc za 50zł', tylko bede doladowywał wtedy, jak bede potrzebował...

I rady w stylu- 'poczekaj sobie, w grudniu się dowiesz' są dziwne. Nikt nie pozbawił mnie rozumu i nigdy nie będę bawił się w jakąkolwiek zabawe nieznając jej dokładnych zasad :) I mysle, ze inni są tego samego zdania.
0

#68 Użytkownik nie jest zalogowany   aero Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 685
  • Rejestracja Tue, 29 Jan 08
  • Miejscowość:Polska
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 22 May 2008 - 18:03

pidzej napisał:

A tak na marginesie - doładowujesz te 50 PLN dlatego że chcesz telefon czy dlatego że je wykorzystujesz?

dobre pytanie ;)
Pozdrawiam
0

#69 Użytkownik nie jest zalogowany   pidzej Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 1413

Napisano 22 May 2008 - 18:09

no właśnie buczenie w internecie przekłada się na strate klientów a na to play nie może sobie pozwolić, nie łapiesz?

0

#70 Użytkownik nie jest zalogowany   DaNTe Ikona

• Wyrywacz
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 4245
  • Rejestracja Thu, 10 May 07
  • Miejscowość:Rybnik/Dzimierz
  • Zainteresowania:to i tamto....i jeszcze to
  • Telefon:komórkowy, paletka

Napisano 22 May 2008 - 19:08

A co to za różnica czy będzie cennik z kwietnia czy z grudnia....i tak dostaniesz telefon taniej niż u innych opów w abonamencie :) i to bez umowy !!
Dołączona grafika
0

#71 Użytkownik nie jest zalogowany   pdecu Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 63

Napisano 22 May 2008 - 19:44

pidzej, swoje przypuszczenia na co Play moze sobie pozwolic, a na co nie, zachowaj dla siebie. Ale jezeli uznajesz to za pewniaka, ze potraktuja nas tymi lepszymi cenami telefonów- odpisz na moje zgłoszenie w Play24 [o ile pracujesz w back office] i zapewnij mnie o tym na piśmie, już oficjalnie :P

DanTe- masz rację, ale przyznaj- nie na to sie wszyscy pisali, gdy przystepowali do promocji :) I pewnie wiele telefonów bedzie o ograniczonej dostepnosci.

Jadrker20- na to 'ciekawe pytanie' odpowiedziałem już w poprzednim poście ;D
0

#72 Użytkownik nie jest zalogowany   pidzej Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 1413

Napisano 22 May 2008 - 20:07

pdecu, skoro Ty możesz wypowiedzieć swoje zdanie to ja chyba też? chyba że nie mogę mówić czegoś co Ci nie pasuje? Czyżby cenzura wybiórcza?
Nie pracuję w backoffice

0

#73 Użytkownik nie jest zalogowany   Doki Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 221
  • Rejestracja Mon, 07 Apr 08
  • Miejscowość:Tychy
  • Zainteresowania:Tym, czym nie trzeba

Napisano 22 May 2008 - 20:15

DaNTe napisał:

A co to za różnica czy będzie cennik z kwietnia czy z grudnia....i tak dostaniesz telefon taniej niż u innych opów w abonamencie :) i to bez umowy !!

A np taki LG KU990, czy go kupisz za 300zł, czy za 1000zł - co to za różnica, i tak taniej niż u konkurencji! :/

(tylko przykład)

klient ma prawo wiedzieć, a marudzić i wieszać psy to będziemy najwyżej, jak się okaże, że będzie obowiązywał cennik z kwietnia - DaNTe, weź pod uwagę, że telefony u konkurencji w grudniu będą tańsze, niż w kwietniu w PLAYu...
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:

G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
0

#74 Użytkownik nie jest zalogowany   pdecu Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 63

Napisano 22 May 2008 - 21:05

pidzej napisał:

pdecu, skoro Ty możesz wypowiedzieć swoje zdanie to ja chyba też? chyba że nie mogę mówić czegoś co Ci nie pasuje? Czyżby cenzura wybiórcza?
Nie pracuję w backoffice

Oczywiscie, ze masz prawo. Tyle, ze ja wyrażam swoją opienię popartą jakimiś argumentami [w tym wypadku- regulaminem promocji] i raczej zadaję pytania co do tej sytuacji. Ty zaś swojego zdania nie jesteś w stanie niczym poprzeć, dodatkowo przedstawiasz je w formie pewniaka :)

Oczywiscie, cieszyłbym się, gdybyś miał rację i gdyby stało się tak, jak mówisz. Byłbym tymbardziej rad, gdbyś mógł potwierdzić swoje przekonanie, że będzie tak, a nie inaczej :)

Doki- zgadzam się z Tobą w 100% ;)
0

#75 Użytkownik nie jest zalogowany   DaNTe Ikona

• Wyrywacz
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 4245
  • Rejestracja Thu, 10 May 07
  • Miejscowość:Rybnik/Dzimierz
  • Zainteresowania:to i tamto....i jeszcze to
  • Telefon:komórkowy, paletka

Napisano 23 May 2008 - 08:21

Doki napisał:

klient ma prawo wiedzieć, a marudzić i wieszać psy to będziemy najwyżej, jak się okaże, że będzie obowiązywał cennik z kwietnia - DaNTe, weź pod uwagę, że telefony u konkurencji w grudniu będą tańsze, niż w kwietniu w PLAYu...

W orange nie :)
Dołączona grafika
0

#76 Użytkownik nie jest zalogowany   Pomerol Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 192
  • Rejestracja Thu, 13 Sep 07
  • Miejscowość:KrólewskieMiastoKrk
  • Zainteresowania:Siatkówka i nie zmienia się nic !!

Napisano 26 May 2008 - 19:14

Dla mnie to będą mówiąc kolokwialnie "jaja" jeśli w grudniu będzie nas obowiązywał cennik z... kwietnia.
Jeśli tak będzie, raczej już więcej w żadnej promocji doładowań itd. nie będę brał udziału. Koniec kropka.
:mrgreen:
0

#77 Użytkownik nie jest zalogowany   pdecu Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 63

Napisano 26 May 2008 - 20:12

"Szanowna Pani, dziękujemy za zgłoszenie z 15 maja, dotyczące pytania według jakiego cennika Użytkownicy będą mogli zakupić telefon w ramach promocji "Telefon na deser", nadesłane drogą WWW.

W związku z wprowadzeniem Oferty Nowy Mix w Play oraz Oferty Promocyjnej "Nowy Playfon", Uczestnik promocji "Telefon na deser" będzie mógł zakupić, po spełnieniu warunków określonych w regulaminie promocji, jeden z telefonów zawartych w Cenniku Telefonów w Ofercie Nowy Mix w Play oraz warunkach Oferty Promocyjnej "Nowy Playfon" obowiązujących w okresie od 15 grudnia 2008 r. do 15 stycznia 2009 r.

Nowe cenniki są analogiczne do poprzednich, również zawierają telefony komórkowe w cenie już od 1 zł. Zmiana jest spowodowana wprowadzeniem nowej oferty, w związku z czym Cennik Telefonów w Ofercie Play Mix oraz oferta promocyjna "Playfon" dotychczas wskazane w regulaminie promocji nie będą obowiązywać w okresie, w którym możliwy jest zakup telefonu na deser.

W razie kolejnych pytań, bądź sugestii, prosimy o ponowny kontakt. Z poważaniem ---------- ------- młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta P4 Sp. z o.o., ul. Pileckiego 63, 02-781 Warszawa KRS 0000217207 NIP 951-21-20-077, REGON 015808609 Kapitał zakładowy 28 660 500,00 PLN."

Wspaniale! :D
0

• (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4