- (4 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Deser w Play na kartę
Napisano 22 May 2008 - 11:55
pidzej napisał:
to dowiesz się w grudniu jaki cennik i wybierzesz to co trzeba 
ej, kolego, chyba przesadzasz ;] Jesteś konsultantem Play? Jeżeli tak- to wiele tłumaczy... :/
Nie rozumiesz, ze kazdy chce TERAZ wiedziec na czym stoi? Czemu mamy jak zagubione baranki doladowywać konto za 50zł na miesiac by w grudniu dostac telefon w cenie z kwietnia? :shock: Do tego czasu telefony moga tak stanieć, że taniej bedzie sobie kupić po prostu zestaw z Play Kartą (nie mowie tu oczywiscie o telefonach, które sa teraz za 1zł, a o lepszych modelach).
I nie broń tak Playa, bo tutaj jest ewidentne niedomowienie co do reguilaminiów, którego beda obowiazywały...
Napisano 22 May 2008 - 16:59
OK jest niedomówienie przecież ja nie mówię, że go nie ma. Tak pracuję w PLAY ale co to ma do rzeczy? Do tej pory ufałeś firmie że dostaniesz ten telefon za złotówkę a teraz to się nagle zmieniło bo oferta się zmieniła? Pomyślałeś choć przez chwilę co by się stało jakby nie wywiązali się z umowy lub chcieli kogoś oszukać? zdajesz sobie sprawę jakie to miałoby konsekwencje dla firmy? Jak będziesz prowadził firmę to też będziesz chciał zarobić jak najszybciej a potem nie mieć klientów bo tych pierwszych oszukasz? Zrozum że oszustwo lub jakikolwiek przekręt przy cennikach wyszedłby Playowi bokiem więc NA PEWNO tego nie zrobią.
A tak na marginesie - doładowujesz te 50 PLN dlatego że chcesz telefon czy dlatego że je wykorzystujesz?
A tak na marginesie - doładowujesz te 50 PLN dlatego że chcesz telefon czy dlatego że je wykorzystujesz?
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Napisano 22 May 2008 - 17:34
Doki, orżnąć może sobie niestety na takie praktyki pozwolić bo ma 10 milionów klientów jak nie więcej i są już długo na rynku więc raczej bankructwo im nie grozi, a Play na razie walczy o wizerunek.
typ009, dodam do tego jeszcze N95 8Gb
typ009, dodam do tego jeszcze N95 8Gb
Napisano 22 May 2008 - 18:01
pidzej- nawet gdyby Play w grudniu zaproponowałoby telefon po cenie z kwietnia- nikt nie mógłby zarzucić im oszustwa, bo regulamin jest napisany w taki sposob, że wszystko byłoby OK. Oczywiscie- buczelibyśmy w internecie, ale nikt by tego nie opisał chociażby w prasie i Playowi nic by się nie stało.
Jak dla mnie sprawa jest klarowna (i dla każdego powinna być)- telefony dostaniemy po cenie z cennika do 'Playfona' i 'Play mixa' z 16 kwietnia i tyle. W końcu tak mówi regulamin... A dlaczego Play miałby nagle nam dawać możlwość wejścia w posiadanie innych telefonów, po atrakcyjniejszych cenach? Można jedynie liczyć na ich dobry gest- ja jednak chce wiedzieć to już teraz, uważam, że jasne postawienie sprawy w tym przypadku jest wręcz konieczne.
Jeżeli zaś chodzi o moje doładowania- doładowuje konto, bo z niego korzystam. Nie histeryzuje i nie będę krzyczał na forum- 'OSZUŚCI! ZMIENIAM SIEĆ!', bo nie o to mi chodzi. Mam swoj przeniesiony numer w Play Karcie i bede 'odchodził'. Niemniej- zawsze zostaje mi nadwyżka z doładowania, tzn. wykorzystuje ok. 40zł na miesiac, z czego 20zł to premia. Chomikuję trochę pieniążków, dlatego gdyby okazało się, że będziemy liczeni na podstawie tego cennika do starego Mixa- nie będę kurczowo trzymał się tych terminów- 'co miesiąc za 50zł', tylko bede doladowywał wtedy, jak bede potrzebował...
I rady w stylu- 'poczekaj sobie, w grudniu się dowiesz' są dziwne. Nikt nie pozbawił mnie rozumu i nigdy nie będę bawił się w jakąkolwiek zabawe nieznając jej dokładnych zasad
I mysle, ze inni są tego samego zdania.
Jak dla mnie sprawa jest klarowna (i dla każdego powinna być)- telefony dostaniemy po cenie z cennika do 'Playfona' i 'Play mixa' z 16 kwietnia i tyle. W końcu tak mówi regulamin... A dlaczego Play miałby nagle nam dawać możlwość wejścia w posiadanie innych telefonów, po atrakcyjniejszych cenach? Można jedynie liczyć na ich dobry gest- ja jednak chce wiedzieć to już teraz, uważam, że jasne postawienie sprawy w tym przypadku jest wręcz konieczne.
Jeżeli zaś chodzi o moje doładowania- doładowuje konto, bo z niego korzystam. Nie histeryzuje i nie będę krzyczał na forum- 'OSZUŚCI! ZMIENIAM SIEĆ!', bo nie o to mi chodzi. Mam swoj przeniesiony numer w Play Karcie i bede 'odchodził'. Niemniej- zawsze zostaje mi nadwyżka z doładowania, tzn. wykorzystuje ok. 40zł na miesiac, z czego 20zł to premia. Chomikuję trochę pieniążków, dlatego gdyby okazało się, że będziemy liczeni na podstawie tego cennika do starego Mixa- nie będę kurczowo trzymał się tych terminów- 'co miesiąc za 50zł', tylko bede doladowywał wtedy, jak bede potrzebował...
I rady w stylu- 'poczekaj sobie, w grudniu się dowiesz' są dziwne. Nikt nie pozbawił mnie rozumu i nigdy nie będę bawił się w jakąkolwiek zabawe nieznając jej dokładnych zasad
Napisano 22 May 2008 - 19:44
pidzej, swoje przypuszczenia na co Play moze sobie pozwolic, a na co nie, zachowaj dla siebie. Ale jezeli uznajesz to za pewniaka, ze potraktuja nas tymi lepszymi cenami telefonów- odpisz na moje zgłoszenie w Play24 [o ile pracujesz w back office] i zapewnij mnie o tym na piśmie, już oficjalnie 
DanTe- masz rację, ale przyznaj- nie na to sie wszyscy pisali, gdy przystepowali do promocji
I pewnie wiele telefonów bedzie o ograniczonej dostepnosci.
Jadrker20- na to 'ciekawe pytanie' odpowiedziałem już w poprzednim poście ;D
DanTe- masz rację, ale przyznaj- nie na to sie wszyscy pisali, gdy przystepowali do promocji
Jadrker20- na to 'ciekawe pytanie' odpowiedziałem już w poprzednim poście ;D
Napisano 22 May 2008 - 20:07
pdecu, skoro Ty możesz wypowiedzieć swoje zdanie to ja chyba też? chyba że nie mogę mówić czegoś co Ci nie pasuje? Czyżby cenzura wybiórcza?
Nie pracuję w backoffice
Nie pracuję w backoffice
Napisano 22 May 2008 - 20:15
DaNTe napisał:
A co to za różnica czy będzie cennik z kwietnia czy z grudnia....i tak dostaniesz telefon taniej niż u innych opów w abonamencie
i to bez umowy !!
A np taki LG KU990, czy go kupisz za 300zł, czy za 1000zł - co to za różnica, i tak taniej niż u konkurencji! :/
(tylko przykład)
klient ma prawo wiedzieć, a marudzić i wieszać psy to będziemy najwyżej, jak się okaże, że będzie obowiązywał cennik z kwietnia - DaNTe, weź pod uwagę, że telefony u konkurencji w grudniu będą tańsze, niż w kwietniu w PLAYu...
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
Napisano 22 May 2008 - 21:05
pidzej napisał:
pdecu, skoro Ty możesz wypowiedzieć swoje zdanie to ja chyba też? chyba że nie mogę mówić czegoś co Ci nie pasuje? Czyżby cenzura wybiórcza?
Nie pracuję w backoffice
Nie pracuję w backoffice
Oczywiscie, ze masz prawo. Tyle, ze ja wyrażam swoją opienię popartą jakimiś argumentami [w tym wypadku- regulaminem promocji] i raczej zadaję pytania co do tej sytuacji. Ty zaś swojego zdania nie jesteś w stanie niczym poprzeć, dodatkowo przedstawiasz je w formie pewniaka
Oczywiscie, cieszyłbym się, gdybyś miał rację i gdyby stało się tak, jak mówisz. Byłbym tymbardziej rad, gdbyś mógł potwierdzić swoje przekonanie, że będzie tak, a nie inaczej
Doki- zgadzam się z Tobą w 100%
Napisano 26 May 2008 - 20:12
"Szanowna Pani, dziękujemy za zgłoszenie z 15 maja, dotyczące pytania według jakiego cennika Użytkownicy będą mogli zakupić telefon w ramach promocji "Telefon na deser", nadesłane drogą WWW.
W związku z wprowadzeniem Oferty Nowy Mix w Play oraz Oferty Promocyjnej "Nowy Playfon", Uczestnik promocji "Telefon na deser" będzie mógł zakupić, po spełnieniu warunków określonych w regulaminie promocji, jeden z telefonów zawartych w Cenniku Telefonów w Ofercie Nowy Mix w Play oraz warunkach Oferty Promocyjnej "Nowy Playfon" obowiązujących w okresie od 15 grudnia 2008 r. do 15 stycznia 2009 r.
Nowe cenniki są analogiczne do poprzednich, również zawierają telefony komórkowe w cenie już od 1 zł. Zmiana jest spowodowana wprowadzeniem nowej oferty, w związku z czym Cennik Telefonów w Ofercie Play Mix oraz oferta promocyjna "Playfon" dotychczas wskazane w regulaminie promocji nie będą obowiązywać w okresie, w którym możliwy jest zakup telefonu na deser.
W razie kolejnych pytań, bądź sugestii, prosimy o ponowny kontakt. Z poważaniem ---------- ------- młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta P4 Sp. z o.o., ul. Pileckiego 63, 02-781 Warszawa KRS 0000217207 NIP 951-21-20-077, REGON 015808609 Kapitał zakładowy 28 660 500,00 PLN."
Wspaniale!
W związku z wprowadzeniem Oferty Nowy Mix w Play oraz Oferty Promocyjnej "Nowy Playfon", Uczestnik promocji "Telefon na deser" będzie mógł zakupić, po spełnieniu warunków określonych w regulaminie promocji, jeden z telefonów zawartych w Cenniku Telefonów w Ofercie Nowy Mix w Play oraz warunkach Oferty Promocyjnej "Nowy Playfon" obowiązujących w okresie od 15 grudnia 2008 r. do 15 stycznia 2009 r.
Nowe cenniki są analogiczne do poprzednich, również zawierają telefony komórkowe w cenie już od 1 zł. Zmiana jest spowodowana wprowadzeniem nowej oferty, w związku z czym Cennik Telefonów w Ofercie Play Mix oraz oferta promocyjna "Playfon" dotychczas wskazane w regulaminie promocji nie będą obowiązywać w okresie, w którym możliwy jest zakup telefonu na deser.
W razie kolejnych pytań, bądź sugestii, prosimy o ponowny kontakt. Z poważaniem ---------- ------- młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta P4 Sp. z o.o., ul. Pileckiego 63, 02-781 Warszawa KRS 0000217207 NIP 951-21-20-077, REGON 015808609 Kapitał zakładowy 28 660 500,00 PLN."
Wspaniale!
- (4 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Logowanie