Witam wszystkich.To mój pierwszy komentarz. Widzieliście ostatnią aktualizację roamingu z dnia 07.02.2008r?Prawie we wszystkich państwach i u wszystkich operatorów można korzystać
z PlayKarty. A ja mam prośbę: jak byliście za granicą czy faktycznie tak jest bo do tej pory było różnie. Np jak byłem w Czechach to z Vodafone dzwoniłem i smsowałem a z Eurotela można było tylko odbierać rozmowy. Konta również niemożna było sprawdzić. Wcześnie jak byłem w Belgii to z Base dzwoniłem bez kodów i smsy też szły ale nie mogłem zalogować się do Proximusa a na liście tenoperator występuje. Piszcie swoje uwagi. Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
Wykonywanie połączeń w roamingu i smsowanie z PlayKarty
Napisano 12 February 2008 - 21:08
Mnie w Czechach wcale nie dzialalo na zadnej sieci, przy czym na Slowacji nie bylo problemow w Orange i T-Mobile.
Napisano 13 February 2008 - 10:13
Hmm, jakos w polowie stycznia. Zupelnie nic nie dzialalo, nawet stan konta.
Napisano 16 February 2008 - 17:00
ostatnio tata trochę podróżował po europie i wszedzie mógł dzwonić 
czechy,niemcy,włochy,hiszpania...
belgia,słowacja,francja,więc chyba raczej w większości krajów europy nie ma problemu,trzeba tylko wybrać odpowiednią sieć a to jest w tabelce na stronie play...
czechy,niemcy,włochy,hiszpania...
belgia,słowacja,francja,więc chyba raczej w większości krajów europy nie ma problemu,trzeba tylko wybrać odpowiednią sieć a to jest w tabelce na stronie play...
Strona 1 z 1

Logowanie