Strona 1 z 1
Peknieta szybka
Napisano 07 February 2008 - 08:43
Witam,
Jakims cudem pekla mi szybka zewnetrzna w V6maxx. Nie przypominam sobie, zebym uderzyl komorka w cos a na pewno mi nie spadla. Czy takie cos podlega naprawie gwarancyjnej? Domyslam sie, ze nie, ale moze jednak.
Jakims cudem pekla mi szybka zewnetrzna w V6maxx. Nie przypominam sobie, zebym uderzyl komorka w cos a na pewno mi nie spadla. Czy takie cos podlega naprawie gwarancyjnej? Domyslam sie, ze nie, ale moze jednak.
Napisano 07 February 2008 - 12:04
DaNTe napisał:
utracisz prawa do naprawy gwarancyjnej 
Ale utrace calkowicie, czy tylko na szybke :?:
Napisano 07 February 2008 - 16:36
Mam wrazenie, ze szybka pekla przy normalnym zamykaniu klapki :cry:
Dzwonilem do motoroli, powiedzieli, ze na gwarancyjna wymiane nie mam co liczyc, ewentualnie odplatna wymiana szyby. Nie zapytalem o utrate gwarancji.
@Dante, a na jakiej podstawie trace gwarancje :?:
Dzwonilem do motoroli, powiedzieli, ze na gwarancyjna wymiane nie mam co liczyc, ewentualnie odplatna wymiana szyby. Nie zapytalem o utrate gwarancji.
@Dante, a na jakiej podstawie trace gwarancje :?:
Napisano 07 February 2008 - 18:56
Dziekuje za odpowiedzi, bede musial zapytac przy ewentualnej naprawie jak jest z ta gwarancja.
Napisano 16 February 2008 - 01:08
Witam!!! Dziś przed chwilą miałem podobną sytuacje po zamknięciu klapki z szybki zrobiła się poprostu pajęczyna> Jestem niesamowicie wkur.... poniewarz o ten telefon wyjątkowo dbam a tu takie coś... Jutro bede próbował z coś wywalczyć z serwisem...
( Pozdrawiam...
Napisano 16 February 2008 - 09:30
Podejrzewam, ze niestety nie uda Ci sie nic wywalczyc. Dzwonilem do motoroli to pani stanowczo oznajmila, ze uszkodzenia mechaniczne nie ulegaja naprawie gwarancyjnej. Ja tez bardzo dbalem o swoj telefon a teraz jeszcze dodatkowo podczas otwierania i zamykania klapki slychac dzwiek tak jakby przeskakiwania sprezynki, takie pykniecie. Wczesniej go nie bylo.
Strona 1 z 1

Logowanie