Strona 1 z 1
[i600] Simlock Kulankendi.
Napisano 29 January 2008 - 23:28
ddluk napisał:
Przy pomocy czego ?? Nie słyszałem nic o takowych kodach.
http://www.kulankendi.com/index2.php
Napisano 30 January 2008 - 00:14
KK ściągałem simlocki z SE.
Jeszcze niedawno szpanowali, że można zwykłym kablem USB odczytać kody odblokowujące albościągnąć simlocka.
Na ich forum też o tym było - nikomu się nie udało. Trzeba mieć kabelek combo (jest opis na forum). Trochę IMO oszustwo, bo kilka euro im zapłaciłem wirząc w to, a tu ZONK.
Jeszcze niedawno szpanowali, że można zwykłym kablem USB odczytać kody odblokowujące albościągnąć simlocka.
Na ich forum też o tym było - nikomu się nie udało. Trzeba mieć kabelek combo (jest opis na forum). Trochę IMO oszustwo, bo kilka euro im zapłaciłem wirząc w to, a tu ZONK.
Napisano 30 January 2008 - 00:19
Kaizen napisał:
KK ściągałem simlocki z SE.
Niby na stronie kk jest napisane, że niby z i600 zejdzie kablem USB ale wygląda na to, że też się dałem nabrać.
Napisano 23 February 2008 - 12:45
Witam!
To mój pierwszy post na tym forum, pozdrawiam!
Jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga i600, próbowałem zdjąć simlocka korzystając z KulanKendi ale okazało się że zwykłym kablem się nie da / nie potrafię. Mało tego kabel zaproponowany na forum działa identycznie jak ten który dostałem z telefonem. Mimo wielu prób nie udało mi się zrobić tak aby urządzenie było emulowane na port COM zamiast USB.
Moim zdaniem jest to jakiś chwyt reklamowy.
Odbiegając od wątku - może ktoś chce kupić kody KulanKendi (10 kredytów) po atrakcyjnej cenie (powiedzmy za 30zł)?
To mój pierwszy post na tym forum, pozdrawiam!
Jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga i600, próbowałem zdjąć simlocka korzystając z KulanKendi ale okazało się że zwykłym kablem się nie da / nie potrafię. Mało tego kabel zaproponowany na forum działa identycznie jak ten który dostałem z telefonem. Mimo wielu prób nie udało mi się zrobić tak aby urządzenie było emulowane na port COM zamiast USB.
Moim zdaniem jest to jakiś chwyt reklamowy.
Odbiegając od wątku - może ktoś chce kupić kody KulanKendi (10 kredytów) po atrakcyjnej cenie (powiedzmy za 30zł)?
Napisano 22 May 2011 - 17:38
Nie słyszałem tej usługi. i odblokowanie telefonu za pomocą kodów z tej strony. http://www.theunlockarena.com/ spróbować.
Strona 1 z 1

Logowanie