No więc od poczatku kiedy mam telefon mam slaby zasieg. Jezeli zblize sie do okna w telefonie pokazuje mi max 2 kreski a tak normalnie to nie ma zadnej kreski lub jest ograniczenie uslug sieci. Dzwonic oczywiscie moge. Czy na brak zasiegu moze wplywac oddalenie od nadajnika? (mieszkam 35km od Wawy wiec wydaje mi sie ze w tym obrebie jest duzo nadajnikow). Moja babcia tez ma tel. w P4 i tez ma max 2 kreski
Strona 1 z 1
Zasięg
Napisano 29 January 2008 - 22:40
proponuje sprawdzić na innym telefonie jeśli zasięg nadal będzie wynosił tylko 2 kreski jedynym racjonalnym wyjaśnieniem jest to iż w okolicy twoojej mijscowości nie ma nadajnika lub jest on w dość dużej odległości od ciebie czego skutkiem jest zasięc tylko 2 kresek.
Napisano 29 January 2008 - 23:12
W mojej babci telefonie jest taka opcja informacja o sieci i jutro sprawdze z ktorego nadajnika korzysta(jeden jest ok 1.5 km od mojego domu ale nie wiem czy jest tak akurat nadajnik Plusa, a drugi jest ok. 7km od domu a tam na pewno jest nadajnik Plusa
) Ale słyszałem że w marcu będą montować więc to jakieś pocieszenie.Wykasowane przez moderatora....temat odnosi się do zasięgu nie muzyki i aparatu...z resztą na to pytanie padła już odpowiedź dawno temu na forum
Strona 1 z 1

Logowanie