Witam
mam problemik z tym programikiem. Otuż mam założone konto na tej stronie. I ściągniętą wersję pod LG java 176x220 i wlącza się wszytko oki ale po wpisaniu wszystkich danych i kliknięciu na sign up nie może się połączyć dlaczego??
Dodam że jest telefon tylko w zasięgu PLUSA i ustawione ma na tryb ręczny wybór sieci i GSM 900/1800. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-01-26, 15:58 ]
Ktoś pomoże odnośnie powyższej odpowiedzi??
Strona 1 z 1
palringo w LG KU250
Napisano 26 January 2008 - 19:33
jeśli tak ustawie to pojawia conetcting logowanie do i conecting lost. restabishing czy coś takiego i ponownie się łączy i tak w kółko a kasa zżera :-(
[ Dodano: 2008-01-26, 20:01 ]
A tak wogule to zauważyłem, że w opcji telefonu gdzie jest profil internet to jest on pod wapem. Natomiast w ustawieniach sieć punkty dostępowe jest opcja internet alew w niej jest napisane, że nośnikiem jest UMTS. A ja jestem tylko w zasiegu GSm UMTS u mnie nie ma i długo nie będzie :-( więc czekam na jakieś pomysły bo gdy dodam ten profil w ustawieniach tam gdzie są aplikacjie i gry i w profilach przeglądarki to pobiera mi kase i długo tylko pisze contecting i to wszystko a kasa ucieka :-( A co ciekawe są to oryginalne ustawienia i wszystko działa oki. A na stronie playa tez tylko ustawienie jest wap internetu
czekam na jakieś sensowne wyjaśnienia i z góry dzięki za odpowiedzi
[ Dodano: 2008-01-31, 17:50 ]
Naprawdę nikt nie może mi pomóc???? GDZIE JEST MISIOO on ma LG i działa mu ten komunikator niech się odezwie pliska wielkie dzięki
[ Dodano: 2008-01-26, 20:01 ]
A tak wogule to zauważyłem, że w opcji telefonu gdzie jest profil internet to jest on pod wapem. Natomiast w ustawieniach sieć punkty dostępowe jest opcja internet alew w niej jest napisane, że nośnikiem jest UMTS. A ja jestem tylko w zasiegu GSm UMTS u mnie nie ma i długo nie będzie :-( więc czekam na jakieś pomysły bo gdy dodam ten profil w ustawieniach tam gdzie są aplikacjie i gry i w profilach przeglądarki to pobiera mi kase i długo tylko pisze contecting i to wszystko a kasa ucieka :-( A co ciekawe są to oryginalne ustawienia i wszystko działa oki. A na stronie playa tez tylko ustawienie jest wap internetu
czekam na jakieś sensowne wyjaśnienia i z góry dzięki za odpowiedzi
[ Dodano: 2008-01-31, 17:50 ]
Naprawdę nikt nie może mi pomóc???? GDZIE JEST MISIOO on ma LG i działa mu ten komunikator niech się odezwie pliska wielkie dzięki
Napisano 03 March 2008 - 22:24
Ja już dałem radę załatwić ten problem. Na początku miałem problemy z ustawieniem Opery Mini. Okazało się, że aplikacje mają osobne ustawienia. I rzeczywiście: wchodzimy w Gry i Aplikacje i mamy 'Ustawienia'. Domyślnie mamy tam tylko 'JAVA' i tutaj dopisałem sobie 'WAP' i 'INTERNET' (oba z proxy: 10.10.25.5). Po restarcie komy opera śmiga 
To był mój pierwszy sukces
Ze wszystkimi komunikatorami jednak miałem tak samo jak Ty 
I w tym miejscu naszło olśnienie (z pomocą kumpla z nokią, który mi podpowiedział, że INTERNET u niego jest domyślny). EUREKA!! Domyślnie w moim LG'ku była JAVA. Wystarczy ustawić domyślnie INTERNET -> Restart Komy -> ŚMIGA!!
I jeszcze moje spostrzeżenie: Testowałem różne komunikatory i postaram się pomóc w wyborze:
- gadu gadu - nie chce mi wejść, a poza tym jest płatne... zonk
- mobber - to w ogóle jakaś porażka - nie ma jak się zarejestrować w ogóle
- aqq - niedostosowany do LG KU250 - nie można nawet przewijać menu
- palringo - ogólnie na początku wydawało się w porządku jednak nie mam pojęcia jak zapisać kontakty - usunąłem...
- bombus - nie mam pojęcia jak się poruszać - chyba nie działa
- komkom - to to w ogóle mi nie weszło
- jadu gadu - z tego korzystałem przez 4 dni, na turnieju - jedyna wada to to, że wywala błędy bezpodstawnie. Zawsze. To tylko kwestia czasu - raz po minucie, raz po godzinie
- papla - ten jest najlepszy
po prostu genialny - na razie nie wykryłem wad oprócz tego że nie można ściągnąć kontaktów i trzeba wpisywać z palca
To był mój pierwszy sukces
I w tym miejscu naszło olśnienie (z pomocą kumpla z nokią, który mi podpowiedział, że INTERNET u niego jest domyślny). EUREKA!! Domyślnie w moim LG'ku była JAVA. Wystarczy ustawić domyślnie INTERNET -> Restart Komy -> ŚMIGA!!
I jeszcze moje spostrzeżenie: Testowałem różne komunikatory i postaram się pomóc w wyborze:
- gadu gadu - nie chce mi wejść, a poza tym jest płatne... zonk
- mobber - to w ogóle jakaś porażka - nie ma jak się zarejestrować w ogóle
- aqq - niedostosowany do LG KU250 - nie można nawet przewijać menu
- palringo - ogólnie na początku wydawało się w porządku jednak nie mam pojęcia jak zapisać kontakty - usunąłem...
- bombus - nie mam pojęcia jak się poruszać - chyba nie działa
- komkom - to to w ogóle mi nie weszło
- jadu gadu - z tego korzystałem przez 4 dni, na turnieju - jedyna wada to to, że wywala błędy bezpodstawnie. Zawsze. To tylko kwestia czasu - raz po minucie, raz po godzinie
- papla - ten jest najlepszy
Strona 1 z 1

Logowanie