Zastanawia mnie czy tylko ja mam taki felerny model, że lewa część metalowej obwódki troszkę odchodzi i jak się naciśnie wyświetlacz to słychać "skrzypienie"... podobnie * i # też zdają się obcierać o obudowę... gwarancja to obejmie? :/
Strona 1 z 1
skrzypiąca obudowa w E51...
Napisano 12 February 2008 - 18:00
u mnie to samo, naciskając szybkę z lewej strony trochę skrzypi, ale myślę ze to normalna dolegliwość tego telefonu , jak się nosi w kieszeni to różne siły działają na telefon, kwestia wyrobienia się materiału.
Ps jakby co to można już kupić na allegro całą obudowę do e51, ale niestety tylko miedziową i czarną, mam pytanie czy w ogóle pojawią się obudowy w kolorze silver ??
Ps jakby co to można już kupić na allegro całą obudowę do e51, ale niestety tylko miedziową i czarną, mam pytanie czy w ogóle pojawią się obudowy w kolorze silver ??
Napisano 30 October 2008 - 15:58
Obudowa nie jest najlepsza w tym modelu, ale ujdzie!
Lekko skrzypi i jest nieszczelna.
Lekko skrzypi i jest nieszczelna.
Napisano 14 March 2009 - 13:31
Niemożliwe, w noki nie do pomyślenia :mrgreen:
A mówili co niektórzy, że to następca mercedesa 6310i, mylili się
A tak na poważnie toi na materiałach to już będzie normalne
Ale moim zdaniem e51 bardzo udany telefonik i nie jest to przypadłość nękająca wszystkie egzemplarze, może jednostkowe
A mówili co niektórzy, że to następca mercedesa 6310i, mylili się
A tak na poważnie toi na materiałach to już będzie normalne
Ale moim zdaniem e51 bardzo udany telefonik i nie jest to przypadłość nękająca wszystkie egzemplarze, może jednostkowe
Napisano 14 March 2009 - 13:34
pcz_07, bo to Ferrari a nie Mercedes jakis 8-)
To skrzypienie to odosobnione przypadki.
[ Dodano: 2009-03-14, 13:38 ]
to mój jakiś inny. Spadł tyle razy, że mało gdzie farba została już, a działa i nie skrzypi i nawet zasięgu nie chce zgubić... Ale może jak ktoś dba o telefon przesadnie to sie psuje?
To skrzypienie to odosobnione przypadki.
[ Dodano: 2009-03-14, 13:38 ]
to mój jakiś inny. Spadł tyle razy, że mało gdzie farba została już, a działa i nie skrzypi i nawet zasięgu nie chce zgubić... Ale może jak ktoś dba o telefon przesadnie to sie psuje?
Regret? That's fucked up word.
Napisano 14 March 2009 - 20:10
belltoze napisał:
Hej moja obudowa też skrzypiała ale wziąłem śrubokręt i ją dokręciłem po prostu musiała wyjść partia tego modelu gdzie nie dokręcano dobrze lewej strony obudowy i tyle jak dokręcicie to będzie oki 
Możesz przez to stracić gwarancję, bo mogą to jakoś sprawdzić czy śrubki były ruszane, np. kluczem dynamometrycznym
@topic
Moja e51 nie skrzypi, wszystko pasuje. Telefon raz mi spadł na beton i przedni panel o góry troszkę odskoczył i naleciało kurzu (wcześniej nie było ani jednego pyłku), oddam telefon na gwarę, wyczyszczą i będzie tak jak wcześniej. Ja tam nie narzekam ;-).
Strona 1 z 1

Logowanie