Strona 1 z 1
dostepnosc z370
Napisano 14 January 2008 - 17:19
Chcialem zadac pytania:
1. Czy Samsungi SGH Z370 sa latwo dostepne w wiekszosci salonach czy trzeba pochodzic po kilku zeby go dostac
2. Jezeli nie ma w jakims salonie tego modelu telefonu to czy jest mozliwosc zeby mi go sprowadzili?
3. Czy w jakims ogolnopolskim magazynie telefonow dla play sa jeszcze te telefony czy po prostu to jest telefon widmo niewiedziec czemu wystepujacy w ofercie play?
Dlaczego zadaje takie pytania?
Bylem dzisiaj w salonie w krakowie i mowie ze chcialbym wziasc ten telefon. Jakas uprzejma pani powiedziala mi ze tego telefonu nie ma wogole w ofercie co mnie bardzo zdziwilo bo sledze internetowy cennik telefonow na bierzaco. Malo tego, chwilke wczesniej bawilem sie tym telefonem u nich w salonie (lezal na stole przypiety kabelkiem) a obok niego pisalo ze dostepny jest w abonamencie od 3 groszy... Gdy powiedzialem tej pani ze ten telefon nawet lezy u nich w salonie wskazujac na stol powiedziala mi ze tego telefonu nie ma juz od roku :shock:. Na pytanie czy moga mi go sprowadzic jakos z glownego zrodla telefonow play odpowiedziala: nie...
1. Czy Samsungi SGH Z370 sa latwo dostepne w wiekszosci salonach czy trzeba pochodzic po kilku zeby go dostac
2. Jezeli nie ma w jakims salonie tego modelu telefonu to czy jest mozliwosc zeby mi go sprowadzili?
3. Czy w jakims ogolnopolskim magazynie telefonow dla play sa jeszcze te telefony czy po prostu to jest telefon widmo niewiedziec czemu wystepujacy w ofercie play?
Dlaczego zadaje takie pytania?
Bylem dzisiaj w salonie w krakowie i mowie ze chcialbym wziasc ten telefon. Jakas uprzejma pani powiedziala mi ze tego telefonu nie ma wogole w ofercie co mnie bardzo zdziwilo bo sledze internetowy cennik telefonow na bierzaco. Malo tego, chwilke wczesniej bawilem sie tym telefonem u nich w salonie (lezal na stole przypiety kabelkiem) a obok niego pisalo ze dostepny jest w abonamencie od 3 groszy... Gdy powiedzialem tej pani ze ten telefon nawet lezy u nich w salonie wskazujac na stol powiedziala mi ze tego telefonu nie ma juz od roku :shock:. Na pytanie czy moga mi go sprowadzic jakos z glownego zrodla telefonow play odpowiedziala: nie...
Napisano 14 January 2008 - 19:05
solarstone napisał:
powiedziala mi ze tego telefonu nie ma juz od roku
No to pojechała kobita po bandzie
Co do jego dostępności to ma go jeszcze Empik w Rybniku (nie potrafią sprzedawać czy coś
Najprostszy sposób na zdobycie tego modelu to kupno któregokolwiek telefonu i oddanie go na serwis....jako zastępczy otrzymasz Z370.......potem tylko nie zgłaszaj sie po odbiór swojego telefonu
Napisano 24 January 2008 - 11:54
Mam go jako zastępczego. Już 2 tydzień uczę się menu posługiwać. Jakimś tłumokiem nie jestem, ale producenci samsunga o intuicyjności interfejsu więdzą tyle, co Putin o demokracji.
1. Użyj "szukaj"
2. Czytaj playmobile.pl --> regulaminy
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
5. Jeżeli 4 powyższe nie przyniosły efektu powtórz
6. Kliknij na nowy temat
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
6. Kliknij na nowy temat
Napisano 24 January 2008 - 12:14
No wiem, cały telefon też jest super, bateria piękna (2 dni), resetowanie się co kilka godzin, wyłączanie w najmniej nieodpowiednim momencie, no i cały urok Samsungów - brak możliwości ustawienia dźwięku SMSa. Podejrzewam, że jakiś audiofil wgrywał muzykę na tego Samsunga - byle SMSa słyszeli wybrani...
Ahm i na telefonie zapisane są gry, niestety bez włożonej karty pamięci pograć nie idzie, bo telefon gier nie widzi (na pewno nie są zapisane na mojej karcie). Super, nie dziwie się ludziom, którzy wybierają Samsungi - prostota telefonu , prostota obsługi , prostota menu.
Jestem ciekaw kiedy Z370 zostanie telefonem roku...
Ahm i na telefonie zapisane są gry, niestety bez włożonej karty pamięci pograć nie idzie, bo telefon gier nie widzi (na pewno nie są zapisane na mojej karcie). Super, nie dziwie się ludziom, którzy wybierają Samsungi - prostota telefonu , prostota obsługi , prostota menu.
Jestem ciekaw kiedy Z370 zostanie telefonem roku...
1. Użyj "szukaj"
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
6. Kliknij na nowy temat
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
6. Kliknij na nowy temat
Napisano 24 January 2008 - 13:15
hmmmm
a to ciekawe.
bo mam tego samsunga i:
tak, bateria trzyma 2 - 3 dni, ale intensywnie uzytkowany (to jest tez moj sluzbowy telefon i naprawde duzo przez niego rozmawiam) + sluchanie muzyki.
resetowanie - pierwsze slysze?!
- wylaczanie - tym bardziej
- ustawienie dzwieku smsa - nie ma najmniejszego problemu
- z gier nie korzystam, bo od grania mam kompa
po prostu dostales na zastepstwo troche przechodzony egzemplarz i tyle. stad bledy i wady. ja mam go od samego poczatku i nic z tego co piszesz - nie mialo miejsca (a uzytkuje go juz rok)
a ze prostota obslugi? kurcze - chyba chodzi o to zeby zycie latwiejsze bylo no nie?
a to ciekawe.
bo mam tego samsunga i:
tak, bateria trzyma 2 - 3 dni, ale intensywnie uzytkowany (to jest tez moj sluzbowy telefon i naprawde duzo przez niego rozmawiam) + sluchanie muzyki.
resetowanie - pierwsze slysze?!
- wylaczanie - tym bardziej
- z gier nie korzystam, bo od grania mam kompa
po prostu dostales na zastepstwo troche przechodzony egzemplarz i tyle. stad bledy i wady. ja mam go od samego poczatku i nic z tego co piszesz - nie mialo miejsca (a uzytkuje go juz rok)
a ze prostota obslugi? kurcze - chyba chodzi o to zeby zycie latwiejsze bylo no nie?
Napisano 24 January 2008 - 13:22
yamia napisał:
To ja bym poprosił o instrukcję. Ustawienia--->Ustawienia wiadomości itp.
No może dostałem przechodzony model i ciężko się przyzwyczaić, ale obsługa mojej Motoroli jest o tysiąc razy bardziej przejrzysta. Może po prostu się przyzwyczaiłem. Powiem tylko, że z żadnym SE, Nokią, Motorolą nie miałem jeszcze kłopotów z menu, a w Samsungu... nie wspomnę o cudownych dzieciach PLAY - L760 i U700 z błędnym oprogramowaniem...
Samsung = Shitsung
Oczywiście to moja prywatna opinia
1. Użyj "szukaj"
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
6. Kliknij na nowy temat
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
6. Kliknij na nowy temat
Napisano 24 January 2008 - 15:08
shymz napisał:
To ja bym poprosił o instrukcję. Ustawienia--->Ustawienia wiadomości itp.
proszzzzzz
tak na szybko bo czasa nie mam
ustawienia --> ustawienia telefonu -->profile telefonu --> opcje --> edytuj -->dzwiek wiadomosci.
a aaaaby przypisac sobie do konkretnej osoby konkretny dzwonek sms'a nalezy:
wybrac dana osobe z knigi telefonicznej --> opcje --> edytuj --> ponownie opcje --> opcje specjalne --> dzwiek wiadomosci
wsio
Napisano 24 January 2008 - 18:37
No to musiałbym przekonwertować to do mmf. Cudem dzisiaj oddzwoniła do mnie miła Pani i powiedziała, że telefon mogę odebrać, bo dzisiaj wrócił. Jestem tylko ciekaw jak serwis motoroli się spisał. Oddaję Samsunga - opcje znalazłem, ale pewnie dlatego nie mogłem jako dźwięku wiadomości ustawić żadnej mp3-ki
. Pozdro
PS. Żeby nie było, że jestem uprzedzony do tej marki, to ten jest całkiem sympatycznie płaski
PS. Żeby nie było, że jestem uprzedzony do tej marki, to ten jest całkiem sympatycznie płaski
1. Użyj "szukaj"
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
6. Kliknij na nowy temat
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
6. Kliknij na nowy temat
Strona 1 z 1