Narastający dzwonek
Napisano 04 January 2008 - 19:35
Witam jest taka sprawa a mianowicie czy da sie w tym telefonie wyłaczyc zeby dzwonek od razu najgłosniej grał a nie tak ze narasta bo jak dzwoni do mnie ktos to ok zdarzy "narosnąć" i po 4 sekundach słychac elegancko ale przy krótkim sygnale sms juz jest gorzej zeby usłyszec.Moze wie ktos jak wylaczyc ta funkcje bo szukalem i nie wiem
Napisano 06 January 2008 - 10:46
Moglbys napisac 
To wylacza ten narastajacy dzwonek?
To wylacza ten narastajacy dzwonek?
Napisano 29 January 2008 - 18:20
Dziwne, ustawilem ten "moj profil" zmienilem nazwe itp. i nic dalej narastajacy mam;/
Napisano 05 September 2008 - 13:05
Witam!Mam ten telefonik od kilku dni :-> i również w żaden sposób nie mogę ustwić dzwonka tzn wyłączyć narastający.Jest to dla mnie bardzo ważne,jeżeli nie będzie możliwości wyłączenia będę musiała niestety go sprzedać a naprawde szkoda.
Druga sprawa to czy w Play,jest coś takiego jak podsumowanie po zakończniu rozmowy??W simlusie dostawałam zaraz sms,Tutaj muszę sprawdzać ile zostało na koncie,dodatkowo muszę sprawdzać w opcjach ile np rozmawiałam.Troszkę to uciążliwe.Pomóżcie.
Ps.Hodzi oczywiście o Playset U121.
Druga sprawa to czy w Play,jest coś takiego jak podsumowanie po zakończniu rozmowy??W simlusie dostawałam zaraz sms,Tutaj muszę sprawdzać ile zostało na koncie,dodatkowo muszę sprawdzać w opcjach ile np rozmawiałam.Troszkę to uciążliwe.Pomóżcie.
Ps.Hodzi oczywiście o Playset U121.
Napisano 05 September 2008 - 20:17
Witam!powoli nic z tego nie rozumiem czytam tutaj zrób własny profil zrobiłam i nic.
Dzwonek jest nadal narastającyPomimo że ten telefon ma tyle bajerów jak to niektórzy określają,bo naprawdę ma to mogę powiedzieć jedno.Powoli zaczynam żałować zakupu
Dziwi mnie jednak że tak wypasiany telefon a niema tak prostej funkcji.
Dzwonek jest nadal narastającyPomimo że ten telefon ma tyle bajerów jak to niektórzy określają,bo naprawdę ma to mogę powiedzieć jedno.Powoli zaczynam żałować zakupu
Dziwi mnie jednak że tak wypasiany telefon a niema tak prostej funkcji.
Napisano 05 September 2008 - 21:19
Oczywiście nie on pierwszy zauważalne jest teraz że producenci jakoś dziwnie zaczynają dbać o uszy swoich klientów ale osobiście mnie to nie przeszkadza jak ktoś chce się dodzwonić to się dodzwoni a jak ktoś chce puścić strzałke to na pewno umie to zrobić tak żeby usłyszeć dzwonek (no chyba że jesteśmy przygłusi :-) )
Napisano 05 September 2008 - 21:34
Zgadzam się jednak miałam już kilka telefonów głównie Nokia i nigdy nie było takich problemów.Cóż teoretycznie należy zrobić własny profil,nic to nie daje.Myślę że faktycznie producenci zaczynają dbać o uszy swoich klientów.Może znajdzie się jeszcze na to jakiś sposób :?:
A mogłam kupić SE K800i lub K810i :cry: :cry: :cry:
A mogłam kupić SE K800i lub K810i :cry: :cry: :cry:
Napisano 08 September 2008 - 14:09
ddluk napisał:
A wszystko przez wymogi Unii Europejskiej. Są standardy których trzeba się niestety trzymać a wszystko w dobrej wierze dla naszego zdrowia.
Witaj.Nie będę się wypowiadać odnośnie :dobrej wierze dla naszego zdrowia
oraz wymogom Uni Europejskiej.Jednak zastawia mnie fakt że inne telefony np: SE nie maja tych problemów.Zresztą inaczej Unia dba o nasze zdrowie???To dlaczego sygnał Sms jest nie narastający i głośny??????Moim zdaniem telefon ten jest zwyczajnie nie dopracowany i stąd powyższe stwierdzenia.
Na forum już nie pamiętam którym ktoś napisał że jeszcvze nie widział tak nie dopracowanego softu.
Proponuję przejrzec to forum
http://www.elektroda...86da44c964a030f
Napisano 08 September 2008 - 16:01
ddluk .Nie uważam że wiem lepiej,tylko zdanie na tym nie dopracowanym sofcie opieram na opiniach użytkowników Playseta.Napewno nie jestem zorietowana w temacie jak Ty jednak pomyśl sam dzwonki narastające,a sygnał sms normalny znaczy ie narastający,ięc moim zdaniem to jest nie logiczne tak dbają o nas a nie potrafią zrobić kilku dodatkowych funkcji.Myślę może uda sie ustawić dzwięk smsa jako dzwonek wtedy może nie będzie narastał.

Logowanie