Strona 1 z 1
Opinie
Napisano 29 December 2007 - 20:01
Jego funkcje nie są złe, ma aparat (co prawda 1,3Mpix, ale wystarczy), wejście na karty pamięci, odtwarzacz MP3, ciekawy wygląd i co najważniejsze - jest nowy, a telefon o takich parametrach (nowy!) w tej cenie jest trudno dostać. Dla porównania: Plusfon (czyli Huawei U120) kosztuje w Plusie 499 zł bez aktywacji, a Playset (Huawei U121, czyli model wyższy) tylko 299 zł. Wnioski? Taniej nie znajdziesz. Ogólnie rzecz biorąc - polecam
Napisano 29 December 2007 - 22:15
Kupiłem dzis ten fon ma MP3 fajny aparat i Bluetooth tylko ze ja do siostry na SE k700i moge wysyłac i ja widze a ona widzi moj telefon i nie moze wysłac :/ Fajny głosnik muzyka niezle gra(niezła jakosc) radyjko tez pozatym musze jeszcze troche rozpracowac ten telefon tylko nie wiem co jest grane z tym Bluetooth
Napisano 30 December 2007 - 10:53
Playset:
- lepszy wyświetlacz
- UMTS
- cieńszy
- karty pamięci
- radio
Wymieniłem funkcje, których nie posiada SE K510i
Myślę, że chociażby ze względu na karty pamięci i radio, powinieneś wybrać Playseta
Ale co już zrobisz, to Twoja sprawa. A tak przy okazji: w jakiej sieci chciałbyś mieć telefon? Bo gdy wybierzesz Playseta, mogą być problemy z ściągnięciem simlocka. Co innego, jak chcesz być w Play
- lepszy wyświetlacz
- UMTS
- cieńszy
- karty pamięci
- radio
Wymieniłem funkcje, których nie posiada SE K510i
Myślę, że chociażby ze względu na karty pamięci i radio, powinieneś wybrać Playseta
Napisano 02 January 2008 - 21:02
Naprawdę fajny telefon. Dzisiaj go kupiłem i jestem bardzo bardzo zadowolony.
Wszystko co potrzebne ma, intuicyjnie wszystko działa i wielki plus dla Play. Dodając do tego limitowany starter od grono.net z banalnym numerkiem, waznośc do 31 marca i 200 sms free co miesiąc po prostu super
Wielki pozytyw!
Wielki pozytyw!
Napisano 03 February 2008 - 17:32
Jeśli chodzi o funkcje telefon naprawdę fajny i pod względem funkcji porównywalny ze sporo droższymi modelami znanych marek. Natomiast ma jedną poważną wadę (nie wiem czy to ogólnie telefonu czy tylko mojego egzemplarza) - bateria wytrzymuje drastycznie krótko.
Napisano 03 February 2008 - 19:49
Dziwisz się że krótko wytrzymuje a ciekaw jestem co robisz pewnie słuchasz radia mp3 pogrywasz w gierki i czasem jaki klik no i jeszcze może internet itd. itd. a to wszystko niestety jest prądożerne więc się nie dziw niedługo telefony będą maks wytrzymywać po 2 dni bo to wszystko będzie coraz bardziej napakowane i nie da rady zrobić inaczej wystarczy popatrzeć na palmtopy czy choćby nawigacje do aut 2 dni to działania to rekordy są.
Strona 1 z 1

Logowanie