Dziś kupuję LG KU250 w Play'u. Poczytałem trochę na jego temat i zainteresowała mnie sprawa softu. Piszecie, że Play daje wersje 10a, a w necie jest nowsza 10c (to fakt KU250-V10c-JUL-09-2007-TMO-HR-OFF.rar KU250-V10c-JUN-28-2007-ORG-CH-OFF+1.rar). I teraz mała prośba z mojej strony (ponieważ nie mam zbytnio czasu na buszowaniu w internecie) : jeśli ktoś ma na dysku, lub wie, skąd ściągnąć wersje 10c proszę o przesłanie mi jej na maila (namekxxx@o2.pl). W miarę moich możliwości rozpocząłbym spolszczanie softu 10c, za pomocą wersji 10a. Proszę mnie nie brać za amatora! Już kiedyś czegoś takiego wraz ze znajomymi podjęliśmy się, jeżeli chodzi o LG B2050 - w Polsce wgrywana była wersja 105 BEZ JAVY, co było bardzo irytujące... znaleźliśmy najpierw na ruskim forum wersje 109 JUŻ Z JAVĄ i rozpoczęliśmy (a raczej mój znajomy) spolszczenie tego softu... i co? I jesteśmy jedynymi ludźmi na świecie, którzy mają profesjonalnie spolszczony przez siebie soft, bo nie było tam większej ingerencji, jeśli chodzi o język Polski (do jego spolszczanie posłużyliśmy się EROWYM softem 105). Minęło trochę czasu i znaleźliśmy wersję 116 (również z javą), wtedy sam zacząłem udzielać się w spolszczaniu i w dość niedługim czasie powstała wersja 116 PL, kiedy większość Polaków siedziała na max 105. Po wielu nieprzespanych nocach, udało nam się również zmienić standardowo wgrane dzwonki np. przyjścia smsa, budzika itp. To nie wszystko, doszliśmy do takiego momentu, że potrafiliśmy zmienić animację włączania i wyłączania telefonu na jaką nam się żywnie podoba.
Jeszcze raz proszę o soft 10c, jak też wersję Play'a 10a (po Polsku) - namekxxx@o2.pl . Z góry thx 8-)
Pozdrawiam!!
Strona 1 z 1
Prośba o nowy soft 10c.
Napisano 22 December 2007 - 14:31
Mogę tylko Ci tylko powiedzieć, że znalazłem soft 10c do tego LG jest na takim serwisie www.4shared.com. Oto link do niego:
http://www.4shared.c...rified=4b563680
aha waży on 53MB więc jest to spory pliczek bez żadnego hasła ten plik rar jest. Pozdrawiam
http://www.4shared.c...rified=4b563680
aha waży on 53MB więc jest to spory pliczek bez żadnego hasła ten plik rar jest. Pozdrawiam
Strona 1 z 1

Logowanie