misioooo napisał:
Zamiast krzyczeć na innych napisz kontr-test. Chociażby tu na forum

I opisz ten aparat wg twoich przemyśleń (masz wogóle ten telefon?).
Zacznij od czytania postów na które odpowiadasz. V6 miałem, ale sprzedałem.
DaNTe napisał:
Dziedziel, a co jezeli telefon ma same plusy ?? Trzeba o nich napisac...i co wtedy test nie bedzie wiarygodny bo nie ma minusow telefonu?? Skoro piszesz ze cos jest złe to zapewne wiesz jak powinno to lepiej wygladac wiec sugerujesz ze potrafisz zrobic test telefonu lepiej.
Kolejny który niedokładnie czyta. Przecież nie napisałem, że napisałbym lepszy, ale skoro decyduje się ktoś to publikować, to powinien robić to profesjonalnie. I jeszcze z tym, że telefon ma same plusy :mrgreen: no Dante proszę cię, przecież taki telefon nie istnieje, nieistniał i nie będzie istaniał.
Gdybym ja pisał test v6 i mógłbym być taknieobiektywny jak autor tego testu z blogu to zaczynał by się on tak: "V6 jak każda motka ma nie logicznę menu. Motorola to jeden z najsłabszych producentów telefonów IMO ."
Każdy ma jakiś wady/zalety, dlatego trzeba je choć troche obiektywnie przedstawić. A nie pisać o jego wspaniałości dodatkowo wyolbrzymiając a bagatelizować wady. Nie można powiedzieć, że v6 jest doskonała imo, nie jest rewelacyjna np. aparat (k750i robi dużo lepsze foty), tak jak klawisze do sterowania muzyki na panelu, niewyczuwalne wtedy kiedy potrzebne tj. w kieszeni itp. gumowana obudowa, na której dość szybko pojawiają się rysy (no chyba, że ktoś nosi w pokrowcu, a to nie jest rozwiązanie).
Wniosek, jak ktoś pisze test to niech to robi obiektywnie i najlepiej przed publikacją powinien być przejrzany przez kilka osób celem korekty, wskazania wad itp.
Proszę tylko o konstruktywne odpowiedzi osób które przeczytały cały temat.