Mój Play: Pytania do rzecznika prasowego p4. - Mój Play

Skocz do zawartości

• (3 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Pytania do rzecznika prasowego p4.

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   united Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 17
  • Rejestracja Mon, 15 Jan 07
  • Miejscowość:Polska

Napisano 16 January 2007 - 14:10

FAQ wyglada na uaktualniane...

wspolpracownik..? Chcialbym :P Wydaje mi sie, ze taka osoba, jak Rzecznik Prasowy ma wazniejsze sprawy na glowie, niz odpowiadanie na pytania, na ktore odpowiedzi juz padaly. Poza tym jesli Pani Magda S. wyraza chec odpowiedzi na jakies pytania, to warto wykorzystac ta okazje w celu zadania pytan bardzo merytorycznych - takich, na ktore odpowiedzi jeszcze nie znamy :)
0

#22 Gość__*

• Grupa Gość

Napisano 16 January 2007 - 16:34

Anonymous napisał:

artbee napisał:

Czy P4 planuje wprowadzenie jakiejś specjalnej taryfy DATA? Jeśli tak to kiedy?

// Mysle, ze odpowiedz bedzie. W tej chwili nie moge udzielic takiej informacji. Wiecej szczegolow po komercyjnym uruchomieniu uslugi. Wiec narazie pytania nie przesylam.

Hmm w tej chwili nie mogę udzielić takiej informacji.
Interesuje mnie osoba w której to napisałeś - czy jesteś pracownikiem P4???
Zakładam że P4 nie może udzielić. Ale to tylko semantyka(a raczej nadużycie semantyczne jak mówią nasi przywódcy :)
Pozdr

tam jest wyraxnie napisane ze odpowiedz bezie brzmiała: ...
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   ddluk Ikona

• Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Administratorzy
  • Postów 2479
  • Rejestracja Thu, 04 Jan 07
  • Miejscowość:Gliwice
  • Operator:PLAY
  • Telefon:BlackBerry 9800, Palm Pre 2, Motorola Flipout
  • Taryfa:One Play
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 16 January 2007 - 17:38

united, masz z pewnoscia racje, wczoraj w faq bylo kilka odpowiedzi dzisiaj jest juz wiecej, co do pytan to masz racje trzeba zadac takie ktorych jeszcze nie bylo. Ale zastanawia mnie Twoja wiedzia na temat wszystkich odpowiedzi. Jestes jakims pracownikiem p4 ??
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   dARYl Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 899
  • Rejestracja Sun, 07 Jan 07
  • Miejscowość:Poznań
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 16 January 2007 - 18:28

Wszystkie odpowiedzi co podał united były zamieszczone gdzieś, głównie w starym FAQ, które jest sukcesyfnie powiekszane to stanu pierwotnego.
<script src="https://www.blue.pl/echoBanner?idAgent=MjM3MjE=&idBanner=MTE=&idUser=NjY="></script>
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   united Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 17

Napisano 16 January 2007 - 19:45

daryl napisał:

Wszystkie odpowiedzi co podał united były zamieszczone gdzieś, głównie w starym FAQ, które jest sukcesyfnie powiekszane to stanu pierwotnego.

Nie tylko faq, ale jak wspominalem -wiesci na gol, telepolis, i innych.. Wystarczy czytac ze zrozumieniem :) Na samym poczatky w faq bylo wiecej pytan i odpowiedzi. Teraz jest mniej.. wnioskuje wiec, ze ma miejsce jakas przebudowa tego dzialu.. albo techniczna, albo merytoryczna.
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   dARYl Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 899

Napisano 16 January 2007 - 20:37

united napisał:

daryl napisał:

Nie tylko faq, ale jak wspominalem -wiesci na gol, telepolis, i innych.. Wystarczy czytac ze zrozumieniem :) Na samym poczatky w faq bylo wiecej pytan i odpowiedzi. Teraz jest mniej.. wnioskuje wiec, ze ma miejsce jakas przebudowa tego dzialu.. albo techniczna, albo merytoryczna.

Właśnie... czytać ze zrozumieniem. :P Napisałem: "...były zamieszczone gdzieś, głównie w starym FAQ..." :>
0

#27 Gość_fantomas_*

• Grupa Gość

Napisano 18 January 2007 - 11:25

a kiedy możemy spodziewać się oficjalnych, a nie wydumanych odpowiedzi na pytania?
0

#28 Gość__*

• Grupa Gość

Napisano 18 January 2007 - 18:17

Witam,
Pewnie otrzymujecie takich mail'i setki,ale chciałbym się dowiedzieć kiedy otrzymam mail'a z zaproszeniem do testów i odbioru telefonu?

Dokładnie 8 grudnia zostałem poinformowany przez telefon,że przeszedłem do kolejnego etapu czyli samych testów. Mamy prawie koniec stycznia i do dziś nie otrzymałem żadnego mail'a potwierdzającego jw. czy też odmowę udziału w testach. Kumpel (również z Gdyni) rejestrował się na początku stycznia i już dziś dostał mail'a z zaproszeniem po odbiór telefonu w ten weekend.

Wczoraj dzwoniłem na infolinię (790500500) -rozmawiałem z Dominiką sugerowała,że być może został "przekręcony" mój adres e-mail przy przepisywaniu, dziś rozmawiałem z Kasią (o godz.10:30),która ponownie jak Dominika zapewniła mnie,że będą sprawdzać co się dzieje w tej kwestii...Kasia z infolinii miała oddzwonić,do tej pory telefon milczy.

Bardzo proszę o jakąkolwiek informację w mojej sprawie,bo przyznam,że zaczyna być to irytujące.

Pozdrawiam
Piotr (Gdynia)
e-mail: pete_vrublevsky@wp.pl
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   chans Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Thu, 18 Jan 07
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 18 January 2007 - 18:22

@ Piotr.
1. po co piszesz z takimi odstępami między linijkami.
2. W najbliższy weekend zostanie rozesłana następna porcja zaproszeń, również w następnym tygodniu mają być wysyłane.
3. W najgorszym wypadku nie zostałeś wybrany.
czekam na pełne 3G :)
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   united Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 17

Napisano 18 January 2007 - 20:11

[quote name='"fantomas"]a kiedy możemy spodziewać się oficjalnych' date=' a nie wydumanych odpowiedzi na pytania?[quote=Anonymous']umane" odpowiedzi.. Wynikaja z FAQ oraz logiki.

[quote="Anonymous"]Witam,
Pewnie otrzymujecie takich mail'i setki,ale chciałbym się dowiedzieć kiedy otrzymam mail'a z zaproszeniem do testów i odbioru telefonu?

Dokładnie 8 grudnia zostałem poinformowany przez telefon,że przeszedłem do kolejnego etapu czyli samych testów. Mamy prawie koniec stycznia i do dziś nie otrzymałem żadnego mail'a potwierdzającego jw. czy też odmowę udziału w testach. Kumpel (również z Gdyni) rejestrował się na początku stycznia i już dziś dostał mail'a z zaproszeniem po odbiór telefonu w ten weekend.

Wczoraj dzwoniłem na infolinię (790500500) -rozmawiałem z Dominiką sugerowała,że być może został "przekręcony" mój adres e-mail przy przepisywaniu, dziś rozmawiałem z Kasią (o godz.10:30),która ponownie jak Dominika zapewniła mnie,że będą sprawdzać co się dzieje w tej kwestii...Kasia z infolinii miała oddzwonić,do tej pory telefon milczy.

Bardzo proszę o jakąkolwiek informację w mojej sprawie,bo przyznam,że zaczyna być to irytujące.

Pozdrawiam
Piotr (Gdynia)
e-mail: pete_vrublevsky@wp.pl[/quote]

Badz cierpliwy. Jesli Twoje nazwisko zaczyna sie na "W", a wynika to z maila - mozesz byc dopiero w koncowej czesci listy... wydaje sie, ze zapraszaja alfabetycznie.
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   ddluk Ikona

• Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Administratorzy
  • Postów 2479
  • Rejestracja Thu, 04 Jan 07
  • Miejscowość:Gliwice
  • Operator:PLAY
  • Telefon:BlackBerry 9800, Palm Pre 2, Motorola Flipout
  • Taryfa:One Play
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 18 January 2007 - 20:13

jak oni zapraszają to nikt nie wie ;P
0

#32 Gość__*

• Grupa Gość

Napisano 18 January 2007 - 20:45

[quote name='"united"][quote="fantomas"]a kiedy możemy spodziewać się oficjalnych' date=' a nie wydumanych odpowiedzi na pytania?[quote=Anonymous']umane" odpowiedzi.. Wynikaja z FAQ oraz logiki.

[quote=Anonymous]Witam,

Pozdrawiam
Piotr (Gdynia)

Badz cierpliwy. Jesli Twoje nazwisko zaczyna sie na "W", a wynika to z maila - mozesz byc dopiero w koncowej czesci listy... wydaje sie, ze zapraszaja alfabetycznie.[/quote]

Tak się składa, ŻE NIE MA W TYM ŻADNEJ LOGIKI , bo kumpel też ma nazwisko na literę W.

[color="red"]Ja mam nawet koleżanki na literę W... Co wnosisz tym postem do tematu? daryl[/color]
0

#33 Gość__*

• Grupa Gość

Napisano 18 January 2007 - 20:56

[quote name='"Anonymous"][quote="united"][quote=fantomas]a kiedy możemy spodziewać się oficjalnych' date=' a nie wydumanych odpowiedzi na pytania?[quote=Anonymous']umane" odpowiedzi.. Wynikaja z FAQ oraz logiki.

[quote=Anonymous]Witam,

Pozdrawiam
Piotr (Gdynia)

Badz cierpliwy. Jesli Twoje nazwisko zaczyna sie na "W", a wynika to z maila - mozesz byc dopiero w koncowej czesci listy... wydaje sie, ze zapraszaja alfabetycznie.[/quote]

Tak się składa, ŻE NIE MA W TYM ŻADNEJ LOGIKI , bo kumpel też ma nazwisko na literę W.

[color="red"]Ja mam nawet koleżanki na literę W... Co wnosisz tym postem do tematu? daryl[/color][/quote]

To wnoszę, że poprzedni post united sugerował, że zaproszenia wysyła się wg alfabetu, ja dostałem potwierdzenie telefoniczne,że zaproszą mnie do testów już w grudniu mając nazwisko na literę a W,a kumpel zarejestrował się w tym miesiącu i dziś otrzymał zaproszenie również mając nazwisko na literę W.

Poza tym nie wiem co to za PR skoro na stronie www.nadchodzi4.com nie ma wyszczególnionej żadnej formy kontaktu poprzez e-mail, kontakt z infolinią nic nie wnosi w tej kwestii,a rzekomo właśnie w razie znacznych opóźnień z dostarczaniem zaproszeń mamy kontaktować się z infolinią.
0

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   dARYl Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 899

Napisano 18 January 2007 - 21:01

Gość, rozumiem Twój niepokój... Teraz też rozumiem o co chodzi z kolegą na W. :) Wcześniej nie zaznaczyłeś, że kolega dostał telefon. Dzięki Tobie chociaż wiemy, że nie jest to kolejność alfabetyczna. Jeszcze jedno, proszę podpisuj się jakość inaczej niż domyślnie jest ustawione ("Gość"). :)
0

#35 Gość_Pete V_*

• Grupa Gość

Napisano 18 January 2007 - 21:05

daryl napisał:

Gość, rozumiem Twój niepokój... Teraz też rozumiem o co chodzi z kolegą na W. :) Wcześniej nie zaznaczyłeś, że kolega dostał telefon. Dzięki Tobie chociaż wiemy, że nie jest to kolejność alfabetyczna. Jeszcze jedno, proszę podpisuj się jakość inaczej niż domyślnie jest ustawione ("Gość"). :)

Już się podpisałem
0

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   united Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 17

Napisano 18 January 2007 - 22:45

Wydaje mi sie to najbardziej logiczne.. no ale coz :) Moze sa jakies inne przeslanki, moze robia to losowo..
0

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   enigma_pl Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 23
  • Rejestracja Wed, 17 Jan 07
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 18 January 2007 - 23:31

albo wg ilości literek w nazwisku? -.-

Pete V zluzuj troche. Jesli masz byc testerem to bedziesz. Jesli nie to nie. Wg mnie Twoje telefony do nich nic nie dadza. takich jak ty jest zapewne jakies 185 000, wiec nie sadze, by w kazdego sprawie interweniowali...

Musisz cierpliwie czekac i miec nadzieje, ze nie dostaniesz maila o tym co zaproponuja Ci gdy siec ruszy.

pzdr & chill.
0

#38 Gość_Pete V_*

• Grupa Gość

Napisano 18 January 2007 - 23:50

enigma_pl napisał:

albo wg ilości literek w nazwisku? -.-

Pete V zluzuj troche. Jesli masz byc testerem to bedziesz. Jesli nie to nie. Wg mnie Twoje telefony do nich nic nie dadza. takich jak ty jest zapewne jakies 185 000, wiec nie sadze, by w kazdego sprawie interweniowali...

Musisz cierpliwie czekac i miec nadzieje, ze nie dostaniesz maila o tym co zaproponuja Ci gdy siec ruszy.

pzdr & chill.

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....jakbym już odebrał phone to też bym już innych pocieszał ;) ale mówiąc jak najbardziej poważnie - jeśli wypełniłem ankietę, zatelefonowano do mnie z potwierdzeniem,że mam oczekiwać na mail'a z zaproszeniem, no to jeśli ja spełniłem warunki zgodnie z regulaminem, czemu nie mam oczekiwać od nich tego samego? z regulaminu wynika jednoznacznie,że każdy bierze udział w testach do kogo zadzwonią...a inna kwestia ,że też nie podchodzę do tego "na śmierć i życie" - tylko tak po prostu...jeśli ja spełniłem ich warunki "selektywne",od nich oczekuje tego samego....pacta sund servanda.
0

#39 Użytkownik nie jest zalogowany   enigma_pl Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 23
  • Rejestracja Wed, 17 Jan 07
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 19 January 2007 - 00:03

no rozumiem, ja też się denerwowałem, bo coś nie pisali i nawet ich olałem. nie zmienia to jednak faktu, że jeśli dzwonią do ludzi i proszą by czekać na list, a nic nie wysyłają to są nie fair. robienie ludzi w jajo raczej nie jest dobrze postrzegane.

pzdr i mam nadzieję, że już niedługo sam się przekonasz, iż ten samsung wcale nie jest taki fajny :-P
0

#40 Użytkownik nie jest zalogowany   united Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 17

Napisano 19 January 2007 - 00:20

Pete V napisał:

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....jakbym już odebrał phone to też bym już innych pocieszał ;) ale mówiąc jak najbardziej poważnie - jeśli wypełniłem ankietę, zatelefonowano do mnie z potwierdzeniem,że mam oczekiwać na mail'a z zaproszeniem, no to jeśli ja spełniłem warunki zgodnie z regulaminem, czemu nie mam oczekiwać od nich tego samego? z regulaminu wynika jednoznacznie,że każdy bierze udział w testach do kogo zadzwonią...a inna kwestia ,że też nie podchodzę do tego "na śmierć i życie" - tylko tak po prostu...jeśli ja spełniłem ich warunki "selektywne",od nich oczekuje tego samego....pacta sund servanda.

Jesli tak bardzo CI zalezy to skontaktuj sie z infolinia i zapytaj :)
0

• (3 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3