wspolpracownik..? Chcialbym
Pytania do rzecznika prasowego p4.
Napisano 16 January 2007 - 14:10
wspolpracownik..? Chcialbym
#22 Gość__*
Napisano 16 January 2007 - 16:34
Anonymous napisał:
artbee napisał:
// Mysle, ze odpowiedz bedzie. W tej chwili nie moge udzielic takiej informacji. Wiecej szczegolow po komercyjnym uruchomieniu uslugi. Wiec narazie pytania nie przesylam.
Hmm w tej chwili nie mogę udzielić takiej informacji.
Interesuje mnie osoba w której to napisałeś - czy jesteś pracownikiem P4???
Zakładam że P4 nie może udzielić. Ale to tylko semantyka(a raczej nadużycie semantyczne jak mówią nasi przywódcy
Pozdr
tam jest wyraxnie napisane ze odpowiedz bezie brzmiała: ...
Napisano 16 January 2007 - 17:38
Napisano 16 January 2007 - 19:45
daryl napisał:
Nie tylko faq, ale jak wspominalem -wiesci na gol, telepolis, i innych.. Wystarczy czytac ze zrozumieniem
Napisano 16 January 2007 - 20:37
united napisał:
daryl napisał:
Nie tylko faq, ale jak wspominalem -wiesci na gol, telepolis, i innych.. Wystarczy czytac ze zrozumieniem
Właśnie... czytać ze zrozumieniem.
#28 Gość__*
Napisano 18 January 2007 - 18:17
Pewnie otrzymujecie takich mail'i setki,ale chciałbym się dowiedzieć kiedy otrzymam mail'a z zaproszeniem do testów i odbioru telefonu?
Dokładnie 8 grudnia zostałem poinformowany przez telefon,że przeszedłem do kolejnego etapu czyli samych testów. Mamy prawie koniec stycznia i do dziś nie otrzymałem żadnego mail'a potwierdzającego jw. czy też odmowę udziału w testach. Kumpel (również z Gdyni) rejestrował się na początku stycznia i już dziś dostał mail'a z zaproszeniem po odbiór telefonu w ten weekend.
Wczoraj dzwoniłem na infolinię (790500500) -rozmawiałem z Dominiką sugerowała,że być może został "przekręcony" mój adres e-mail przy przepisywaniu, dziś rozmawiałem z Kasią (o godz.10:30),która ponownie jak Dominika zapewniła mnie,że będą sprawdzać co się dzieje w tej kwestii...Kasia z infolinii miała oddzwonić,do tej pory telefon milczy.
Bardzo proszę o jakąkolwiek informację w mojej sprawie,bo przyznam,że zaczyna być to irytujące.
Pozdrawiam
Piotr (Gdynia)
e-mail: pete_vrublevsky@wp.pl
Napisano 18 January 2007 - 20:11
[quote="Anonymous"]Witam,
Pewnie otrzymujecie takich mail'i setki,ale chciałbym się dowiedzieć kiedy otrzymam mail'a z zaproszeniem do testów i odbioru telefonu?
Dokładnie 8 grudnia zostałem poinformowany przez telefon,że przeszedłem do kolejnego etapu czyli samych testów. Mamy prawie koniec stycznia i do dziś nie otrzymałem żadnego mail'a potwierdzającego jw. czy też odmowę udziału w testach. Kumpel (również z Gdyni) rejestrował się na początku stycznia i już dziś dostał mail'a z zaproszeniem po odbiór telefonu w ten weekend.
Wczoraj dzwoniłem na infolinię (790500500) -rozmawiałem z Dominiką sugerowała,że być może został "przekręcony" mój adres e-mail przy przepisywaniu, dziś rozmawiałem z Kasią (o godz.10:30),która ponownie jak Dominika zapewniła mnie,że będą sprawdzać co się dzieje w tej kwestii...Kasia z infolinii miała oddzwonić,do tej pory telefon milczy.
Bardzo proszę o jakąkolwiek informację w mojej sprawie,bo przyznam,że zaczyna być to irytujące.
Pozdrawiam
Piotr (Gdynia)
e-mail: pete_vrublevsky@wp.pl[/quote]
Badz cierpliwy. Jesli Twoje nazwisko zaczyna sie na "W", a wynika to z maila - mozesz byc dopiero w koncowej czesci listy... wydaje sie, ze zapraszaja alfabetycznie.
#32 Gość__*
Napisano 18 January 2007 - 20:45
[quote=Anonymous]Witam,
Pozdrawiam
Piotr (Gdynia)
Badz cierpliwy. Jesli Twoje nazwisko zaczyna sie na "W", a wynika to z maila - mozesz byc dopiero w koncowej czesci listy... wydaje sie, ze zapraszaja alfabetycznie.[/quote]
Tak się składa, ŻE NIE MA W TYM ŻADNEJ LOGIKI , bo kumpel też ma nazwisko na literę W.
[color="red"]Ja mam nawet koleżanki na literę W... Co wnosisz tym postem do tematu? daryl[/color]
#33 Gość__*
Napisano 18 January 2007 - 20:56
[quote=Anonymous]Witam,
Pozdrawiam
Piotr (Gdynia)
Badz cierpliwy. Jesli Twoje nazwisko zaczyna sie na "W", a wynika to z maila - mozesz byc dopiero w koncowej czesci listy... wydaje sie, ze zapraszaja alfabetycznie.[/quote]
Tak się składa, ŻE NIE MA W TYM ŻADNEJ LOGIKI , bo kumpel też ma nazwisko na literę W.
[color="red"]Ja mam nawet koleżanki na literę W... Co wnosisz tym postem do tematu? daryl[/color][/quote]
To wnoszę, że poprzedni post united sugerował, że zaproszenia wysyła się wg alfabetu, ja dostałem potwierdzenie telefoniczne,że zaproszą mnie do testów już w grudniu mając nazwisko na literę a W,a kumpel zarejestrował się w tym miesiącu i dziś otrzymał zaproszenie również mając nazwisko na literę W.
Poza tym nie wiem co to za PR skoro na stronie www.nadchodzi4.com nie ma wyszczególnionej żadnej formy kontaktu poprzez e-mail, kontakt z infolinią nic nie wnosi w tej kwestii,a rzekomo właśnie w razie znacznych opóźnień z dostarczaniem zaproszeń mamy kontaktować się z infolinią.
Napisano 18 January 2007 - 21:01
#35 Gość_Pete V_*
Napisano 18 January 2007 - 21:05
daryl napisał:
Już się podpisałem
Napisano 18 January 2007 - 23:31
Pete V zluzuj troche. Jesli masz byc testerem to bedziesz. Jesli nie to nie. Wg mnie Twoje telefony do nich nic nie dadza. takich jak ty jest zapewne jakies 185 000, wiec nie sadze, by w kazdego sprawie interweniowali...
Musisz cierpliwie czekac i miec nadzieje, ze nie dostaniesz maila o tym co zaproponuja Ci gdy siec ruszy.
pzdr & chill.
#38 Gość_Pete V_*
Napisano 18 January 2007 - 23:50
enigma_pl napisał:
Pete V zluzuj troche. Jesli masz byc testerem to bedziesz. Jesli nie to nie. Wg mnie Twoje telefony do nich nic nie dadza. takich jak ty jest zapewne jakies 185 000, wiec nie sadze, by w kazdego sprawie interweniowali...
Musisz cierpliwie czekac i miec nadzieje, ze nie dostaniesz maila o tym co zaproponuja Ci gdy siec ruszy.
pzdr & chill.
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....jakbym już odebrał phone to też bym już innych pocieszał
Napisano 19 January 2007 - 00:03
pzdr i mam nadzieję, że już niedługo sam się przekonasz, iż ten samsung wcale nie jest taki fajny :-P
Napisano 19 January 2007 - 00:20
Pete V napisał:
Jesli tak bardzo CI zalezy to skontaktuj sie z infolinia i zapytaj

Logowanie
Temat jest zamknięty