Mój Play: ginace numery - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

ginace numery

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   konrad604 Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 197
  • Rejestracja Sun, 23 Sep 07
  • Miejscowość:lokalhost
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 15 December 2007 - 15:09

Czy zażyło sie komuś ze wszystkie numery zapisane na telefonie same sie usunęły po ponownym włączeniu telefonu ?

Chyba oddam telefon do serwisu bo jeszcze sa problemy z play menu ale to od samego początku.

[ Dodano: 2007-12-15, 15:11 ]
A i takie pytanko do was: Karte pamieci i słuchawki tez mam zaniesc ?
Oraz: Podobno dostaje sie zastępczy telefon na czas serwisowania telefonu ?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   DaNTe Ikona

• Wyrywacz
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 4245
  • Rejestracja Thu, 10 May 07
  • Miejscowość:Rybnik/Dzimierz
  • Zainteresowania:to i tamto....i jeszcze to
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy, paletka
  • Taryfa:Play Limitowany

Napisano 15 December 2007 - 15:21

konrad604, karty pamieci nie dawaj bo serwis moze nie oddac. slychawek nie musisz oddawac. Jezeli salon bedzie posiadal telefon zastepczy to dostaniesz :)
Dołączona grafika
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   konrad604 Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 197

Napisano 15 December 2007 - 17:45

Dziwie sie tylko dlaczego kontakty zgineły, z pamięci telefonu , a np: gry czy aplikacje nie.
Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   lothalev Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 60
  • Rejestracja Wed, 03 Oct 07
  • Miejscowość:Bydgoszcz

Napisano 21 December 2007 - 09:15

konrad604 napisał:

Dziwie sie tylko dlaczego kontakty zgineły, z pamięci telefonu , a np: gry czy aplikacje nie.

Na Twoim miejscu "uplynnilbym" ten telefon na Allegro - tak zrobilem i pozbylem sie wszelkich problemow. LG moze robi dobre telewizory, miksery i odkurzacze. Nie znaczy to, ze potrafia zrobic dzialajacy telefon. W dodaktu popsuty soft Play...
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   blazej-nowak1 Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 206
  • Rejestracja Sat, 08 Sep 07
  • Miejscowość:KOŁO/ Wielkopolska
  • Zainteresowania:Gry, muzyka, popijanie w cieniu piwka :-)
  • Operator:PLAY
  • Telefon:HTC 7 Mozart 8GB; Samsung S5620 (MONTE)+4GB microSD,
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 21 December 2007 - 19:06

Co do tego tematu to właściwie wydaje się sprawa prosta cosik jest nie tak z softem skoro tak się dzieje. A czy patrzyłeś na innych telefonach czasami to może być chwilowa wina np przywieszenia się telefonu. Jeśli to nie pomoże najlepiej oddać do serwisu. Może zmienią ci soft na nowszy niż wersja LGKU250_V10a. Odpisz co dalej z tą sprawą i czy zmienili ci soft bo jeśli niektórzy mają problem z tym softem może LG wydał ulepszony. Można by było sobie wtedy aktualizować. Pozdrawiam Ja oczywiście nie mam żadnych problemów z tym telefonem ale czasami jest jakiś błąd. A co do wypowiedzi moje poprzednika to wcale nie jest prawdą, LG robi coraz lepsze telefony choć nie zawsze jest w 100% wolny od błędów a już nie wspominając o konkurencji NP> Noki i Samsung też czasami mają różne cudeńka i udoskonalenia np. wybuchowe baterie :-) czy soft który nie działa w 50 % itd. itd. zauważyłem tylko teraz że wszystkim zależy na tym aby telefon komórkowy nie był telefonem tylko urządzeniem typu kombajn. Jeszcze trochę i będziemy mieli drukarki do telefonów np. jak przy Game Boy Advancie :-) czy kolorze :_) -0 pozdrawiam i czekam za odpowiedzią
Dołączona grafika
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   konrad604 Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 197

Napisano 22 December 2007 - 09:18

Softa od początku mam LGKU250_V10a. Zawieszenie nie, cały czas numerów nie ma, teraz trzymam numery na karcie sim, znowu mojemu koledze cała karte pamieci wyczysciło.
Telefon miałem oddac dzis do serwisu ale troche chory jestem wiec sie z domu nie rusza, zreszta i tak ida swieta wiec wczesniej jak po swietach nie wysla telefonu do serwisu. A po swietach wysyłam telefon do serwisu.

[ Dodano: 2008-01-23, 13:37 ]
Telefon przyszedł z serwisu, dostałem w prezencie nowe słuchawki ze wzmacniaczem i mini jackiem (czy jakoś tak to sie pisze) a oprogramowanie chyba nowe wgrane ale trudno sie doczytać tak serwisant to namazał. A Wersja softa ta sama. Narazie problemów nie zaobserwowałem po za tym ze nie moge sie przyzwyczaić do nowych słuchawek, jeden kabelek dłuższy a drugi krótszy.

[ Dodano: 2008-01-23, 13:38 ]

lothalev napisał:

konrad604 napisał:

Na Twoim miejscu "uplynnilbym" ten telefon na Allegro - tak zrobilem i pozbylem sie wszelkich problemow. LG moze robi dobre telewizory, miksery i odkurzacze. Nie znaczy to, ze potrafia zrobic dzialajacy telefon. W dodaktu popsuty soft Play...

Po za tym że nie ma radia i klapki albo wysuwania to mi sie ten telefon podoba.
Dołączona grafika
0

Strona 1 z 1