Strona 1 z 1
MMS/ Internet
Napisano 10 December 2007 - 21:52
Witam ... już nie mam pojęcia co może być nie tak z tym telefonem. nie mogę ani odebrać ani wysłać mms-a... ustawiania przysyłałem ze strony ale nic nie pomogło. Nie wiem co mam robić poszedłem do salonu PLAY-a ale sprzedawca tez nie wiedział jak to ustawić czy zostaje mi tylko oddanie go do serwisu ?? może wy mądre chłopaki/dziewczyny cos wymyslicie co moge mieć nie tak ustawione w tym aparacie ??
Napisano 10 December 2007 - 21:56
No może i sprzedawca nie wie:) Może jest tylko od sprzedaży. Nie wiem dokładnie jaką mają mecyję w salonach:) No cóż.... zawsze możesz go oddać na gwarancji czy do serwisu.
Jeżeli telefon masz z możliwością słania mmsów, a tym bardziej jest na umowie to nie mają prawa ci go nie przyjąć. Tym bardziej mają obowiązek ci go naprawić. Jeżeli to nie poskutkuje poprostu złóż skargę.
Jednak przed tym wszystkim polecam zadzwonić do BOK'u na *500
Mam nadzieje że trochę pomogłem:)
Jeżeli telefon masz z możliwością słania mmsów, a tym bardziej jest na umowie to nie mają prawa ci go nie przyjąć. Tym bardziej mają obowiązek ci go naprawić. Jeżeli to nie poskutkuje poprostu złóż skargę.
Jednak przed tym wszystkim polecam zadzwonić do BOK'u na *500
Mam nadzieje że trochę pomogłem:)
......
Napisano 11 December 2007 - 00:21
pipanol napisał:
już dzwoniłem do BOK i za każdym razem trafiam na jakąś miłą panią która bardzo chciała by pomóc ale nie ma akurat tego modelu tel pod reką i nie moze mi pomóc co i jak ...
potec napisał:
a co to za telefon?
......
Napisano 11 December 2007 - 08:06
DarekX, jezeli produkt (niewartosciowy) nie dziala tak jak powinien to od tego jest serwis aby go naprawic. Szef PLAY, czy tez prezez UKE nie naprawia tego telefonu. Za to serwis do którego twierdzisz, ze nie wolno isc naprawi telefon bez jakichkolwiek problemow
Napisano 11 December 2007 - 08:58
DaNTe napisał:
DarekX, jezeli produkt (niewartosciowy) nie dziala tak jak powinien to od tego jest serwis aby go naprawic.
DaNTe napisał:
do którego twierdzisz, ze nie wolno isc
......
Napisano 11 December 2007 - 10:00
DaNTe napisał:
Jezeli chodzi o usluge jaka jest MMS to operator ja umozliwia tylko z jakiegos powodu telefon "nie potrafi" odbierac i wysylac mms, wiec to wina telefonu nie operatora.
pipanol napisał:
Nie wiem co mam robić poszedłem do salonu PLAY-a ale sprzedawca tez nie wiedział jak to ustawić
pipanol napisał:
ustawiania przysyłałem ze strony ale nic nie pomogło.
Jeżeli obsługa w salonie nie potrafi sobie z tym poradzić, to od razu powinna sama zaproponować takie rozwiązanie.
......
Strona 1 z 1

Logowanie