Ogólnie telefon polecam, większych wad nie zaobserwowałem
Strona 1 z 1
Opinie o k800i
Napisano 09 December 2007 - 11:36
piszcie swoje opinie o k800i. Jestem posiadaczem tego telefonu od środy i jestem bardzo zadowolony, telefon trochę dziwnie leży w dłoni ale można się do tego przyzwyczaić. Klapka od aparatu na którą na forach narzekają wydaje mi się że jest lepiej zrobiona niż w np. k750 bo jest umieszczona poziomo by wyeliminować otwieranie w kieszeni, zobaczymy jak to będzie działać w praktyce. Telefon posiada bardzo dobry słownik T9, i odtwarzacz muzyki. Głośnik nie trzeszczy gra bardzo dobrze, ze słuchawkami troche gorzej wiec polecam zakup HPM-82/HPM-70. Nie ma problemu ze skonfigurowanie poczty, z kazdym telefonem miałem problem z ustawieniem opcji gmaila a tu brak.
Napisano 12 December 2007 - 14:57
Jak go dorwę w swoje łapska, to postaram się zrobić małe teściwo i opublikować je na stronach forum. A na razie bawiłem się wersją z Orange i przede wszystkim wrażenie zrobił na mnie wyświetlacz (większy niż w W880i, a mimo to i tak nie przesadzony). Fon jest za bardzo, IMO, kwadratowy... ale niespecjalnie mi to przeszkadza.
Napisano 30 September 2010 - 20:11
świetny i niezawodny telefonik, kilka razy wypadł mi z reki na chodnik i nic mu nie było:-)ponadto niezły aparacik pomimo 3,2MP robi lepsze fotki niż Nokia E72 którą obecnie posiadam (to informacja dla tych którym zależy na dobrym aparacie w tel. mi raczej nie
Strona 1 z 1

Logowanie