Strona 1 z 1
Telefon niedostępny ?
Napisano 03 December 2007 - 14:26
Witam. Może się ktoś orientuje czy ten telefon jest w ogóle gdziekolwiek w sprzedaży. Byłem w dwóch sklepach play w Szczecinie i w jednym ekspedientka powiedziała wręcz żeby go sobie darować bo w tym oddziale na oczy go jeszcze nie widziała :evil: . Trochę to jak dla mnie nie fair żeby obniżać cenę telefonu z 799 do 149 ( w abonamencie) skoro i tak nie ma go w sprzedaży :/ . Zastanawiałem się jescze nad z630 ale ta motorola wydaje się być lepsza. jak ktoś ma jakieś news to pisać
Napisano 03 December 2007 - 16:46
no ta konsultantka dobrze CI odpowiedziała. Tych telefonów naprawdę nie było za wiele. Na 4 salony w Rybniku tylko dwa miały po jednej sztuce o ile dobrze pamiętam. Telefon nie wypadł jeszcze z oferty więc nie wykluczone że ktoś w Polsce ma jeszcze jedną sztukę na stanie lub ma źle zdjętą z systemu. Ale szczerze powiedziawszy to już chyba szukanie igły w stogu siana.
Nie obiecuję ale jeżeli będę miał jutro chwilkę to spróbuje Ci sprawdzić czy coś jeszcze jest.
Z630 już się kończy więc jeżeli go chcesz to musisz jak najszybciej się zdecydować. Polecałbym Ci v6maxx
Nie obiecuję ale jeżeli będę miał jutro chwilkę to spróbuje Ci sprawdzić czy coś jeszcze jest.
Z630 już się kończy więc jeżeli go chcesz to musisz jak najszybciej się zdecydować. Polecałbym Ci v6maxx
Strona 1 z 1

Logowanie