czesc. wlasnie konczy mi sie umowa z plus mixem i chce przejsc na playa. chcialem wziac ku250 ale czytam te wszystkie posty z problemamy zwiazynimy z tym modelem to mam obawy. te posty co czytalem sa sprzed 2 miesiecy wiec moze jest ktos poinformowany i wie czy usuneli juz te usterki? podoba mi sie ten telefon i chialbym go wziac. prosze wiec o rady
Strona 1 z 1
problemy z ku250
Napisano 02 December 2007 - 22:08
Lepiej nie bierz tego LG. Jesli chcesz rozmawiac przez ten telefon i nie chcesz go ladowac do drugi dzien, to wez cokolwiek innego.
Moj byl 2x w serwisie, co wcale mu nie pomoglo... pozbylem sie go, kupilem uzywanego Sony Ericssona i problemy z LG zniknely
Moj byl 2x w serwisie, co wcale mu nie pomoglo... pozbylem sie go, kupilem uzywanego Sony Ericssona i problemy z LG zniknely
Napisano 10 December 2007 - 10:08
U mnie też wszystko jest oki żadnych problemów a bateria trzyma nawet 5 dni przy częstym użytkowaniu. Nie ma wad ten telefon no chyba że wcześniej już coś było skopane bo parę egzemplarzy jest z wadą ale teraz już wszytko jest oki. Jak chcecie zapraszam na poprzedni temat znajdziecie tam cosik na tema tego LG (oczywiście dla fanów jak i tych którzy bardziej chcą poznać swoją maszynkę :0) Pozdrawiam
Strona 1 z 1

Logowanie