Nie ma co mówić, że operator X ma gorszą ofertę od Y - to subiektywne odczucie i ktoś inny może uważać inaczej. Więc po co się kłócić?
Mamy Cię! Dlaczego nie ma promocji dla abonentów?
Napisano 22 November 2007 - 23:02
Każdy operator oferuje coś trochę innego. Jak dużo ludzi znasz co mają plusa - kupisz plusa, bo będzie tanio dla ciebie. Jak orange - to weźmiesz pranga. Play ma genialną ofertę dla ludzi, którzy nie potrzebują darmowych numerów czy pakietów minut/zniżek do sieci - telefonu używają do dzwonienia jak potrzebują, a nie jako zabawkę, w której trzeba każdą minutę liczyć i sprawdzać gdzie się dzwoni 
Nie ma co mówić, że operator X ma gorszą ofertę od Y - to subiektywne odczucie i ktoś inny może uważać inaczej. Więc po co się kłócić?
Napisano 23 November 2007 - 08:03
misioooo napisał:
Mam nadzieję, że moje wcześniejsze wypowiedzi nie wywołają jakiś kłótni. Ja (jeszcze) jestem w Plusie, tam maiłem płaską taryfę, ale znikam stamtąd, bo po co mam przepłacać, skoro mogę mieć taniej...
Napisano 23 November 2007 - 08:59
No właśnie... Jako pracownik Plusa coś wiem o ich taryfach - wcale nie są takie złe. Ale w Play 49gr vs 60gr plusowe... No i sms 15 vs 18, mms 15gr vs 40gr
Dobrze chociaż, że minuty wliczone w abo w plusie też się wymieniają na MMS 5:1 (tak jak SMSy).
Napisano 23 November 2007 - 10:48
misioooo, a ja jako pracownik Ery też mam porównanie i czasem jest mi głupio naciągać klientów. A jak klient mówi, że w Play jest lepiej to tylko opanowanie zabrania mi powiedzieć "wiem" :mrgreen:
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 23 November 2007 - 22:52
superneo poważnie? Ja mam kierownika co zakazał kłamać
Jak klient przychodzi mówi, że wszędzie dzwoni i nie chce do plusa to sami mu mówimy, że w Play ma płaską stawkę 49gr
I wierz mi - niektórzy klienci są w szoku, że tak mówimy i szukają w tym haczyka
I na końcu umowę u nas podpisują albo wracają z umową w Play i dziękują, "bo w Erze czy orange chcieli ich naciągnąć"
A u nas nie.
Napisano 24 November 2007 - 09:24
mam takie wrazenie ze robicie z ludzi taka ciemna mase co jak widzi w tv rozowy kolor i ladne opakowanie to biegnie do sklepu zeby to zaraz miec.
ja uwazam ze jednak wiekszosc ludzi (przynajmniej tych w wieku do 50) czyta uwaznie co chce kupic. bo latwo jest sie skusic na oferte 2 tel w cenie jednego. ale juz nikt nie mowi ze ten drugi tel to szajs straszny ktory mozna w salonie za 100zl kupic. i o tym ze abo kosztuje 50zl. a przeciez za te 50zl dostajemy tylko 80min. nawet nie chce mowic co za 50 zl dostajemy w play.
miala byc obrona ludzi a wyszla reklama paly. na dodatek w stylu tych reklam LiDu co gosciu na maszynie pisal.
ja uwazam ze jednak wiekszosc ludzi (przynajmniej tych w wieku do 50) czyta uwaznie co chce kupic. bo latwo jest sie skusic na oferte 2 tel w cenie jednego. ale juz nikt nie mowi ze ten drugi tel to szajs straszny ktory mozna w salonie za 100zl kupic. i o tym ze abo kosztuje 50zl. a przeciez za te 50zl dostajemy tylko 80min. nawet nie chce mowic co za 50 zl dostajemy w play.
miala byc obrona ludzi a wyszla reklama paly. na dodatek w stylu tych reklam LiDu co gosciu na maszynie pisal.
Napisano 26 November 2007 - 10:48
Nie bronię Ery ale za 40zł czyli najmniejszy abo jaki można wziąść aby dostać drugi fon ma się 80min do wszystkich i 80min do Ery. Nie chcę porównywać też tego do Play
zapomniales dodac ze 80 do Ery i mohery jest rozliczane dopiero po wykorzystaniu 80min do wszystkich
zapomniales dodac ze 80 do Ery i mohery jest rozliczane dopiero po wykorzystaniu 80min do wszystkich
Napisano 26 November 2007 - 14:45
misioooo napisał:
I to tak na stałe te 80 do wszystkich dają? Bo coś mi się nie chce wierzyć... Minuta = 50gr wtedy. Oczywiście do Play płacimy w Erze ponad 70gr?
OK ale zeszliśmy z tematu

Logowanie