Rozbudowa bloga i forum
Napisano 21 February 2007 - 20:53
W dniu dzisiejszym otrzymalem propozycje wspolpracy z jednym z wiekszych portali internetowych. Blog nabral by calkiem innego ksztaltu, inaczej by wygladal. Tresci by sie nie zmienily. Dalej pisalbym o P4 i play. Jednak chcialbym poznac Wasza opinie na ten temat. Co Wy czytelnic myslicie na ten temat, bo to dla Was istnieje ten serwis i to dla Was chcialbym pisac wiec sam podjac decyzji nie moge. Licze na Wasze opinie w tej sprawie.
Napisano 21 February 2007 - 22:02
Gratuluję sukcesu (bo myślę, że to sukces
ale mam małe "ale". Jako osoba, która dalej miałaby się zajmować P4 przede wszystkim powinienneś mieć telefon P4. W tej chwili, część Twoich działań jest bardzo ograniczona.
I am Cornholio! I need TP for my bunghole!
Napisano 21 February 2007 - 22:06
stary, jesli proponuja Ci warunki, ktore Cie zadowalaja i do tego wciaz bedziesz mogl prowadzic to wg wlasnej koncepcji to na Twoim miejscu nie zastanawialbym sie ani chwili
lap nowe doswiadczenia poki mozesz! i powodzenia 
PS Jesli mozesz to zdradz nam o jaki portal chodzi. Wiesz, np. taki zawladniety przez WSI Onet to oczywiscie nie wchodzi w gre, ale np. Opoka bylaby idealna... :mrgreen:
PS Jesli mozesz to zdradz nam o jaki portal chodzi. Wiesz, np. taki zawladniety przez WSI Onet to oczywiscie nie wchodzi w gre, ale np. Opoka bylaby idealna... :mrgreen:
790 018 893, z370
Napisano 21 February 2007 - 22:11
Hmm, a współpraca z "jednym z większych portali internetowych" nie ograniczy twojej niezależności ?
Jeśli nie, to jest to bardzo ciekawa propozycja :-D
Jeśli nie, to jest to bardzo ciekawa propozycja :-D
Napisano 21 February 2007 - 22:24
nie ogranicza. Ogólnie to myślę, że moge Wam powiedzieć o kogo chodzi. Portalem tym jest bajo.pl które współpracuje razem z fotka.pl oraz media2.pl. Jak dla mnie jest to bardzo dobra możliwość wybicia się i powiedzenia wszystki o P4, przepraszam play
Nie wiem co Wy myslicie po tym poscie
Napisano 21 February 2007 - 23:23
eSiK napisał:
Fajnie 
PS: ddluk - wiesz może skąd "wykraść" jar'a z aplikacją Zlango? Chciałbym przetestować Zlango na innym fonie niż Szajsungu
Thx za help!
PS: ddluk - wiesz może skąd "wykraść" jar'a z aplikacją Zlango? Chciałbym przetestować Zlango na innym fonie niż Szajsungu
Link do Zlango podany w SMSie:
http://D08.zlango.co...angoDownload/CD
albo
http://DO8.zlango.co...angoDownload/CD (nie jestem pewny czy to zero czy litera "o" po D)
Na Operze próbuje coś u mnie ładować, ale nie ma postępów. Może na innej komórce pójdzie. ZMSy rozsyłają się chyba za pomocą zwykłych smsów, więc wydaje mi się, że powinno działać na każdym telefonie z javą. Z tym, że dochodzą wszelkie licencje i rejestracje, które mogą mieć ograniczenia na sieć.
A na koniec przyszło mi do głowy, że przecież można przełożyć kartę Playa do innego fona i wgrać Zlango za pomocą tego linka co podałem
W sumie to ta dyskusja do innego działu się nadaje
Napisano 22 February 2007 - 09:40
ja na poczatku bylam za, ale teraz to juz nie jestem taka pewna.
co wlasciwie da ci bycie na bajo? z tego co widzialam (weszlam tam teraz po raz pierwszy) to jest to lista roooooznych portali i obawiam sie, ze mozesz sie gdzies tam zgubic w tlumie. Jest juz forum Pogaduszki.pl o wszystkim i niczym. w sumie najfajniejsze w Twoim blogu jest to, ze sa tu ludzie przede wszystkim zwiazani z P4 i takie tematy nas interesuja.
chodziaz..... jak zauwazylam ostatnio troche kurcza sie tematy, telefony zostaly juz obgadane ze wszystkich stron i nie ma nowych wpisow.
To bedzie dalej forum Playa, czy takie ogolne?
co wlasciwie da ci bycie na bajo? z tego co widzialam (weszlam tam teraz po raz pierwszy) to jest to lista roooooznych portali i obawiam sie, ze mozesz sie gdzies tam zgubic w tlumie. Jest juz forum Pogaduszki.pl o wszystkim i niczym. w sumie najfajniejsze w Twoim blogu jest to, ze sa tu ludzie przede wszystkim zwiazani z P4 i takie tematy nas interesuja.
chodziaz..... jak zauwazylam ostatnio troche kurcza sie tematy, telefony zostaly juz obgadane ze wszystkich stron i nie ma nowych wpisow.
To bedzie dalej forum Playa, czy takie ogolne?
Napisano 22 February 2007 - 09:56
Jestem na nie. Staniesz się kolejnym dodatkiem tego portalu. Tu masz niezależność. Poza tym piszesz Teraz w googlach ciężko znaleźć forum lub bloga, ale trochę lepsze pozycjonowanie i ludzie też trafią tu.
Poza tym przyznam się, że pierwszy raz słyszę o portalu bajo.pl :-? Tak więc dla mnie nie jest on specjalnie popularny.
No bo co może nowego. Myślę, że po komercyjnym starcie PLAY i tematy się znajdą.
Ewentualnie zawsze można dodać HYDE PARK. No ale przecież nie taka jest istota tego forum.
ddluk napisał:
Jak dla mnie jest to bardzo dobra możliwość wybicia się i powiedzenia wszystki o P4, przepraszam play
Poza tym przyznam się, że pierwszy raz słyszę o portalu bajo.pl :-? Tak więc dla mnie nie jest on specjalnie popularny.
casablanka napisał:
jak zauwazylam ostatnio troche kurcza sie tematy, telefony zostaly juz obgadane ze wszystkich stron i nie ma nowych wpisow
No bo co może nowego. Myślę, że po komercyjnym starcie PLAY i tematy się znajdą.
Ewentualnie zawsze można dodać HYDE PARK. No ale przecież nie taka jest istota tego forum.
Kinetic Humanoid Responsible for Infiltration and Scientific Sabotage

Logowanie
Temat jest zamknięty