Strona 1 z 1
Pare pytan ;)
Napisano 17 November 2007 - 10:49
Czy na k530i będzie chodziło gg (mobilnegg/jadu jadu/papla) czy można je włączyć w tle i robić coś na telefonie a ono będzie chodziło? Czy warto kupować ten tel czy lepiej zdecydować się na coś innego mówie o abo 30zł, bym się decydował na telefon za jakies 2 miechy jak wydzwonie to co mam teraz na play karcie.
Napisano 17 November 2007 - 12:45
potec napisał:
Patrze że w auto-konfiguracji telefonu k530i jest tylko opcja WAP i MMS wiec rozumiem ze nie da się skonfigurować internetu? ze internet działa tylko przez wap?
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 17 November 2007 - 14:47
potec napisał:
czyli z tego co wyczytałem na forum to apn - internet i nic poza tym nie wpisywać i będzie działać?
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Napisano 25 December 2007 - 19:00
luki.super napisał:
Mam dwa pytania, jaką maksymalną rozdzielczość może mieć video wgrane na tą komórkę? Czy udostępnia bluetooth aplikacjom java?
na 2 pytanie jezeli aplikacja potrzebuje BT to go uzywa ;p
na pierwsze pytanie no tego raczej nigdzie nei znajdziesz ;p bo po co takie cos sprawdzac
e51
8 GB
:)
8 GB
:)
Napisano 27 December 2007 - 21:04
mp4 wgrywałem w rozdzielczości 320x240 i chodziło, ale nie każde. używam ko konwertowania programu "Ultra MP4 Video Converter" i jak miałem jeszcze tego SE to w sam raz była dla niego rozdzielczość do wyboru 176x208 (mowa o filmie a nie o telefonie).
papla jak najbardziej działa w tle
polecam wziąć inny telefon, sprzedać, dołożyć kilka groszy i kupić to co ja mam czyli 6120 ;>
papla jak najbardziej działa w tle
polecam wziąć inny telefon, sprzedać, dołożyć kilka groszy i kupić to co ja mam czyli 6120 ;>
Strona 1 z 1

Logowanie