Strona 1 z 1
Motka v3xx
Napisano 17 February 2007 - 12:59
jak rozdawali fony to była tylko w plusie
Napisano 17 February 2007 - 15:20
Ralf napisał:
jak rozdawali fony to była tylko w plusie 
Wlasnie byla tylko w Plusie (troszke ma cene szokujaca;)_ ale bardzo ciekawa informacja jest na stronie Orange
Orange jako pierwszy operator w Polsce wprowadził na rynek telefon z technologią HSDPA - Motorola V3xx. W ofercie Nowy Orange dla Firm dostępny jest już od 1 zł netto.
Informacja jest z 15 lutego br a motka ta w plusie byla juz an poczatku grudnai roku zeslzego
Napisano 17 February 2007 - 16:57
kupowalam w grudniu telefon w plusie (dokladnie 7grudnia). Byl to okres popularnosci motki V3 jednak zapytalam o V3xx,mily pan powiedzial ze jest ta motka tylko ze w abonamencie, ktory sobie wybralam motka kosztowała jedyne 800zl. Nie wiem ile w tym parwdy bo czesto pracownicy salonow sa malo kompetentni, jednak nie wnikalam bo kwota nie byla zbytnio zachecajacoa do dalszych pytan.
Napisano 19 February 2007 - 08:05
Badzia napisał:
Orange jako pierwszy operator w Polsce wprowadził na rynek telefon z technologią HSDPA - Motorola V3xx. W ofercie Nowy Orange dla Firm dostępny jest już od 1 zł netto.
Tylko, że PTC ma MDA Vario II już od dawien dawna. Więc nie wiem w jakis sposób mogą twierdzić, że są pierwsi. Chyba, że chodzi im o telefon w abo. To by się zgadało.
Kinetic Humanoid Responsible for Infiltration and Scientific Sabotage
Napisano 19 February 2007 - 15:27
hehe. tez sie o to bałem ale póki co dobrze działa
Napisano 19 February 2007 - 17:12
Mi odpadl
(dokladnie w czwartek) i z ciezkim srecem dzwonilam do P4 bo sie przerazilam tej kary
chlopak z ktorym rozmawialam prosil zebym poczekala a potem zapytal czy telefon mi bez tego dziala i czy moge z nim dalej funkcjonowac. Powiedzial tez ze to ma chronic przed zbieraniem sie nieczystosci i jak mi to nie przeszkadza to dalej moge miec ten telefon. Bylo mi glupio zapytac o nowy 
Myslalam ze to ja tylko jestem taka psuja
chociaz to jest takie delikatne ze w stycznosci ze sluchawkami nie da sie dluzej utrzymac tego na miejscu :/ przybowalam walczyc z klejem ale tez nie dalo rady
Myslalam ze to ja tylko jestem taka psuja
Strona 1 z 1

Logowanie