telefon jako modem.. jak go skonfigurowac.. mam pewne watpliwosci jak to zrobic
czy mozna go skonfigurowac przez pcsiuta czy inaczej? jak tak to nic juz nie chce wiedziec. jak nie to prosze o info..
Strona 1 z 1
telefon jako modem
Napisano 10 November 2007 - 21:41
Wystarczy, że podłączysz go do kompa i odpowiednio skonfigurujesz program. Nie telefon.
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 09 March 2008 - 13:40
Ja mam taki problem:
Mam telefon W880 skonfigurowany jak należy, i chce udostępnić internet po przez bluetooth do mio p560.
z parowałem 2 urządzenia ze sobą, w połączeniach w (mio) -->dodaj nowe połączenie modemowe --> jako modem wybrałem bluetooth-->w880
i tu pojawia się wprowadź numer tak ja ma być wybierany:
poczytałem trochę w necie i jest napisane ze dla gprsu takie numery to *99# lub *99***1#
przy wpisaniu tego pierwszego doszło to jakiegoś połączenia ale strony się nie otwierały przy tym drugim w ogóle nie łączy.
Co jeszcze trzeba skonfigurować?
proszę o pomoc.
Mam telefon W880 skonfigurowany jak należy, i chce udostępnić internet po przez bluetooth do mio p560.
z parowałem 2 urządzenia ze sobą, w połączeniach w (mio) -->dodaj nowe połączenie modemowe --> jako modem wybrałem bluetooth-->w880
i tu pojawia się wprowadź numer tak ja ma być wybierany:
poczytałem trochę w necie i jest napisane ze dla gprsu takie numery to *99# lub *99***1#
przy wpisaniu tego pierwszego doszło to jakiegoś połączenia ale strony się nie otwierały przy tym drugim w ogóle nie łączy.
Co jeszcze trzeba skonfigurować?
proszę o pomoc.
Strona 1 z 1

Logowanie