Mój Play: Niepowodzenie przy próbie połączenia z telefonem. - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Niepowodzenie przy próbie połączenia z telefonem.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   ArasU Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Sat, 03 Nov 07
  • Miejscowość:Police

Napisano 03 November 2007 - 11:59

"Niepowodzenie przy próbie połączenia z telefonem.sprawdź port COM i połącz sie w pustym ekranie" taki komunikat pojawia sie gdy staram się połączyć z telefonem za pomocą USB, wcześniej wszystko działało i bez problemów mogłem sie połączyć z telefonem , teraz gdy wykonuje te same czynności kompletnie jest to niemożliwe, co mam robic?:/
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   BarthezzLodz Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 317
  • Rejestracja Sun, 30 Sep 07
  • Miejscowość:Łódź

Napisano 03 November 2007 - 18:52

ArasU napisał:

"Niepowodzenie przy próbie połączenia z telefonem.sprawdź port COM i połącz sie w pustym ekranie" taki komunikat pojawia sie gdy staram się połączyć z telefonem za pomocą USB, wcześniej wszystko działało i bez problemów mogłem sie połączyć z telefonem , teraz gdy wykonuje te same czynności kompletnie jest to niemożliwe, co mam robic?:/

A ja wiem czym to jest spowodowane :D
Podłączając kabel do telefonu musisz mieć wyłączone wszystkie aplikacje (tzn. gry, odtwarzacz MP3 nie mogą pracować w tle). Jeśli zamknięcie wszystkich aplikacji nie pomoże, spróbuj wyłączyć i włączyć telefon.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Pankrege Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Sat, 17 Apr 10
  • Operator:Plus
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 17 April 2010 - 21:26

Wyświetl postUżytkownik BarthezzLodz dnia 03 November 2007 - 18:52 napisał

A ja wiem czym to jest spowodowane :D
Podłączając kabel do telefonu musisz mieć wyłączone wszystkie aplikacje (tzn. gry, odtwarzacz MP3 nie mogą pracować w tle). Jeśli zamknięcie wszystkich aplikacji nie pomoże, spróbuj wyłączyć i włączyć telefon.

Ratunku :( mam ten sam problem, wyłączone mam wszystkie palikacje ale dalej nic, odinstalowałam i zainstalowałam sterowniki od nowa i też nic :(
czy ktoś może mi pomóc?
0

Strona 1 z 1