Siema,jak moge zainstalowac skiny do motki v3xx ?
Strona 1 z 1
Skiny v3xx
Napisano 14 February 2007 - 00:27
http://matrax.net/forum/
kopalnia wiedzy , niestety trzeba mocno poszukac i nie jest to banalny problem.
kopalnia wiedzy , niestety trzeba mocno poszukac i nie jest to banalny problem.
Napisano 25 February 2007 - 12:49
na poczatk tylko jedna uwaga, jak narazie nie udaje mi sie usunac skory z telefonu wiec robicie to na wlasne ryzyko . dogrywajac pare skinow mozna zapchac pamiec telefonu co jejest jednoznaczne z mni. brakiem mozliwosci dochodzienie do was smsow. Jak ktos chce koniecznie grzebac to max 2 skiny mysle .
UPDT.
Najnowsza wersja p2kcommandera udalo mi sie usunac niechciane skiny i zwolnic pamiec telefonu.
Widzi on pliki na systemowej partycji a telefonu i wchodzac do katalogu skins i katalogu konkretnego skinna do usuniecia mozna wywalic skinna , trzeba tylko usunac kazdy plik osobno. O dziwo folder potem sam znika.
A wiec tak,trzeba miec zainstalowany prgram pk2commander w wersji v 4.9.0 oraz rsd lite 3.4
Ja jeszcze zainstalowalem na poczatku soft z dolaczonej plyty.
Potem wchodzimy do katalogu ze skinnem i odpalamy plik Install_nazwa_skinna
Pownien byc to plik powiazany z pk2commanderem , ktory zaladuje wszsytko automatycznie do telefonu , potem wyskoczy okienko czy zrobic restart telefonu , mozna kliknac zeby to zrobil , wtedy nowa skora powinna byc juz widoczna w telefonie.
Jezeli komus nie widzi telefonu w pk2commanderze to mozna sprobowac rownoczenie odpalic jeszcze rsd lite , wtedy pk2commander przelaczy sie z trybu at na pk2
UPDT.
Najnowsza wersja p2kcommandera udalo mi sie usunac niechciane skiny i zwolnic pamiec telefonu.
Widzi on pliki na systemowej partycji a telefonu i wchodzac do katalogu skins i katalogu konkretnego skinna do usuniecia mozna wywalic skinna , trzeba tylko usunac kazdy plik osobno. O dziwo folder potem sam znika.
A wiec tak,trzeba miec zainstalowany prgram pk2commander w wersji v 4.9.0 oraz rsd lite 3.4
Ja jeszcze zainstalowalem na poczatku soft z dolaczonej plyty.
Potem wchodzimy do katalogu ze skinnem i odpalamy plik Install_nazwa_skinna
Pownien byc to plik powiazany z pk2commanderem , ktory zaladuje wszsytko automatycznie do telefonu , potem wyskoczy okienko czy zrobic restart telefonu , mozna kliknac zeby to zrobil , wtedy nowa skora powinna byc juz widoczna w telefonie.
Jezeli komus nie widzi telefonu w pk2commanderze to mozna sprobowac rownoczenie odpalic jeszcze rsd lite , wtedy pk2commander przelaczy sie z trybu at na pk2
Strona 1 z 1

Logowanie