- (5 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
SIM LOCK SAMSUNG Z370
Napisano 26 October 2007 - 18:08
*#9998*3323# tym kodem wg powyższych wskazówek które opisał "BXL" da się bez problemu ściągnąć simlocka i ominąć go bez stałego usunięcia w Samsungu X660-Sprawdzone osobiście i działa w 100%
ale jak widze w innych model już nie jest tak łatwo
Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Napisano 24 November 2007 - 16:28
nie jestem z poznania...tam tylko studiuje...a mi chodzilo o to gdzie dokladnie mozna sciagnac i zeby bylo najtaniej...bo np bylem w dwoch serwisach i w jednym zazyczyli sobie 90 zl a w drugim 50
...wiec sie tylko chcialem zapytac czy gdzies taniej jeszcze mozna
Napisano 22 January 2008 - 22:39
deptak kojarzysz? idziesz od kupca. 1 punkt masz po prawej WIELKA NOKIA. potem masz przejście dla pieszych i na nim dajesz w lewo i po przekątnej do SUPRIME masz 2 punkt. potem na Jeżycach. ul dąbrowskiego przy rynku jeżyckim masz (przystanek 18,17 w strone OGRODY) masz punkt też. Potem jeszcze jeden 17/18/2 w kierunku ogrodów wysiadasz na przystanku POLNA (nazwa ulicy prostopadłej do dąbrowskiego) i idziesz prawą stroną ulicy w kierunku z którego jechałeś i jak masz postój TAKSÓWEK to masz punkt. co do ceny nie powiem bo to jak bena. zmienia się
Napisano 16 July 2008 - 07:33
Simlock zdjęty.
Nie jest to łatwe, ale wykonalne.
Każdy model ma przypisany kod zdjęcia blokady do nr IMEI.
Więc na uniwersalne kody nie liczcie, chyba że ktoś taki ma pod konkretny IMEI i umie go na taki właśnie zmienić.
Ja nie, więc napisałem do znajomej pracującej w serwisie Samsunga i dostałem za free.
Jeśli chcecie, to mogę go tu rzucić, ale wątpię w jego działanie.
Chciałem tylko potwierdzić, że zdjęcie blokady wykonalne w 100%. W serwisie ceny wahaja się obecnie ok. 20-60zł.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2008-07-16, 16:11 ]
**38383091#
oto kod, którym zdjąłem simlocka.
Nie powoduje żadnych zmian w sofcie, konfiguracji czy znikania plików.
Po prostu wyłącza tel i włącza już działający.
Oczywiście kod klepiecie z wsadzoną kartą sim operatora, na którym blokada jest, a tel "mówi" nam, że karta jest niewłaściwa.
PS. Tak, jak pisałem poprzednio, kod może nie działać uniwersalnie, ale podaję tak po prostu. Może akurat komuś zadziała
Nie jest to łatwe, ale wykonalne.
Każdy model ma przypisany kod zdjęcia blokady do nr IMEI.
Więc na uniwersalne kody nie liczcie, chyba że ktoś taki ma pod konkretny IMEI i umie go na taki właśnie zmienić.
Ja nie, więc napisałem do znajomej pracującej w serwisie Samsunga i dostałem za free.
Jeśli chcecie, to mogę go tu rzucić, ale wątpię w jego działanie.
Chciałem tylko potwierdzić, że zdjęcie blokady wykonalne w 100%. W serwisie ceny wahaja się obecnie ok. 20-60zł.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2008-07-16, 16:11 ]
**38383091#
oto kod, którym zdjąłem simlocka.
Nie powoduje żadnych zmian w sofcie, konfiguracji czy znikania plików.
Po prostu wyłącza tel i włącza już działający.
Oczywiście kod klepiecie z wsadzoną kartą sim operatora, na którym blokada jest, a tel "mówi" nam, że karta jest niewłaściwa.
PS. Tak, jak pisałem poprzednio, kod może nie działać uniwersalnie, ale podaję tak po prostu. Może akurat komuś zadziała
- (5 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5

Logowanie