Strona 1 z 1
Koniec z pakietem 1000 esow
Napisano 01 November 2007 - 10:38
Gr@rM!, widać, że nie czytałeś informacji o pakiecie a jedynie plotki. Jak miałeś aktywowany i miałeś 10 zł na koncie dzisiaj to dostaniesz 1000 SMSów/MMSów. Tak możesz w nieskończoność. :-)
<script src="https://www.blue.pl/echoBanner?idAgent=MjM3MjE=&idBanner=MTE=&idUser=NjY="></script>
Napisano 05 November 2007 - 11:26
a ja akurat nie maiłem 10zł.. doładowałem konto w piatek i juz nie mam pakietu 
mozna go jeszcze jakos włączyć... albo czy bedzie jakas nowa promocja :?:
mozna go jeszcze jakos włączyć... albo czy bedzie jakas nowa promocja :?:
Napisano 05 November 2007 - 11:33
Potwierdzam.U mnie również pobrało 10zł i pakiet mam nadal aktywny.Nie rozumiem pretensji ludzi którzy nie mieli kasy na koncie.Przecież wyraźnie na tym forum temat był opisany,więc o co bicie piany?Trzeba było mieć dyszke i pakiet byś miał.
Napisano 06 November 2007 - 08:00
Hmm... jeśli ktoś jest w sieci tylko dla 1000 SMSów to jakoś śmiać mi się chce... <lol>
Napisano 06 November 2007 - 08:17
no a niby po co jeszcze niz dla sms/mms??
Napisano 23 November 2007 - 22:56
P3dr0s napisał:
Hmm... jeśli ktoś jest w sieci tylko dla 1000 SMSów to jakoś śmiać mi się chce... <lol>
moze i to smieszne ale prawdziwe, specjalnie zakupilem play karte tylko dla tego pakietu, ale dodam ze mam dwa abo w play'u i tam nici w tym temacie, tak wiec mysle ze to nie smieszne ze zdecydowalem sie na taki ruch, lepiej wydac te 10 zeta lub troche wiecej bo trzeba utrzymac numer aktywny niz wydawac kesz w abo i to o duzo wiecej...
:evil:
...:)
Napisano 23 November 2007 - 23:01
A niektórym jeszcze podłączają
Ci co mają aktywny i 10 zł na koncie, przechodzi na następny okres rozliczeniowy ( dodawane od 1go)
1. Użyj "szukaj"
2. Czytaj playmobile.pl --> regulaminy
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
5. Jeżeli 4 powyższe nie przyniosły efektu powtórz
6. Kliknij na nowy temat
2. Czytaj playmobile.pl --> regulaminy
3. Użyj google/wiki
4. Użyj mózgu
5. Jeżeli 4 powyższe nie przyniosły efektu powtórz
6. Kliknij na nowy temat
Napisano 02 June 2008 - 21:05
Emilek507 napisał:
witam wszystkich play-owiczów. Mam pytanie - czy można jeszcze uaktywnić pakiet na SMSY ? albo czy są jakieś inne pakiety na smsy żeby esy były po 1gr do wszystkich sieci ?
pozdrawiam
pozdrawiam
nie można, są tylko minutki
z smsów jest tylko pakiecik w postaci sztuk 30 za 3 zł (10 gr jakby ktoś się brzydził nauką matmy w szkole
Jeśli Ci pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" - mi to też pomoże i na pewno dowartościuje ! :mrgreen:
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
G Ó R N O Ś L Ą S K I K L U B S P O R T O W Y T Y C H Y
Strona 1 z 1

Logowanie