Mój Play: wady softu - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

wady softu

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   motoduke Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 40
  • Rejestracja Thu, 30 Aug 07
  • Miejscowość:Dresden
  • Zainteresowania:Motocykle

Napisano 31 October 2007 - 17:23

mam ku311 od ponad 2ch miesięcy i zauważyłem co poniżej, ktoś cierpi na to samo? albo może oddawał telefon do serwisu? - czy serwis pomógł?

- problem z wyłączeniem budzika, pomimo komunikatu "budzik wyłączony" po 5 minutach znowu się odzywa... i po kolejnych 5... i po kolejnych...
- jak już się (czasem) uda wyłączyć budzik to zamiast wznawiać się po 5 minutach - co kilkadziesiąt sekund telefon daje znak sygnałem SMS zupełnie bez powodu
- po wybraniu ustawienia na wybór sieci "ręczny" (szczególnie ważne gdy mieszka się przy granicy i ma obce sieci w zasięgu), to po wyjechaniu z zasięgu wybranej sieci telefon SAM przywraca ustawienie na "automatyczny" i loguje się do pierwszej napotkanej sieci...

ktoś już z tym walczył?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   DaNTe Ikona

• Wyrywacz
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 4245
  • Rejestracja Thu, 10 May 07
  • Miejscowość:Rybnik/Dzimierz
  • Zainteresowania:to i tamto....i jeszcze to
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy, paletka
  • Taryfa:Play Limitowany

Napisano 31 October 2007 - 17:31

Jezeli chodzi o sprawy roamingowe to mialem jeden taki przypadek na salonie. Klientka mieszka przy Czeskiej granicy i telefon mimo wylaczonego roamingu co jakis czas logowal sie do czeskiej sieci. Telefon po wyslaniu na serwis...........zostal wymieniony na Samsunga L760
Dołączona grafika
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Mexy Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 20
  • Rejestracja Mon, 16 Apr 07
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 02 November 2007 - 11:21

Miałam ten sam problem z budzikiem

motoduke napisał:

jak już się (czasem) uda wyłączyć budzik to zamiast wznawiać się po 5 minutach - co kilkadziesiąt sekund telefon daje znak sygnałem SMS zupełnie bez powodu

Ja "wyleczyłam" telefon z tej dziwnej przypadłości po przez wyłączenie telefonu, wyjęciu i ponownym włożeniu do niego baterii. To pomogło, od tamtej pory jest ok.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   motoduke Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 40
  • Rejestracja Thu, 30 Aug 07
  • Miejscowość:Dresden
  • Zainteresowania:Motocykle

Napisano 02 November 2007 - 17:18

niestety to nie pomaga. za każdym razem muszę to robić żeby "wyłączyć skutecznie" budzik... w poniedziałek idę oddać tego koma do serwisu bo kolejna rzecz mnie nerwi:
- sygnaly SMS (inne niż te firmowo wgrane) odtwarzane są tylko do drugiej sekundy a potem urwane (jeśli ustawię melodyjkę, która ma 5 sekund, to odtworzy tylko pierwsze dwie)...
0

Strona 1 z 1