Witam wszystkim i mam bardzo pilne pytanie. Szukalem chwilke i nieznalazlem konkretnej odpowiedzi ale naprawde mam malo czasu,zeby komus to skonfigurowac dlatego bardzo prosze o porady. Chce zainstalowac GG w telefonie Nokia N76 - w koncu mi sie udalo ale gdy chce polaczyc do sieci to pyta jaki punkt dostepu i jest wybor MMS lub WAP i raz sie udalo polaczyc przez MMS ale kolejne razy juz nie. Czy w Play nie iestnieje cos tajkiego jak w innych sieciach Internet GPRS? Pomoznie skonfigurowac tak telefon aby nie pytal sie co chwila przez co ma laczyc tylko,zeby zawsze 'wiedzial' no i jak to gprs skonfigurowac w tym telefonie. W orange nie bylo z tym problemu wchodzilem na strone dawalem wyslij konfiguracje Internet GPRS i wszystko dzialalo pieknie a tu nie zbardzo wiem co zrobic.
Strona 1 z 1
Konfiguracja GPRS w Noki N76 w PLAY
Napisano 28 October 2007 - 19:39
musisz utworzyc profil o nazwie "internet". Bylo wiele razy na forum przy okazji innych telefonow i gg
http://www.nadchodzi...pics25/1244.htm
poszukaj tutaj
Temat zalozyles w zlym dziale!! Przenosze.
http://www.nadchodzi...pics25/1244.htm
poszukaj tutaj
Temat zalozyles w zlym dziale!! Przenosze.
Napisano 28 October 2007 - 22:58
Dzieki za linka ale nie ma w nim konkretnie tego co szukam. Nie ineteresuja mnie zadnea jadu gadu czy paple czy inne gochaty wymienione w tym linku. Chce normalnie odpalic mobilne GG tak jak to dziala w innych sieciach jedno klikniecie i konfiguracja do Internet gprs jest w telefonie i GG dziala...
Napisano 29 October 2007 - 08:59
ddluk tak czytalem ten temat ale myslalem,ze ktos z uzytkownikow N76 podpowie jakie dokladnie sa ustawienia bo tamten opis jest na zupelnie inny teleon i w nokii nie ma czaegos takiego jak opoznienie czy port tylko calkiem inne dane sie wybiera wiec opis na inny telefon dal mi tylko to,ze wiem,ze ma sie nazwyac nazwa uzytkownika internet - a innych opcji w nokii nie ma badz sa zupelnie inne... Ale dzieki mam dzis troche wiecej czasu niz wczoraj wiec moze przeszukam jeszcze forum
Strona 1 z 1

Logowanie