Strona 1 z 1
UMTS w Nokii 6151
Napisano 24 October 2007 - 21:22
Wiesz co hmmm. w Noki n91 jest taka opcja, że pomimo braku kamerki video z przodu można przesyłać strumień video z aparatu z tyłu. Wideo rozmowa wykonana została poprawnie a telefon nie ma kamerki do video rozmów, nie wiem jak to będzie w 6151 ale być może podobnie.
Napisano 26 November 2007 - 13:21
Wydaje mi się, ale sprawdzenie nie będzie kosztowało. Zależy co prześlesz
A tu już może być różnie
Napisano 09 December 2007 - 23:20
Poniewaz w naszym kraju istnieje wielka grupa ludzi dla ktorych istnieje tylko jedna marka telefonow....Nokia....wszyscy swoje zdanie wyrobili na 3310 i twierdza ze dalej bateria bedzie wytrzymywala 2tyg a telefon bedzie niezniszczalny.....bo uzywaja go juz tyle lat i dziala.......a to ze 6151 kosztuje 99zł w Lajcie a nie posiada nawet słuchawek w zestawie (o kablu juz nie wspominam) do tego obudowa skrzypi a telefon zwiesza sie czesciej niz Windows Millenium to im nie przeszkadza bo jest napis NOKIA
Nokia......connecting with SERWIS
Nokia......connecting with SERWIS
Napisano 10 December 2007 - 11:12
DaNTe napisał:
obudowa skrzypi a telefon zwiesza sie czesciej niz Windows Millenium to im nie przeszkadza bo jest napis NOKIA
Serio :?: Jakoś nie zauważyłem u siebie żadnego z tych objawów.
Kupując telefon chciałem niedrogi niezawodny telefon z mp3,brałem też pod uwagę SE.Jednak padło na tą Nokię,co w połączeniu z tym co oferował mi Play było najlepszą ofertą.Samsungi(mają 2 fajne modele monitorów LCD),LG(jedyne co mają dobrego to czajniki bezprzewodowe),Motorole(choć podobno w ostatnich modelach tej marki się poprawiło) omijam szerokim łukiem.
Strona 1 z 1

Logowanie