Mój Play: pare problemow - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

pare problemow

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   turboclio Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Tue, 23 Oct 07
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 23 October 2007 - 19:01

Witam wszystkich:)
Od 2 miesiecy uzywam telefonu samsung z370, generalnie jestem zadowolony ale jest kilka rzeczy ktore mnie irytuja. Pomijam fakt popsucia sie sluchawek i nie naprawienie ich do tej pory a minal juz prawie miesiac.... Najbardziej denerwujaca sprawa jest to ze wszystkie mp3 jakie wrzuce do telefonu sa odtwarzane w kolejnosci odwrotnej do tego jak zostaly nagrane na plycie, np jezeli mamy 20 nazwanych od "1" do "20", to telefon zawsze segreguje je poczawszy od "20" do "1" . Czy jest jakis sposob zeby sie z tym uporac? Druga sprawa jest budzik, ktory ostatnio przestal dzwonic, rano poprostu sie nie wlaczyl, dopiero kiedy zresetowalem tel wszystko wrocilo do normy ale obawa pozostala ze np jutro nie wstane do pracy czy do szkoly;) czy to jest normalne?
Czy sa w necie dostepne jakies nowsze softy, pozbawione najpowazniejszych wad? Jesli tak to w jaki sposob, jakimi programami flashuje sie ten tel? Kiedys bawilem sie w zmiane oprogramowania na motce V300 i chetnie pobawilbym sie na tym samsungu :)
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   DaNTe Ikona

• Wyrywacz
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 4245
  • Rejestracja Thu, 10 May 07
  • Miejscowość:Rybnik/Dzimierz
  • Zainteresowania:to i tamto....i jeszcze to
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy, paletka
  • Taryfa:Play Limitowany

Napisano 23 October 2007 - 19:25

turboclio napisał:

Najbardziej denerwujaca sprawa jest to ze wszystkie mp3 jakie wrzuce do telefonu sa odtwarzane w kolejnosci odwrotnej do tego jak zostaly nagrane na plycie, np jezeli mamy 20 nazwanych od "1" do "20", to telefon zawsze segreguje je poczawszy od "20" do "1" . Czy jest jakis sposob zeby sie z tym uporac?

musisz wrzucac utwory od ostatniego do pierwszego. Samsung segreguje utowry wg. kolejnosci w jakiej kopiuja sie do telefonu wiec jezeli zaczynasz od pierwszego utworu to tak naprawde bedzie ostatni podczas odtwarzania

Cytat

Czy sa w necie dostepne jakies nowsze softy, pozbawione najpowazniejszych wad? Jesli tak to w jaki sposob, jakimi programami flashuje sie ten tel? Kiedys bawilem sie w zmiane oprogramowania na motce V300 i chetnie pobawilbym sie na tym samsungu

Tutaj pomoze tylko autoryzowany serwis Samsunga. Własna ingerencja w soft= pozbawienie praw gwarancyjnych
Dołączona grafika
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   turboclio Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Tue, 23 Oct 07

Napisano 02 November 2007 - 17:06

oki, dzieki.
mam jeszcze 2 pytania:
1. Dlaczego na zdjeciach zrobionych tym telefonem po wrzuceniu na kompa widac mniej niz na telu? Chodzi mi o to ze zdjecie jest ciemniejsze, wyglada inaczej niz na telefonie- obiekty ktore sa ciemne, w szczegolnosci czarne (np moj czarny kot ;) ) na kompie wyglada jak jednolita czarna plama...
2. Druga sprawa jak ten telefon sprawuje sie z kartami o wiekszej pojemnosci (1 GB, 2 GB)? Czy ma problemy z obsluga, czy zawuesza sie?
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   tomo Ikona

• Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 474
  • Rejestracja Fri, 02 Nov 07
  • Miejscowość:stąd
  • Zainteresowania:komputery, telefony komórkowe, sport, muzyka..
  • Taryfa:One Play
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 02 November 2007 - 23:52

turboclio napisał:

Witam wszystkich:)
Od 2 miesiecy uzywam telefonu samsung z370, generalnie jestem zadowolony ale jest kilka rzeczy ktore mnie irytuja. Pomijam fakt popsucia sie sluchawek i nie naprawienie ich do tej pory a minal juz prawie miesiac.... Najbardziej denerwujaca sprawa jest to ze wszystkie mp3 jakie wrzuce do telefonu sa odtwarzane w kolejnosci odwrotnej do tego jak zostaly nagrane na plycie, np jezeli mamy 20 nazwanych od "1" do "20", to telefon zawsze segreguje je poczawszy od "20" do "1" . Czy jest jakis sposob zeby sie z tym uporac? Druga sprawa jest budzik, ktory ostatnio przestal dzwonic, rano poprostu sie nie wlaczyl, dopiero kiedy zresetowalem tel wszystko wrocilo do normy ale obawa pozostala ze np jutro nie wstane do pracy czy do szkoly;) czy to jest normalne?
Czy sa w necie dostepne jakies nowsze softy, pozbawione najpowazniejszych wad? Jesli tak to w jaki sposob, jakimi programami flashuje sie ten tel? Kiedys bawilem sie w zmiane oprogramowania na motce V300 i chetnie pobawilbym sie na tym samsungu :)

Witam, jak najbardziej jest możliwość zmiany softu. Jest jeden dobry sposób, zapisujesz na komputerze swój dotychczasowy soft, następnie wgrywasz nowy, a jak coś się zepsuje to wgrywasz stary i nie tracisz w ten sposób gwarancji. ;)
Najlepsze forum o SAMSUNGACH, na którym na pewno Ci pomogą znajdziesz TUTAJ.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   zamorek Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9
  • Rejestracja Wed, 14 Nov 07
  • Miejscowość:Poznań

Napisano 22 January 2008 - 22:45

turboclio napisał:

2. Druga sprawa jak ten telefon sprawuje sie z kartami o wiekszej pojemnosci (1 GB, 2 GB)? Czy ma problemy z obsluga, czy zawuesza sie?

mam 1GB i jest spoko. nie udało mi się tylko gier dać na kartę. ale spoko. 2GB bym nie ładował bo raczej i tak na 100% chyba nie dasz rady załadować. ale ograniczenie jest do 2GB czyli da rade wg mnie.
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   yamia Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 241
  • Rejestracja Mon, 05 Feb 07
  • Telefon:HTC HD2
  • Taryfa:Inna

Napisano 23 January 2008 - 01:39

zamorek napisał:

turboclio napisał:

mam 1GB i jest spoko. nie udało mi się tylko gier dać na kartę. ale spoko. 2GB bym nie ładował bo raczej i tak na 100% chyba nie dasz rady załadować. ale ograniczenie jest do 2GB czyli da rade wg mnie.

ma stronach producentow kart jest mozliwosc sprawdzenia jakie karty, jakiej pojemnosci sa kompatybilne z poszczegolnymi modelami telefonow.
0

Strona 1 z 1