Mój Play: Co w komplecie? - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Co w komplecie?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   InSiDe Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 20
  • Rejestracja Mon, 22 Oct 07
  • Miejscowość:Wrocław

Napisano 22 October 2007 - 00:45

. Witam,
. jako że złożyłem około miesiąca temu pismo z prośbą o rozwiązanie umowy z moim obecnym operatorem (Era) stanąłem przed wyborem telefonu. Ciężko powiedzieć, by jakiś mi szczególnie pasował (interesuje mnie telefon z dość rozbudowanym odtwarzaczem mp3 który byłby w stanie zastąpić mi dedykowane urządzenie). Zainteresowała mnie Motorola Z8 która ma być ponoć już dostępna w salonach Empik. Zastanawia mnie, czy w zestawie znajduje się bezprzewodowy zestaw stereo S9 z którym ten model jest sprzedawany. Znając zabiegi operatorów w kwestii zmieniania zawartości zestawów postanowiłem zapytać się Was. Nie, żebym miał jakoś strasznie daleko do Empiku, ale jakoś nie będzie mi chyba po drodze przez najbliższy czas.
. Pozdrawiam a przede wszystkim witam,
. Szymon T.

[ Dodano: 2007-10-22, 15:36 ]
. Dowiedziałem się w Empiku (bo jedynie tam ten telefon jest dostępny, tzn. tylko w punktach Play na terenie sieci Empik), że w komplecie są jedyne przewodowe słuchawki stereo bliżej nieokreślonej specyfikacji. Szkoda, że nie ma dodawanych w UK i nie tylko słuchawek S9. W obliczu takiego faktu (choć Tożsamość Bourna nadal jest dodawana na karcie 512MB) cena 1000zł w abonamencie 50zł to dość dużo.
. Pozdrawiam.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
0

Strona 1 z 1