Co sądzicie o tym telefonie?
Jaki jest w nim wyświetlacz? Ile trzyma bateria?
Strona 1 z 1
Samnsung Sgh-Z170 - opinie
Napisano 06 May 2008 - 16:58
Patryk.K napisał:
Ile trzyma bateria?
Ponawiam pytanie... Szukam informacji na temat baterii w tym telefonie ale są bardzo różne - jedni piszą, że wytrzymuje 2 dni a inni 4 :shock:
Chcę go kupić osobie która tylko dzwoni kilka razy dziennie i chce mieć nowoczesny telefon, dlatego zastanawiam się czy w takim wypadku bateria będzie ok
Napisano 06 May 2008 - 21:02
moge sie w tej kwestii nieco wypowiedziec:
Bateria trzyma jak wiadomo od sposobu i czestosci korzystania z telefonu, 4 a nawet 5 dni wytrzymuje gdy korzystam z niego kilka razy dziennie, kilka rozmow/sms, gdy slucham muzyki to wiadomo ze krocej.
Wyswietlacz moim zdaniem bardzo dobry ale przednia szybka jak to bywa w tego typu "lustrzanych" wyswietlaczy ma tendencje do rysowania (co prawda jezeli chodzi o telefony to szybko je wyniszczam)
Aparat robi bardzo dobre zdjecia lecz jest niestety wrazliwy na ruch.
Ani razu mi sie nie zawiesil wiec jezeli chodzi o stabilnosc softu to nie mam najmniejszych zastrzezen.
Co do glosnosci dzwonkow (glosnika) oraz sluchawek to mozna softowo podglosnic wiec tez jest ok.
Jak macie jakies jeszcze pytania to chetnie pomoge w miare mozliwosci. Pozdrawiam!
Bateria trzyma jak wiadomo od sposobu i czestosci korzystania z telefonu, 4 a nawet 5 dni wytrzymuje gdy korzystam z niego kilka razy dziennie, kilka rozmow/sms, gdy slucham muzyki to wiadomo ze krocej.
Wyswietlacz moim zdaniem bardzo dobry ale przednia szybka jak to bywa w tego typu "lustrzanych" wyswietlaczy ma tendencje do rysowania (co prawda jezeli chodzi o telefony to szybko je wyniszczam)
Aparat robi bardzo dobre zdjecia lecz jest niestety wrazliwy na ruch.
Ani razu mi sie nie zawiesil wiec jezeli chodzi o stabilnosc softu to nie mam najmniejszych zastrzezen.
Co do glosnosci dzwonkow (glosnika) oraz sluchawek to mozna softowo podglosnic wiec tez jest ok.
Jak macie jakies jeszcze pytania to chetnie pomoge w miare mozliwosci. Pozdrawiam!
Darmowe konto rapidshare:
http://rapidshare.co..._Rapidshare.rar
http://rapidshare.co..._Rapidshare.rar
Strona 1 z 1

Logowanie