- (4 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Wgrywanie gier i aplikacji Java
Napisano 10 December 2007 - 14:01
Istnieje darmowy serwis który umozliwia wgrywanie własnych aplikacji java przez wap, uploadujesz plik jar i jad na serwer i z miejsca dostajesz linka do strony wap z plikami.
Portal nie wymaga rejestracji ani zadnych innych bajerów jedyne co musisz zrobic to zapoznać sie z regulaminem. max rozmiar pliku to 350kb. Adres ponizej:
wap.grosik.net
wgrywanie przez wap nie jest tanie, ale taka mozliwość nieraz się przydaje.
Pozdrawiam
Napisano 20 December 2007 - 20:45
IvanBarazniew napisał:
Ano nie jest tanie dlatego właśnie czasami warto się trochę pomęczyć przy konfiguracji tego programu i wredoty windowsa żeby móc wgrywać do telefonu gratis i aplikacje większe niż 350kB
Napisano 07 January 2008 - 15:21
COM7: could not open port: (2, 'CreateFile', 'Nie moxbfna odnalex9fxe6 okrex9clonego pliku.')
... i wogóle nie da się wejść w nic (Samsung PC Studio mi chodzi)... co zrobić z tym fantem?
Napisano 10 January 2008 - 23:19
alban napisał:
Patrz pkt. 4 instrukcji
klaudyn napisał:
COM7: could not open port: (2, 'CreateFile', 'Nie moxbfna odnalex9fxe6 okrex9clonego pliku.')
Tam może się zdarzyć ale wystarczy uruchomić raz jeszcze telefon i po kłopocie.
Porty mogą się zmieniać z powodów wiadomych tylko Windowsowi
klaudyn napisał:
kod *#0523# i wybierasz kolejno:
[9] common --> [6] USB Configuration --> tu wybierasz pod czym ma chodzić
Napisano 29 September 2008 - 21:03
wgrywałem gry i po skończeniu odłączyłem fona i.... nic nie było.....
teraz jak chcę spróbować jeszcze raz to wyskakuje błąd w programie:
failed to open communications - COM5
COM5: could not open port: (2, `CreateFile`,`Nie moxbfna odnalex9fxe6 okrex9clonego pliku.`) :/
czy ktoś z was wie co to znaczy????????
czekam na odp.
Napisano 29 September 2008 - 21:40
karol1994_14 napisał:
A czytałeś instrukcje do końca? Pkt. 11 i 12 się kłania.
karol1994_14 napisał:
failed to open communications - COM5
COM5: could not open port: (2, `CreateFile`,`Nie moxbfna odnalex9fxe6 okrex9clonego pliku.`) :/
czy ktoś z was wie co to znaczy????????
czekam na odp.
Jak już gdzieś wcześniej pisałem czasami trzeba zmienić port. Pokombinuj z COMami aż w końcu uda Ci się. Takie są uroki winzgrozy
Napisano 05 October 2008 - 17:19
Napisano 05 October 2008 - 18:20
sopala napisał:
niestety na odległość ciężko będzie Ci pomóc ale skoro wykonujesz operacje według napisanej "receptury" to kiedyś w końcu się uda
Kombinuj z restartem komputera, ręcznym wgrywaniem sterowników itp. pamiętając o kolejności czynności ze strony pierwszej tego tematu.
Napisano 19 December 2008 - 18:17
finito napisał:
A co wrzucasz?
Wyświetli Ci "nieobsługiwany typ pliku" tylko gdy władujesz coś nie dla tego telefonu!
Wystarczy że masz niedopuszczalną rozdzielczość i po ptakach
Napisano 25 December 2008 - 13:12
Cytat
błąd ten wyświetla się po próbie otworzenia zawartości folderu w Filesystem (do tej pory wszystko szło zgodnie z instrukcją), próbowałem też manewry z wyłączaniem telefony, rr kompa. dalej nic, jakieś sugestie?
edit: Qualcomm Proprietary USB Modem (COM5) jest w liście Inoperable Ports. Jak go można uaktywnić?
Napisano 22 November 2009 - 15:17
Wgrywam według instrukcji grę i co się dzieje?
Problem z punktem:
9. Klikamy w Filesystem po lewej stronie okienka programu, widzimy teraz niebieski folder otwieramy go.
I co.. ? Nic mi się nie otwiera, nie mam żadnych folderów... Nie mam gdzie wgrać gier.. wszystko robię dobrze.. tylko tutaj jest problem..
Napisano 22 November 2009 - 15:37
Napisano 23 November 2009 - 14:34
[ Dodano: 2009-11-23, 15:25 ]
to jakieś fatum... ;|
wgrałam jedną grę i teraz wyskakuje mi błąd przy łączeniu "COM3: ble ble ble"
wszystko odinstalowałam i zainstalowałam jeszcze raz i nadal to samo a nawet gorzej bo teraz to mój komp nie chce zainstalować sterowników...
- (4 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Logowanie