Witam
Na forum jestem od jakiegos czasu jednak nie pisalem nic. Mam problem bo chce wgrac w javie gdy i programy jednak nie mam programów:
SoftickPPP v2.34-en.zip
Samsung Java - Uploader.zip
Znalazlem w necie strone ale nie moge z niej pobrac tych programów (po rejestracji nie przychodzi mail potwierdzajacy).
Prosze o pomoc jak wgrac te programy do jakich folderów wrzucic. Gdy wrzucam same pilki jar i jad nie dziala domyslam sie ze bez tych programów nie dam rady.
Strona 1 z 1
Wygrwanie aplikacji - jar,jad co i jak.
Napisano 16 October 2007 - 16:04
grabarz_tg, jak znalazłeś jakąś stronke z darmową javą na Z370, to bardzo bym prosił o link na PW, żeby reklamy nie robić
Co do Javy, niestety, chyba żaden soft nie pozwala na wgrywanie javy przez kable/bluetooth. Trzeba użyć np. www.laduj.pl i tylko w ten sposób ją wgrasz, i to nie zawsze bo często telefon odrzuca pliki. A ładujesz tylko plik jar, jad jest zbędny dla Z370.
Co do Javy, niestety, chyba żaden soft nie pozwala na wgrywanie javy przez kable/bluetooth. Trzeba użyć np. www.laduj.pl i tylko w ten sposób ją wgrasz, i to nie zawsze bo często telefon odrzuca pliki. A ładujesz tylko plik jar, jad jest zbędny dla Z370.
Napisano 31 October 2007 - 21:14
Od jakiegoś czasu śledziłem forum jako gość, posiadam Z370tke w PLAYu i komibnuje juz od jakiegoś czasu z aplikacjami java ale chodzi tak 10% z nich tylko... Rozumiem że Symbianów nieobsługuje ta chudzina...
Jak by ktoś znał strone z aplikacjami chodzącymi pod z370 był by wdzięczny za linka najlepiej na mail
z góry dzięki 8-)
Pozdrowienia z 3miasta 8-)
Jak by ktoś znał strone z aplikacjami chodzącymi pod z370 był by wdzięczny za linka najlepiej na mail
Mess88@gmail.com
z góry dzięki 8-)
Pozdrowienia z 3miasta 8-)
Strona 1 z 1

Logowanie