Mam kilka pytań:
1. Zgodnie z informacjami zawartymi w instrukcji można samemu aktualizować oprogramowanie. Ale moje pytanie jest takie czy ktoś już to robił??
Jak narazie ściągałem aplikacje która niby do tego służy ale niestety po wielu próbach nie zdaje efektu gdyż nie wykrywa modelu ani telefonu.
Zgodnie z instrukcją obsługi pisze że można samodzielnie aktualizować oprogramowanie ze strony angielskiej LG jednak po jej wpisaniu w wyszukiwarce instaluje mi program LGE Software updater a gdy się włącza wyskakuje komunikat ( w załączniku komunikat 1.jpg) po zastosowaniu się do niego wybieram options i powyższe opcje są niedostępne (komunikat 2.jpg). Przypominam że kabel usb jest podpięty do telefonu.
I jeszcze pytanie mam może odpowiecie na to??:
Mam oprogramowanie w wersji KU250_V10a.
2. Jestem trochę zdziwiony gdyż w każdym telefonie w opcji Kontakty jest opcja "mój numer" jednak gdy tam wchodzę pisze: "Brak własnego numeru" a gdy dodaję numer za pomocą opcji dodaj. wyświetla mi się komunikat: " Aktualizacja nie powiodła się".
A W telefonie jest opcja ustawienia i później telefon a następnie informacje o telefonie.
Tam znajdują się następujące informacje:
a) Numer telefonu ( w moim przypadku nie wiem czemu jest puste pole)
c) Wersja oprogramowania KU250_V10a.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Załączone pliki
-
komunikat_2.JPG (27.3 KB)
Ilość pobrań: 5 -
komunikat_1.JPG (10.59 KB)
Ilość pobrań: 138

Logowanie