Mój Play: Wady/zalety L760 - wrażenia z użytkowania. - Mój Play

Skocz do zawartości

• (5 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Wady/zalety L760 - wrażenia z użytkowania.

#81 Użytkownik nie jest zalogowany   HeNtai Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 108
  • Rejestracja Mon, 17 Sep 07
  • Miejscowość:Szczecin
  • Zainteresowania:all ;'d

Napisano 18 November 2007 - 01:01

Wlaczasz aparat, klikasz lewy soft key i wybierasz 'aparat przedni'. Mozesz sie przegladac i robic nim zdjecia.
PLAY'owiec, nie ZOMO'wiec!
0

#82 Użytkownik nie jest zalogowany   robert_0601 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 43
  • Rejestracja Sun, 18 Nov 07
  • Miejscowość:Gliwice

Napisano 18 November 2007 - 12:53

thx ;)
a moze ktos jeszcze wie czy sony ericsson k530i tez tak umie??
0

#83 Użytkownik nie jest zalogowany   agnies_87 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 15
  • Rejestracja Mon, 02 Apr 07
  • Miejscowość:Legionowo

Napisano 21 November 2007 - 14:27

Brak motywów to największa wada wg mnie, te czarne menu wygląda okropnie!!
www.l760.fora.pl
0

#84 Użytkownik nie jest zalogowany   Kacu Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Mon, 17 Dec 07
  • Miejscowość:Rzeszów

Napisano 17 December 2007 - 22:21

Mam jedno pytanie, zaznaczam ze nie mialem tego telefonu w rece, sta moje pytanie. Dlaczego na stronie play'a podaja, ze wyswietlacz ma 176x220, a na stronie producenta 240x320, czyli tak jak w z400?
0

#85 Użytkownik nie jest zalogowany   HeNtai Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 108

Napisano 17 December 2007 - 23:03

Błąd.... pisalismy juz o tym na forum. Tel ma 176x220.
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#86 Użytkownik nie jest zalogowany   Kacu Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Mon, 17 Dec 07
  • Miejscowość:Rzeszów

Napisano 19 December 2007 - 12:08

Sorry za OffTop...

Ale mam pytanie, ktore mnie dreczy moze Wy mi pomozecie. Mam starego Neca e616 z wyswietlaczem 176x240, wziolem ostatnio telefon samsunga d900 z wyswietlaczem 240x320 i co sie okazalo, ze w Necu wyswietlacz jest dluzszy i ciut wezszy, ale napewno nie mniejszy. Wiec jak to jest skoro piksel to 0,28mm, a dane sprawdzalem na paru stronach zeby znowu nie bylo pomylki jak z L760.
0

#87 Użytkownik nie jest zalogowany   HeNtai Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 108

Napisano 19 December 2007 - 17:12

Rozdzielczosc to jedno, a wielkosc wyswietlacza w calach, to drugie ;']
0

#88 Użytkownik nie jest zalogowany   SGH-L760 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 03 Jan 08
  • Miejscowość:Z Empiku
  • Zainteresowania:UE

Napisano 05 January 2008 - 12:58

Cześć mam Tego samsunga i jest superowy!
Nawet z kartą 1gb szybciutko chodzi nigdy mi się nie zaciął!
0

#89 Użytkownik nie jest zalogowany   Strrrrrr! Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 6
  • Rejestracja Thu, 20 Dec 07
  • Miejscowość:znienacka

Napisano 31 May 2008 - 11:15

Jeśli chodzi o dzwonki mp3, telefon ma jedną wielką wadę;
Gdy się ustawi jakąś piosenkę jako dzwonek, ta jest widziana podwójnie w odtwarzaczu, i nic nie daje czyszczenie tagów...
0

#90 Użytkownik nie jest zalogowany   Ghost Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 6
  • Rejestracja Mon, 02 Jun 08
  • Miejscowość:Piszczac

Napisano 02 June 2008 - 15:11

Generalnie telefon jest dobry, aczykolwiek mam pewne zastrzezenia ;] W moim np po 2 tygodniach uzytkowania zaczela sie "chitać" klapka we wszystkie strony (Moze tylko u mnie tak, ale nie wydaje mi sie ze jestem taka sierota zeby tak szybko ja poluzowac). Druga wazna sprawa jest to co napisal moj przedmowca podwojne tracki w odtwarzaczu (na szczescie mozna wlasna liste zrobic). Imo jeszcze format dzwonkow sms sa bardzo nietypowe i trzeba wszystko sobie konwertowac co rownna sie z utrata jakosci danego dzwieku. Jest jeszcze pare mniejszych wad, ale nie az tak razacych zeby je opisywac tutaj :)

W ogolnym rozrachunku 7/10
www.rylfactory.com - świetna gra :)
0

#91 Użytkownik nie jest zalogowany   liderr94 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 15
  • Rejestracja Sun, 11 May 08
  • Miejscowość:koronowo

Napisano 11 August 2008 - 11:12

Kilka dni miałem ten fon i... mile bylem zaskoczony :P Aparat jak na swoje 2 Mpix jest bardzo dobry (szkoda ze tylko nie ma Flasha ;) ) wyświetlacz bardzo wyraźny, muzyka w Fonie gra troszkę cicho ale to można zmienić (nawet laik sobie poradzi) a funkcjonalność jest poprawna. Ten telefon jest kierowany przede wszystkim dla ludzi którzy za małe pieniądze chcą mieć telefon z dość dobrym oprogramowaniem ;) :D
0

#92 Użytkownik nie jest zalogowany   Mruz12 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7
  • Rejestracja Sun, 07 Dec 08
  • Miejscowość:3City

Napisano 07 December 2008 - 20:14

Jak dla mnie ten telefon to po prostu MASAKRA. Mamy XI wiek a Samsung kompletnie nad nim nie popracował. Mam go już rok i żałuję. Mogłem dopłacić 50 zeta i wziąć SE.
1. Aparat.
Niby 2mpix ale żeby zrobić dobre zdjęcie potrzebuje idealnego światła bo jak nie to obraz jest albo zakropkowany albo czerwonawy.
2. SMS
Porażka... T9 kompletnie nie potrafi się uczyć tego co potrzeba. Powstawiali w wielu wypadkach na pierwsze miejsce wyrazy rzadko używane lub nawet nie istniejące. Np. zamiast "się" cały czas na pierwszym miejscu mam "sif". Nie wiem skąd ale od jakiegoś czasu zamiast "Ci" pisze mi "24". Brakuje podstawowych wyrazów. Mój poprzedni tel SE k700i miał o wiele bardziej dopracowane SMS i T9 a był wyprodukowany 2 lata szybciej niż l760.
3. Brak zmiany skórek. Bateria za krótko trzyma. Nie ma podglądu zdjęć na pełnym ekranie. Za mało dokładne pokazywanie stanu baterii. Jak bateria jest słaba to non-stop daje o tym sygnały co ją jeszcze szybciej rozładowywuje. Powinny być 3 sygnały i tyle. Nie mogę ani na chwilę włączyć muzy jak już jest słaba a gdy padnie to już za Chiny się go nie da włączyć. Brak opcji aby Bluetooth zapisywał od razu na karcie. Nie rozpoznaje go jako osobny dysk na kompie tylko trzeba mieć WMP 9 lub program. Brak pokazywania gdzie jestem. Tzn. jest ale tak skopane, że masakra. Wiadomo, że nikt z normalnych użytkowników by nie chciał mieć po 50 sms z nazwami miast. Gdyby to by się zapisywało w osobnym folderze to by było całkiem dobre ale nie w normalnym folderze odebranych sms... Tak samo potwierdzenie doręczenia. Zamiast np. zielonej kropki przy sms ten badziew wysyła nowego sms co tylko zapycha książkę. Ogólnie za mało rzeczy żeby móc go do siebie dopasować. W tej chwili ludzie mają taką tendencję że lubią mieć wszystko po swojemu wiec taka opcja jest ogromie dobrą wizytówką. Ten telefon jest tak niedopracowany, że masakra. To mój pierwszy Samsung i już nigdy żadnego nie wezmę. Jak na rok 2007 (wtedy go kupiłem) to mogliby o wiele bardziej popracować bo to są najprostsze błędy jakie mogą być.
To chyba wsyzstko o czym pamiętam. Jak coś mi się przypomni to napiszę.
0

#93 Użytkownik nie jest zalogowany   DaNTe Ikona

• Wyrywacz
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 4245
  • Rejestracja Thu, 10 May 07
  • Miejscowość:Rybnik/Dzimierz
  • Zainteresowania:to i tamto....i jeszcze to
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy, paletka
  • Taryfa:Play Limitowany

Napisano 08 December 2008 - 20:29

Mruz12 napisał:

Mamy XI wiek

a widzisz a u mnie jest już XXI wiek i telefon jako służbowy spisuje się dobrze :)

Mruz12 napisał:

Jak bateria jest słaba to non-stop daje o tym sygnały co ją jeszcze szybciej rozładowywuje. Powinny być 3 sygnały i tyle. Nie mogę ani na chwilę włączyć muzy jak już jest słaba a gdy padnie to już za Chiny się go nie da włączyć.

A moim zdaniem to dobrze, że przy rozładowanej baterii nie można słuchać muzy (bo i po co skoro zaraz telefon padnie). To, że podtrzymuje życie do momentu również jest moim zdaniem plusem...po co mi telefon wyłączający się w chwili kiedy mógł by jeszcze działać :)
Dołączona grafika
0

• (5 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 3
  • 4
  • 5