N76
Napisano 06 September 2007 - 11:24
Zastanawiam się czemu N76 i N73 są w ofercie a innych wynalazków Nokii opartych o Symbian jakoś nie ma. Czy faktycznie Nokia nie radzi sobie z poprawną zmianą operatora (w sytuacji roamingu wewnątrz krajowego) czy to sieć P4 zbudowana o wynalazki Hu...coś tam ma problem
Pozdrawiam Pabllo
Napisano 28 October 2007 - 09:25
Witam. Jak jest z dostępnością tego modelu?? Nie ma problemów?? Zastanawiam się nad tą nokią ale słyszałem też że farba z niej schodzi. Wart uwagi jest ten model i warto te 500 zł na niego wydać, czy lepiej dać sobie spokój i wybrać SE W880i który jest sporo tańszy?? Proszę o pomoc.
Napisano 28 October 2007 - 10:28
Może mógłby się wypowiedzieć ktoś kto telefon miał w ręku na czas dłuższy niż operacja odśnieżania:) Dodam jeszcze że słuchanie muzyki w telefonie mnie nie interesuje. N76 ma symbian podobnej klasy jak w N95, lecz sam telefon ma więcej ram-u. Jak się sprawdza ten system w tym telefonie?
Napisano 03 November 2007 - 09:59
Czekałem i się nie doczekałem. Wnioskuje że nikt nie miał tego telefony w ręku, a Ci co się wypowiedzieli to fachowcy jak z *
A dla Ciebie ostrzeżenie
ddluk napisał:
6.)Nie prowokuj i nie atakuj nikogo swoimi wypowiedziami. Teksty obrażliwe dla innych użytkowników forum będą usuwane. Traktuj innych uczestników tak, jak sam chciałbyś być traktowany.
A dla Ciebie ostrzeżenie
Napisano 03 November 2007 - 11:10
VooVoo, miałem okazję bawić się tym telefonem i to przez jeden dzień. Materiały z których wykonany jest telefon - fatalne, w niektórych przypadkach ściera się obudowa. Symbian - hmm pozostawia wiele do życzenia, Nokia powinna zobaczyć jak Motorola w swojej Z8 "zaaplikowała" Symbiana, który chodzi o niebo lepiej
EDIT:
aha co do gabarytów : używam telefonów które nie należą do minimalistycznych ;-) (MDA Vario) ale N76 w ogóle jakoś mi nie leżała w ręce
EDIT:
aha co do gabarytów : używam telefonów które nie należą do minimalistycznych ;-) (MDA Vario) ale N76 w ogóle jakoś mi nie leżała w ręce
Napisano 01 December 2007 - 16:00
Nemo napisał:
Nokia powinna zobaczyć jak Motorola w swojej Z8 "zaaplikowała" Symbiana, który chodzi o niebo lepiej
Nemo napisał:
ale N76 w ogóle jakoś mi nie leżała w ręce
Napisano 01 December 2007 - 16:44
N76 to jakaś podróba V6. Chodzi mi o starą V6. Jak dla mnie stanowczo za duża.
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 01 December 2007 - 17:30
Nemo napisał:
N76 to nieporozumienie - w sumie jak cała seria N
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail

Logowanie